Nuff

15 Mac 2013

PEMANGGANG AJAIB YANG MULTIPURPOSE.. =)


Haaaaa.. korang nampak x apa yg teman nampak ni..? perghh.. bg seorang wanita yg memasak dirumah.. emmandang "gadget2" seperti ini adalah amat menggiurkan.. hu3.. ayattt..




dulu masa kat kg ada jugak pakai benda ni.. memang senag sgtt.. x melekat pun tau/.. makanan pun x pakai myk byk.. sedap n menyihatkan badan (tanpa kolestrol kann.. )


ni rupa kat dalam dia.. nak masak stik pun boleh ..


review


RM 129.... hemm.. ok lea.. mutah.. yg kat kg teman harga dlm RM2 keatas.. brand apa ntah tp beli kat COSWAY.. xtau nape mahal..


APA YANG PALING TEMAN SUKA.. HAAAA.. CER TENGOK GAMBAR2 BAWAH NI.. MEMANG SERBAGUNA BETUL LAH PEMANGGANG NI.. MEMANG PATUT DIPANGGIL PEMANGGANG AJAIB PUN.. TENGOK APA YG BOLEH DIMASAK GUNA NI:-















Huh.. ada Buku Resepi sekali ke? waaaaaaaaaa.. bestnyaaa!
BILA TEMAN NAK SAMBAR SATU NIH.. HEEE... 






Related Posts

31 ulasan:

  1. pemanggang ni memang ajaib huhu my MIL jual barang2 homeware ni so dapat la murah RM90 je:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. waaaaaaaaa.. dapat murah yea.. nak pulak pandai masak.. memang berbaloi yea.. hu2..

      Padam
  2. fuhhh...mmg ajaib. Jom! semua dapatkan pemanggang ajaib ni..hehe. Mmg berbaloi2 belinya...byk kegunaannya...;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. huu.. ni mesti dah ada yea.. best kan gunanya.. he2

      Padam
  3. kat umah ada 1 tapi xguna2 lagi...hehehehe...

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. he2.. bila nak gunanya tu? best tau guna.. heeee..

      Padam
  4. bestnye...bleh tahan jgk harga die ye..x la mahal sgt..rase nk beli jgkt..tp xtaw nk cari kt mane..azuria dok swak...

    BalasPadam
    Balasan
    1. leh cari kat langkawi murah sgt2 awk.. hee.. tp pesan kat sape2 yg gi langkawi je lea.. klu nak gi sana semata2 beli magic pan ni.. idak lea kot.. kos.. hee..

      Padam
  5. bagus benda nie.. kat rumah saya pun ada satu.. ^^

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum. kalau dah beli bagitau kita ye. nak beli juga. tapi mak dah belikan satu. bukan brand ni. belum cuba lagi. hahahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. uikk.. dh beli tp bukan brand ni..? alaaa.. sama jea sheila.. beza ada brand dgn xde brand jea.. yg penting masak tu.. heeee.. ikut resepi yg best2 tau.. =

      Padam
    2. sheila nak juga beli macam ni. sebab dia ada penutup dan panggang dua side! rugi kalau tak beli. hehehhee. insyallah nanti sheila rajin2 survey resepi kat sini. heeeeeeeee

      Padam
  7. bestnya!! tapi x berkesempatan nak beli lagi. huhuhu
    mcm2 boleh masak guna pemanggang ni ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup.. betul sue.. mcm2 bole masak guna ni.. cepat.. n kurang guna minyak.. buat kek pun bole.. heee

      Padam
    2. sheila dengar dekat Langkawi boleh dapat harga bawah rm100. taktahu brand apa... ni size besar kee

      Padam
  8. Ramainya cakap pasal mende alah ni...
    Kang mau AJ sekali terpengaruh... =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. heee.. ok jea AJ.. tpengaruh dgn menda baik xpe.. hik3

      Padam
  9. Balasan
    1. bole lea share cara masakan n resepi kann.. heee..

      Padam
  10. da rmi ckp best pemanggang ni, tp tula ntah bile2 nk beli, huhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. sekarang ada yg lagi baru tau.. periuk ajaib lak.. bentuk sama, tapi bezanya bole buka n asingkan dua2 side tu masa nak cuci or masak.. senang kan..

      Padam
  11. wah..serba guna sggh pemanggang nikn? :) berbaloi2 :)

    BalasPadam
  12. uuwwaa....i wanna this so badly...tapi puas cari tak tau mana nak beli..anybody ? ada suggestion..?

    BalasPadam
    Balasan
    1. heeee.. hubungi syarikat menang glassware.. or brand lain pun ada gak.. taip jea magic pan kat google.. ada mcm2 brand yg kuo nanti.. beza murah dgn x jea.. heeee..

      Padam
  13. Sudah terjebak dengan membeli pemanggang ajaib ini. :-)

    BalasPadam
  14. semua yg komen sini teman udah balas.. terima kasih kerana sudi singgah n baca entri teman.. =)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New