Nuff

21 Mac 2013

SEGMEN 'MY CUTE PETS BY AFFY AND ANGIELA'

NAK JOIN? KLIK GAMBAR CEK NAB KAT ATAS NI.. HEEE...


 
heeeeee... teman baru pasan.. teman lupa sangat2 nk join segmen ni.. dari hari 2 nk join tp disebabkan bz dgn hal sendiri.. sapai terlupa nk buat entri utk join ni.. adoii.. sib baik masih sempat.. he3.. korang nampak x gambar kat atas ni? heh3.. dua ekor kucen diatas ni adalah kucen yg sama tau.. tp selepas kami bela n jaga dia.. dia telah membesar bagai johan dengan ketara seakli.. hih3.. tembam.. bolat.. teman memang suka bela kucen dari dulu lagi.. sampailah dah kawen masih suka kucen.. nasib baik hubby teman pun suka kucen gak..  so, xde masalah nk bela kucen dalam umah kami.. heee.. Ok lah.. nama Kucen teman ni Butang.. teman dapat Butang ni dari Kakak Ipar teman.. (ada tokeh kedai makan bg Butang ni kat ank dia.. tp disebabkan my kakak ipar takut kucen, so dia offer kat teman n suami.. mula2 kami xmo.. pastu ats beberapa sebab kami pun terimalah kucen ini dan terus namakan dia butang.. heee.. noti n tlompat2.. itulah kriteria kucen yg en. suami inginkan.. hik3.. suka main beruang sapai tercabot2 kaki n tgn beruang 2.. adoii... suka panjat-panjat.. suka main gigit2 kaki.. hi3.. so cute.. jomm tgk gelagat butang dlm stiap gambar dia kat bawah ni.. =) .. dan bagi yg nak join gak share binatang peliharaan korang, bole lea klik gambar arnab 2 y

Butang masa kami mula2 amik dulu.. kuat memanjattt! aishh..

suka main dalam kotak, suka gigit lengan teman, suka kerjakan beruang sampai tercabot tgn n kaki beruang 2... lagi satu.. aktiviti harusss.. suka TIDURRR..

dapat hadiah kucen tercomelll.. hak3.. yolah sngatt

tengok tuu.. tido ala Gangnam Style

Kecik-kecik cilipadi niii...

antara foto kegemaran teman.. tgk cara dia duduk.. heeeee...



Related Posts

6 ulasan:

  1. tQ AJ.. he2.. saja nak masukkan Butang dalam blog ni.. heee..sebagai royalty sbb guna nama dia.. hihihi

    BalasPadam
  2. ooh suka gigit2 ye...hehehe...apa2 pun selamat bersegmen...

    BalasPadam
  3. hadiah full edit template ditukar kepada top up rm5 kerana sponsor tu sibukk.. maaf lewat beritahu.. boleh contact sponsor tu disini >> http://www.facebook.com/OpzzpinkyDOTMy

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New