6 Ulasan

 1. na'am, cuma bisa mendoakan sahaja.
  semoga mereka diberi ketabahan iman. aamiin....

  BalasPadam
 2. semoga rejim zionis Allah bukakan hati mereka untuk berenti menyerang palestine .....

  BalasPadam
 3. "BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM, Ya Allah ya tuhan kami , sesungguhnya engkau maha Berkuasa, maha Pemurah, dan sesungguhnya engkau maha Memberi , kami memohon keampunan daripadamu ya Allah, ampunilah dosa-dosa kami dan seluruh umat islam ya Allah.. kami memohon pertolongan daripadamu ya Allah, engkau lindungilah Para saudara-saudara seiman kami di Bumi GAZA, kami memohon kepadamu, Engkau berikanlah mereka/kami kekuatan untuk menempuh segala dugaan serta ujian dalam perjalanan sejauh ini yang tertempah, Ya Allah, sesungguhnya engkau maha menggasihani , maka hambamu yg hina ini memohon kepadamu , kasihanilah kami, kasihanilah kami hamba-hambamu yg lemah ini ya Allah, kasihanilah kami ya Allah, Lindungilah kami dari segala bencana'musibah serta fitnah, Selamatkanlah BUMI GAZA, hanya padamu kami meminta ya Allah, dan hanya padamu kami memohon kabulkan lah doa hambamu yg hina ini ya Allah, hanya padamu kami berserahv. . Amin Ya Rabbil Alaminn" .

  Kerana sesungguhnya sesudah kesulitan itu ada kemudahan, (ash-asharh :6)

  BalasPadam
 4. saja mai blogwalking ja..selamat berjaya atas apa sahaja yang anda semua lakukan noo..mai dari blog mia ni dia rajin sungguh kumpul link supaya mudah kita blogwalking ;-)

  BalasPadam
 5. Doa dan terus doakan utk Gaza

  BalasPadam
 6. Terus menerus kita doakan saudara kita di Gaza, dan doakan semoga dicucuri rahmat mangsa MH17 (muslim) dan Semoga terpelihara keselamatan anggota keselamatan kita di Sabah

  BalasPadam

Catat Komen

Lebih baharu Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New