Nuff

16 Januari 2015

Mak Aiiiii.. Cantiknya Awek ni.. Sape Dia ni yea?



Tadi tengah godeh2 gambar krim-krim kecantikan kat Google tu, tiba-tiba mata terlihat satu gambar yang menarik perhatian betul.. Gambo awek ni haaa.. cantik bebeno kulit dia kome weh.. lawo orangnya lahai.. sapekah gerangan awek ni yea.. comel lote betui.. huhuhuhu.. I 



Bila nengok gambo wanita lain yang berkulit mulus cenggini, mula lah teringin nak rupa cam dia.. heeeee.. Opsss.. sebenarnya ada produk yang boleh buat muka kome jadi cenggini tauu.. haaaa.. tunggu review teman.. hehehehehehehe... (gambo diatas ni cuma hiasan aje okeh.. untung awek ni lawo cenggini kan!) Haaa.. untuk para lelaki yang singgah blog ni semata-mata nak nengok siapakah awek ni, sila komen dibawah ni yea.. nak kira berapa orang.. hahahahaha... 

Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 





Related Posts

14 ulasan:

  1. errrrrrrrrrr..
    malu pulak masuk cni :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. hik hik hik.. silakan keluar balik.. kikikiki

      Padam
  2. Cantik betul ni. Pandai betul tenku butang tarik minat aku tuk komen entri ini..
    Pakai umpan power! Hahaha

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. hoho.. camera 360 pun takleh dapat hasil semulajdi macam ni zack.. hi3.. ni natural beauty kot.. tak tergoda ke? kih3

      Padam
  4. sial? hahaha... sila edit blk..ekeke

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha.. done edit.. kekekekeke.. ayat biasa untuk di typo.. =P

      Padam
  5. hahaha.....hebat hang punya entry kali ni...kih3

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2