Nuff

21 Mac 2013

Segmen: Featured Me on Bubbly?


Haippp... Farahhhhhhh! tengok niii.. teman tak lupa join segmen awak tauu.. heeee.. coz sepanjang berblog ni.. awak antara blogger yg rajin support blog teman, rajin singgah n komen kat entri2 terbaru teman.. mekaceh bebanyak yea.. buat teman2 blogger lain, jom join segmen ni.. tambah kenalan lagi ramai, moh kita mohhh... heeee..

Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 
Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better... 

Related Posts

14 ulasan:

  1. terima kasih sudi join... ^_^ teman terharu sangat ni...ekekeke... kita kan dah kawan lama... btw, jangan lupa cek senarai peserta nanti dan juga blogwalking yer... ^_^

    teman saya dengan tenkubutang ni....

    BalasPadam
    Balasan
    1. hee.. wokey! esok nak blogwalking sana n cek senarai nama untuk di polow.. heee.. =)

      Padam
  2. selamat bersegmen tenku..wahh..nk join jugak laa..hihii..:))

    BalasPadam
    Balasan
    1. haaa.. rieyn.. meh join meh.. besttt.. leh tmbh kenalan lagi ramai.. jom.. jom..

      Padam
  3. join jugak..http://macammacamcite.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    BalasPadam
  4. singgah dari segmen yg sama :) follower #437.

    jom follow http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    BalasPadam
  5. assalamualaikum/salam sejahtera..
    kita datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
    kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    tersedia follow ~

    BalasPadam
  6. dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New