Nuff

28 Februari 2013

~~FABULOOUS GIVEAWAY~~



Haluuuuu.. buat ape 2 semua? kalu xde buat apa2.. jom lea join segmen ni nak?? caranya x susah pun.. korang ikut je arahan n syarat yg diperlukan.. apapun.. KALAU NAK JOIN, KLIK BANNER KAT ATS NI .. 
klik jgn x klik.. he2.. 


Hadiah-Hadiahnyaaaa.. pararap papaaaa... hoh.. bg gegurl gerenti suka ni kan.. bg boboi lak leh je join, mana tau dapat leh jgk jd kan present buat awek mengkume.. toi tak.. jom kita kasi buka mata beso2 apa HADIAH-HADIAHnya... scroll plzzz... =P


TONY MOLY LIP TINT- Cherry Pink
TONY MOLY PETITE BUNNY GLOSS BAR
random colour

TONY MOLY TOMATOX MAGIC WHITENING PACK SAMPLES


FACE MASK - random

CRYSTAL COLLAGEN EYE MASK


SKIN79 BB CREAM SAMPLES


THE FACE SHOP BIG FRESHIAN MASCARA

ETUDE HOUSE STYLING EYELINER
dan Hadiah tambahan ( d latest one! )
Season's love hand lotion set! ada 5pcs in set


Untuk Nota tuan punya blog --->  Farah Hafizah 


  •    Wajib like Fabuloous Korean Cosmetic  --> DONE
  •    Wajib follow Farafiza's Blog ----> DONE
  •    Buat entry bertajuk "FABULOOUS GIVEAWAY"  ---> DONE
  •    Letakkan banner di atas di dalam entry ----> DONE
  •    Wajib masukkan senarai hadiah dalam entry  ---> DONE
  •    Promote la untuk meriahkan lagi giveaway ni... :)  ---> DONE 
  • Letakkan link entry dan ID FB anda di ruangan komen di bawah   --->DONE  
  • Klik  'Add to circle' dan tick 'following'   -----> DONE

  • Related Posts

    7 ulasan:

    1. Ct cheery--->meh lea join sekalo.. Memeriahkan segmen.. Hehe

      BalasPadam
    2. Ct cheery--->meh lea join sekalo.. Memeriahkan segmen.. Hehe

      BalasPadam
    3. hye.. saya penganjur Fabuloous Giveaway.. datang check entry.. :) sila pastikan anda ikuti semua syarat yg dittapkan... jika tidak penyertaan anda akn terbatal secara automatik waktu pemilihan pemenang.
      tarikh tamat telah di update di entry Fabuloous Giveaway ya.. :) thanks for join and GOOD LUCK!! :)

      BalasPadam
    4. o.. ok.. nk kena double check lea ni yea? sbb hari 2 masa buat dh check syarat dh lepas.. tQ.. nti sy check balik.. =)

      BalasPadam

    ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
    adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
    ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

    Innity Mobile

    adseng

    GA New