Nity

Nuff

04 Ogos 2016

BUKU RUJUKAN SEKOLAH PT3 | SPM | SRA | UPKK | UPSR | KAMUS YANG MURAH-MURAH !!!

BUKU RUJUKAN SEKOLAH PT3 | SPM | SRA | UPKK | UPSR | KAMUS

Banyaknya Buku Rujukan Sekolah yang boleh didapati di Bookcafe ni weh.. Ada untuk UPSR , PT3 , SPM , SRA , UPKK , dan KAMUS pun ada.. Pergh.. geram-geram teman tengok.. heheheh.. haa.. kalau ada sape-sape nak belikan untuk diri sendiri ke.. untuk anak sedara ke.. untuk sepupu ke.. boleh la tinjau-tinjau kat bookcafe ni yea.,. klik je kat SINI kalau berminat nak jenguk-jenguk.. Masih ada masa lagi untuk ulangkaji.. hee.. jom serbuuu!!! 



Haa.. amacam.. ada yang tengah mencari Buku Rujuakn untuk Exam yang akan datang ni?? meh-meh.. klik je link-link kat bawah ni yea.. Semoga ia membantu korang membuat pilihan .. semoga bermanfaat.. terima kasih.. ! 

KLIK SINI UNTUK DAPATKAN BUKU : 


UPSR

PT3

SPM

SRA

UPKK

KAMUS


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page

02 Ogos 2016

Al-Humaira Terjemahan Al-Quran Al-Hidayah Bahasa Melayu (HIDAYAH)

Al-Humaira Terjemahan Al-Quran Al-Hidayah Bahasa Melayu (HIDAYAH)

Nashkah terjemahan AlQuran yang satu-satunya buat teman terpikat ketika ini ialah Al-Humaira Terjemahan Al-Quran Al-Hidayah Bahasa Melayu (HIDAYAH) .. Teman mengetahui tentang Nashkah ini melalui seorang rakan Blogger yang menghadiahkan seorang sahabat Blogger yang menyambut birthday pada bulan lepas.. 

Sangat cantik dan terpikat melihat Balutan Nashkah ini.. Mulalah terasa nak memiliki sebuah untuk diri sendiri.. heeee.. Ada juga yang terpikat tak melihat gambar diatas ni? haaa.. kalau berminat jugak nak membeli.. Harganya berpatutan sangat tau.. RM49 sahaja untuk satu nashkah ni.. 

Al-Quran dan terjemahan keluaran Al Hidayah ini berkulit keras dan memiliki reka bentuk dengan warna dan corak yang menarik. Tulisan yang terang dan jelas memudahkan pembacaan. Al-Quran ini sesuai untuk digunakan oleh semua lapisan umur untuk belajar mengaji kerana ianya ringan dan mudah dibawa.

Al-Quran dan terjemahan keluaran Al Hidayah ini taklah besar sangat (Saiz: 4.5" x 6.2”) , mudah dibawa.. serta sangat kemas dan cantik buatannya.. , Jumlah Muka Surat: 640 , Berat (Kg): 0.40 sahaja.. 


Kalau berminat nak membeli? 
sila Klik button dibawah ni ye.. 
Satu lagi Nashkah iaitu Tafsir Al-Azhar, yang teman suka nak syorkan buat anda semua.. boleh tengok kat bawah ni yea.. Klik pada gambar kalau nak baca detail ..  amat berguna untuk kita semua.. moga bermanfaat ye!


RM45
Saiz: 8" x 11"
Tarikh Terbit: 9 Julai 2015
Jumlah Muka Surat : 736
Berat (kg) : 1.17

Tasfsir Al-Azhar adalah hasil karya terbesar ulama agung nusantara, Profesor Dr. Haji Abdul Malik Karim Amrullah, ataupun lebih dikenali sebagai HAMKA.

HAMKA telah menggunakan beberapa metode dalam penyusunan tafsir ini, antaranya metode tahlili (analisis), tafsir Al-Quran dengan Al-Quran, tafsir Al-Quran dengan hadith, tafsir Al-Quran dengan pendapat sahabat dan tabi'in, dan tafsir Al-Quran dengan tafsir muktabar yang lain.

Di samping itu, beliau juga mentafsirkan Al-Quran dengan syair, dan menganalisis dengan kemampuan sendiri dengan pendekatan meraikan kepelbagaian mazhab. 

Tafsir Al-Azhar menitikberatkan penjelasan ayat-ayat Al-Quran dengan ungkapan yang teliti, menjelaskan makna-makna yang dimaksudkan dengan bahasa yang indah dan menarik, dan menghubungkan ayat dengan realiti sosiobudaya masyarakat nusantara.

