Nuff

28 Januari 2013

Contest Blog Paling Cantik Seindah Blogku


Assalamualaikum..
Pekabo semua.. amacam.. best x coti panjang.. heee... panjang jugak lea cotinya kan.. dari jumaat hingga hari ni.. bersambung2 n leh g makan angin sekali.. tp jgn lupa.. bg yg bekerja kena igt yg esok korg kena keje yea.. hih3.. ok lah.. rasa nk join contest lak.. jom kita join contest ramai2 nk.. just memeriahkan lg apasalahnya.. klu rezeki untung2 blog kita terpilih ner lea tau kan.. jom2.. join..

Sebelum tu korang perlu tahu syarat yang ditetapkan untuk melayakkan korang join contest ini.
Syarat simple je... 

Syarat penyertaan
  1. Korang mestilah Blogger.
  2. Malaysian.
  3. Wajib follow blog Atiey KLIK SINI, serta LIKE fanpage Seindah Blogku dekat sidebar untuk mengetahui perkembangan contest.

Itu saja syaratnya..Simple kan?!. So ikuti lah syarat tu betol2. Kalau tak penyertaan anda terbatal.

Cara penyertaan
  • Korang hanya perlu paste LINK blog korang di ruang komen kat bawah ni dan letak banner contest kat atas tu pada blog korang & linkkan ke entry contest blog ini.
  • Blog korang mestilah cantik, kemas dan menarik.
Sampai bila contest ni?
  • Dari skrg sehingga 30 Januari 2013.
Hadiah
  • Pemenang Blog Paling Cantik : RM50
  • Saguhati (2x) : Topup RM20
Cepat!!cepat!!! sebelum terlambat!!......



Related Posts

6 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New