Nuff

22 Februari 2013

"22th Birthday GiveAway" (by Anis Athia)



Haiiii.. selamat petang semuaa.. heee.. teman nk ngajak join segmen lagi nih.. jom join sama nak? saja je join.. sbb mcm best j bila ramai yg join segmen ni.. betull.. besttt.. hadiah dia pun menarik tau.. kalau nak tau jom join.. cara nak join n syarat2 dia korang baca lea betui2 yea.. mana tau kot rezeki korang dapat hadiah mana2 yg tersenarai 2.. mana lea tau kann.. heee.. okeh! 

kalau dh rasa diri diracun dengan kata2 teman ni.. 
jom KLIK BANNER/GAMBAR ATAS INI UNTUK JOIN.. 
yg ada gambo awek cumey 2.. he3..


Related Posts

7 ulasan:

  1. he2..U 2 dear.. all d best gak tau!..

    BalasPadam
  2. terima kasih sudi join :) anis dah masukkan kedua-dua link blog lea ^_^

    BalasPadam
  3. dari segmen yang sama,jemputlah ke blog iyraa :)

    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/22th-birthday-giveaway.html

    BalasPadam
  4. Thanks sudi join . Herm , list peserta boleh tengok kat sini http://arnilala.blogspot.com/2013/04/senarai-peserta-segmen-bloglist-setahun.html

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New