Nuff

09 Februari 2013

Segmen Tambah Follower!! ~~KasihLestariAbadi~~

Haii.. petang ni teman ingat nk join segmen tambah follower lea.. memandangkan follower teman pun x berapa nak ada.. so memang patutlea teman kerja keras sikit untuk tambahkan geng2 blogger dlm ni.. hu3.. setakat ni baru ada 55 org jee.. oh.. sadiss.. hope pasni dapatlea pertambahan follower n kenal lg ramai blogger2 d luar sana yea.. apa-apa pun jom join segmen ni sama2 nak.. bole kita kenal2 n tukar2 pendapat mcm mana nak cantikkan lagi blog kita or share2 petua nak naikkan traffic blog kita k.. he2 hope pasni follower teman bertambah ( blushing ).. ok butir-butir segmen seperti di bawah ni.. jom join ramai2.. sambil ber blog kita leh mengeratkan lg silaturrahim..
Tempoh Segmen:
12.01 pagi 23 Januari 2013 hingga 12.00 malam 9 Februari 2013
Hadiahnya ialah :
Pertama :
Buku Nota (Handmade by Felt Craft Lestari berharga RM20) + Topup RM10
Kedua :
Topup RM10
Pemenang akan di adili berdasarkan jumlah penambahan follower terbanyak dari tarikh join segmen 
ini hingga tarikh segmen ditutup.

Keputusan akan diumumkan 2 hari selepas tarikh tutup.

kalau berminat nak join leh klik kat TULISAN MERAH bawah ni yea! 

SEGMEN TAMBAH FOLLOWER~~KASIHLESTARIABADI~~

pastu kan.. jangan lupa tempekkan jumlah follower korang kat bawah ni.. n bagitahu berapa jumlah follower terkini korang masa korg buat entri ni.. 


Jumlah follower teman terkini ada : 55 orang jeww.. huk2..



Related Posts

31 ulasan:

  1. selamat malam ;D qyn singgah folo sini. jemput singgah balik :

    http://kauilhamkusakinah.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html

    Thanks & salam maulidurasul :)

    BalasPadam
  2. selamat bersegmen dear... ^_^ nak join jugaklah... he he he...

    BalasPadam
  3. tambah tambah jangan tak tambah heheee

    BalasPadam
  4. qyn-->dh singgahbalas n follow balik.. heee..

    Farah-->Jom lea join.. memeriahkan lg.. heee...

    KY--->Cayo2! buat permulaan target 100 follower dulu.... ki3.

    BalasPadam
  5. waww..macam best je nie..tp follower teman baru 2 je..huhuu..sedih kan..hihii~

    BalasPadam
  6. Follower ke 59. Mind follow me back? :)
    Btw good luck and happy blogging! :D

    http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html

    BalasPadam
  7. Dah follow... Kalau ada masa lawat la

    http://slumb3rstory.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html

    BalasPadam
  8. Rieyn-->Ala.. lama2 bertambah lea 2.. meh join meh.. sikit2 lama jd bukit.. toi x.. heee.. cayo2!

    Nadhirah-->jap yea.. nk singgahbalas n followbalas.. hih3..

    Slum3r-->orrait.. teman g sana lak.. tunggu.. hee..

    BalasPadam
  9. Hai!Jom join GA GEMPAK NI!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    BalasPadam
  10. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html

    BalasPadam
  11. Najihah-->tQ.. nti teman follow balik yea.. tungguu.. =)

    syah-->orrait.. insyaAllah.. =)

    BalasPadam
  12. dari segmen yg sama , done follow awak :) jemput ke blog saya pulak ^^,

    http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html

    have a nice day ;)

    BalasPadam
  13. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html dari segmen yg sama :D done follow you.

    BalasPadam
  14. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html

    BalasPadam
  15. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  16. tQ.. Rodiayatul akmar, Princess Syazliana dan Khalid Kyle.. jap yea.. teman sedang singgah balas n follow olz balik ni.. tungguuu..he2.. =

    BalasPadam
  17. datang dari segmen yang sama :) salam perkenalan..follow u :)

    http://athirahdiyana87.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html

    BalasPadam
  18. singgah+follow dr segmen yg sama :)

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html

    BalasPadam
  19. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html

    singgah cni dear

    BalasPadam
  20. salam..nak join gak lah, leh kan..tapi mamahanny tak pandai le nak tepek box follower tu kat entry..aduhaiii cam ne ya???

    BalasPadam
  21. Hanny ABdullah--->box follower 2 senang j mamahanny.. view list follower 2 dlu.. pastu tekan butang printscreen (PrtSc) yg ada dekat keyboard kita 2.. dia sebaris dgn button delete 2.. pastu buka Paint .. Paste dekat paint.. pastu crop kan jadi kecik mcm dlm entri teman ni.. save je kat file mana yg mamahanny nak.. pastu upload mcm biasa letak kat entri terbaru mamahanny nti.. hee.. hope penerangan ni jelas.. teman x reti nk ajar org.. tp klu mamahanny dpt buat.. alhamdulillah.. hee.. =)

    BalasPadam
  22. Nao Mei , Didiey dan Puteri Mama.. teman dh singgahbalas n follow u all balik yea..

    BalasPadam
  23. kunjungan balas.. hai follow awak jugk ye :-)

    http://ezajaafar.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html

    BalasPadam
  24. N membalas kunjungan.. dah follow balik.. thanks. jom kita meriahkan segmen

    BalasPadam
  25. thnx follow me , follow anda balik :)

    http://etyizzaty.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html

    BalasPadam
  26. current follower 126... sebelum ni 55.. waa.. untung join segmen ni kan..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New