Nuff

15 Oktober 2016

TONTON ONLINE DRAMA HANTU PUNYA BOS!! BEST DAN KELAKAR!!

TONTON ONLINE DRAMA HANTU PUNYA BOS!! BEST DAN KELAKAR!! 

Drama Hantu Punya Boss yang di adaptasi dari novel karya Dekna Lee ini telah membuatkan teman tersuka la pulak dengan lakonan Shukri Yahaya ni.. hahaha.. tetiba je mood nak nonton Drama yang 20 episod ni sampai habis,. hehehe.. Serius.. lawak giler.. memang asik nak tergelak besar je tengok aksi Shukri Yahaya dengan pelakon baru Intan najuwa ni..

So.. disebabkan suka dengan Drama ni.. teman nak tepek lah link Drama 20 Episod ni dalam blog teman.. nanti nak tengok balik leh la cari kat sini.. hehehe.. Share dari Blog Kepala Bergetar

Drama ini terbitan MIG Production Sdn Bhd dan diarahkan oleh pengarah Mohamed Feroz Abdul Kader. Dibintangi pelakon Shukri Yahaya, Intan Najuwa, Julia Marin, Afiera Riana, Fahmy Reza, Iszander Nor, Aizat Hassan, Tengku Fiela, Vicha SayWho dan Serena Redzuawan.

Lagu tema/latar, Hantu Atau Buaya artis Nanasheme.

Episod 1Episod 2Episod 3Episod 4Episod 5Episod 6Episod 7
Episod 8Episod 9Episod 10Episod 11Episod 12Episod 13Episod 14
Episod 15Episod 16Episod 17Episod 18Episod 19Episod 20

Sinopsis drama, 
Arrayyan adalah seorang CEO yang sangat angkuh. Selepas bekas PAnya berhenti kerja, Abby telah mengantikan tempat Deila sebagai PA. Oleh kerana mereka selalu bertengkar dan tidak sebulu, akhirnya pertengkaran itu membuatkan Arrayyan jatuh hati kepada Abby.

Note : teman suka part Abby melatah apabila disergah oleh bosnya tu.. hahahaha.. kelakar giler.. teruk beno melatahnya.. tapi nasib baik lah comel orangnya.. hehe.. korang mesti tengok tauu!!  tak bosan citer ni.. banyak buat kita ketawa dengan aksi lucu Shukri yahaya.. =)


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

0 comments:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2