Nuff

28 Februari 2013

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013



Jom kita join segmen ni plak nak.. he2.. memang tertunggu2 segmen ni.. sekali dia kua dh.. dgn sponsor yg ramai giler.. klu sponsor pun dh ramai.. dh sah lea hadiah pun ramai2 jugak.. heee.. apapun, kita join je utk memeriahkan lagi segmen ni.. yg penting segmen begini jugak dpt tingkatkan follower kita.. n kita dpt kawan2 baru dari dunia blogger ni betul x..

cara nk menyertai segmen ni x susah.. cuma KELIK JER BANNER KALER PINK YANG BLINK2 DIATAS.. pastu ikut arahan yg ditetapkan oleh tuan penganjur (blog IntanBerlian).. pastikan syarat2 diikuti dgn betul yea.. heee..
dibawah ni teman senaraikan sekali link sponsor yang menaja hadiah bagi segmen ni.. menarikkan? berair air mata tgk list sponsor ni kan.. kan.. kan.. 
Kalau dh siap entri.. jgn lupa hantar link u all ke kotak komen entry blog intanberlian.. supaya tuan penganjur tahu yg korg dh join segmen..

haa.. perlu diingatkan TARIKH TUTUP IALAH : 28 FEBRUARI 2013 (alamak.. my besday 2.. hu3.. ) 
KLIK SINI JIKA NAK TENGOK HADIAH 
PEMENANG DIPILIH SECARA CABUTAN BERTUAH.. ALISHA YANG AKAN CABUT UNDI (",) hope Alisha PILIH teman lea harapnya.. heee.. 

Related Posts

22 ulasan:

  1. assalamualaikum~~jom join GA gempak ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    BalasPadam
  2. menarik nih.. memang nak kena join

    BalasPadam
  3. jom join.. =) sama2 memeriahkan.. =)

    BalasPadam
  4. Good luck..

    thanks join tau :-)

    *btw, pemenang akan diumumkan bulan 3.. so, bulan 3 nanti singgah blog saya untuk tengok entry senarai peserta & pemenang... :-)

    cara utk tau siapa menang hadiah apa, nanti saya buat entry yer.. :-)

    BalasPadam
  5. ho.. bln 3 yea.. he2.. orrait.. nti leh update n singgah kesana.. =) tQ jenguk k sini yea.. .. =)

    BalasPadam
  6. heeee
    lama da follow awak dah..

    BalasPadam
  7. +Cik Muda--> heee.. yeke? alahai.. tQ2..

    BalasPadam
  8. +Cik Bella-->tQ dear.. syg diaa.. =)

    BalasPadam
  9. deno datang dari segman yg sama.. "intanberlian" :) DENO FOLOW SINI... jemput ke blog deno nanti ya? ^^

    http://dayangdeno.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. ok.. sedang bjalan ke belog anda.. heee.. nk follow balik.. =)

    BalasPadam
  11. ni link entry pembahagian hadiah yer... tp pemenang xtau la sape yer.. :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2013/02/pembahagian-hadiah-untuk-pemenang.html

    BalasPadam
  12. tQ.. awk pun sama.. gud luck yea! =)

    BalasPadam
  13. tQ.. awk pun sama.. gud luck yea.. =)

    BalasPadam
  14. datang sini dari segmen yang sama...
    kunjungan balas....

    mselim3

    pls: Terima kasih visit me....

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New