Nuff

21 Januari 2013

GIVEAWAY KE 2 SEMPENA MSMW 2013

GIVEAWAY KE 2 SEMPENA MSMW 2013 (Malaysia Social Media Week 2013) 
Assalammualaikum...

Setelah di belek2.. setelah diteliti2.. teman rasa tetiba jea nak join segmen giveaway dari kak Maz ni.. hari 2 dh join tp mcm x menjadi j.. yelea.. teman kan baru lagi.. mcm ada yg x kena j.. nak join segmen pun x reti2.. hu3.. tp kali ni hope menjadi.. saja mencuba n saja memeriahkan.. sebab rakan blog teman cik mimi najib lea yg buat teman tertanya2 apa rasanya join segmen.. he3.. (tingin jugak dpt adiah mcm dia.. hik3..#berangan! ) tp betul.. cik mimi teman 2 dpt cheeze sedap dari kak Maz sbb join segmen kak Maz.. so.. teman pun nk mencuba jugaklah.. heee.. tp rupa2nya x mudah jugak yea.. kena usaha.. so.. cik mimi mmg deserve dapat adiah dari kak maz sbb usahanya yg mantop! (ops.. teman idak bodek.. teman ckp yg benor.. )
ok lah..u all semua pun bole jea join segmen kak Maz ni.. mana tau ada rezeki jd pemenang seterusnya kot.. heee.. teman doakan.. semoga teman pun dpt gak.. =P .. cara untuk menyertainya..
LIKE Facebook Fan Page ni,..
Tekan g+1 
mcm kat link ni.. (tekan sekali j yea bg jd merah)
     and.. lastly.. jgn lupa wat Sticky Post sehingga 9 Febuari 2013 ..
teman udah buat semua di atas.. hope betul caranya..
- Saya menyokong blog cheezemaz untuk menyertai pertandingan ini kerana ianya mampu untuk pergi lebih jauh dalam dunia blogger disamping memperkenalkan serbuk keju yang sememangnya telah dikenali ramai.
okay kak maz..tugasan pertama saya dah laksanakan.. tinggal perlu lakukan tugasan seterusnya.. 

Tarikh akhir : 08 Februari 2013
-Blog cheezemaz.blogspot.com merupakan satu blog yang memperkenalkan serbuk keju atau erti kata lain nya cheese power yang sedap dan mudah disediakan. Ianya halal dan enak seperti yang tersedia di kfc - cheeze wedges







Related Posts

2 ulasan:

  1. Assalamualaikum awak. good luck ye :)

    BalasPadam
  2. waalaikumsalam.. tQ shiela.. he2.. sj memeriahkan lg.. jom lea join sekali.. =)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New