Nuff

14 Mac 2013

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

Related Posts

49 ulasan:

  1. Salam singgah dari segmen yang sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  2. dtg merayap sambil layan lagu bacground haha!!

    BalasPadam
  3. balas kunjungan..dan follow sini..
    daripada arkitek hati

    BalasPadam
  4. As salam,

    balas kunjungan dan follow sini.

    TQ.

    http://encikridzu13.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. welcome 2 my blog yea.. he2.. tq sudi follow lik..

      Padam
  5. Assalamualaikum. Mira jenguk sini :)
    http://www.miramashimaaru.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  6. dari segmen sama , done follow ^^

    http://official-shahirasulaiman.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  7. Hai2...singgah bw kat sini,,dari segmen yang sama...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/follow-blogwalking2-mia-liana.html
    ..Jempot join ga saya pulak...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

    BalasPadam
  8. shad datang sini.. balas kunjungan
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  9. singgah sini dari segmen yg sama...

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  10. salam perkenalan..
    ss datang dari segmen kak Mia.. already follow sini

    :)

    BalasPadam
  11. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  12. Salam ziarah Ummi datang singgah sini, selamat berkenalan ye, jom ke blog Ummi sambil berpantun-pantun :D

    http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  13. singgah sini dari segmen sama., ^^

    BalasPadam
  14. Assalammualaikum...

    mselim3 datang sini, kunjungan balas...datang dari segmen yang sama...

    mselim3

    pls: dah follow blog nie...

    BalasPadam
  15. salam perkenalan.
    bls kunjungan ye.
    dr segmen y same. :)

    http://pinkuntukaku.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh_9.html

    BalasPadam
  16. Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

    Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

    Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

    BalasPadam
  17. As salam,

    Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. wslam.. tq singgah.. jap lg teman bw ke sana yea.. =)

      Padam
  18. As-Salam.
    HH datang singgah membalas kunjungan. Dah follow blog ini satu ketika dahulu. Tapi tak dapat nak add G+ Follower sbb tak ada, tu lebih bagus sbb bila update entri terus masuk dalam email.

    Salam kenal dari HH - Penulis Blog Panduan Blogger - Top 3 Favourite Educational Blog MSMW2013

    Terima kasih.

    BalasPadam
    Balasan
    1. wslm.. terima kasih sebab sudi luang masa singgah sini.. salam kenal HH .. =)
      ho.. kena ada butang G+ yea.. ok.. nanti teman tr buat.. =)

      Padam
  19. singgah d sini dr segmen yg sama...salam kenalhttp://eryati.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  20. dari segmen sama.. done follow sini

    BalasPadam
  21. Assalam..
    husna singgah sini..juga dari segmen yg sama..
    maaflar baru ada masa dpt jejak..=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New