Ia turut diperkaya dengan pendekatan sejarah, sosiologi, tasawuf, ilmu kalam, sastera, dan psikologi.

Psssttt.. tercari-cari Poster atau Carta untuk bantuan pembelajaran anak-anak? meh-meh tengok kat sini.. ada bermacam poster yang pelbagai warna dan menarik untuk kanak-kanak.. Pasti anak-anak menjadi lebih peka dan fokus untuk membaca.. jom tengok.. Klik Link dibawah ni ye!




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Maklumat tambahan kalau korang nak membeli.....


Nak tahu cara BELI

Klik SINI

Nak tahu cara BAYAR?
Klik SINI




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page

01 Ogos 2016

Ensiklopedia Kisah Para Nabi

Ensiklopedia Kisah Para Nabi



Teruja melihat Buku Istimewa ini iaitu Ensiklopedia Kisah Para Nabi yang menceritakan pelbagai kisah-kisah yang terjadi pada zaman Nabi-Nabi kita semasa kehidupan mereka dahulu..


Ensiklopedia Kisah Para Nabi ini bagi pendapat teman MESTI dimiliki oleh setiap keluarga yang beragama Islam.. Supaya kita dapat mengetahui perjalan cerita dan kisah para nabi suatu ketika dahulu dan dapat disebarkan kepada anak cucu kita akan datang.. 

Allah s.w.t. menjadikan Adam,sebagai bapa manusia,dengan tangan-Nya yang mulia. Membentuk tubuhnya dan meniupkan roh padanya. Lalu para malaikat sujud(hormat)padanya. Kemudian Allah menciptakan isterinya,iaitu Hawa,sebagai ibu manusia. Kehadiran Hawa yang ditempatkan disyurga,membuat Adam menjadi tenteram kerana telah memiliki isteri sebagai pendamping hidupnya di syurga. Allah melimpahkan nikmatnya kepada kedua-dua pasangan suami isteri.

Kisah-Kisah para nabi didalam buku ini adalah berdasarkan Sumber yang Autentik, Sahih, dan dapat dipertanggungjawabkan, yakni dari Al-Quran dan hadis-hadis asal yang Sahih.. Wallahualam..


Kalau nak dapatkan boleh klik :


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

31 Julai 2016

Resepi Kuih Penyaram atau Cucur Jawa (kuih telinga Keling)


Resepi Kuih Penyaram atau Cucur Jawa
(kuih telinga keling)

Kalau teringin tu, mula la gatal tangan nak mencari mana ada jual.. tapi macam payah je nak mencari Kuih Penyaram a.k.a telinga keling ni.. So, terpaksa lah meng google Resepi nya.. nak try buat sendiri la konon.. tak tau la bila nak membuatnya.. tapi tengok bahan macam senang je nak buatnya.. cara buat pun nampak relaks je kome weh.. rasanya insyaAllah.. boleh try buat ni.. cuma masa je taktau bila yang sesuai buat.. kalau makan petang sambil tengok tv memang terabik ni.. heheheh.. 

Apa-apa pun, teman tepek dulu resepi nya kat sini.. kalau ada masa dan cukup bahan, boleh alh try buat.. tapi macam berminyak sikit kan kuih ni? macam mana nak buat yang tak berminyak sangat kan?? selalu kalau beli pun memang dah berminyak.. terpaksalah tekap dengan tisu bagi buang minyak tu.. kalau tak .. sendawa minyak tu yang tak lalu.. ewww.. sape ada tips nak bagi kuih ni tak bemrinyak lepas goreng boleh lah share kat bawah ni yea..

Jom tengok ...

Resepi Kuih Penyaram atau 
Cucur Jawa (kuih telinga Keling)


Bahan2nya :

2 cawan tepung gandum
2 cawan tepung beras
1 cawan air kelapa
1 cawan air biasa
1 cawan gula merah
1 cawan gula pasir
secubit garam


Cara2nya :

1. Semua bahan dicampurkan dan digaul sebati.
2. Perapkan lebih kurang 10 minit.
3. Goreng menggunakan minyak yg sedikit (seperti goreng telur mata..... )
4. Goreng satu2 dengan api perlahan.

Cara menggoreng:

Ambil adunan sebesar guli dan letakkan atas sekeping plastik, Leperkan sedikit.guna lidi atau chopstik untuk bulatkan di bahagian tengahnya. 


~ Selamat Mencuba ~ 

Kredit : resepibonda2010


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KHASIAT / FUNGSI YOGURT UNTUK TUBUH BADAN

KHASIAT YOGURT

Hai.. Hari tu tetiba je terasa macam lidah macam nak termuntah sebab baru lepas makan nasi dengan kuah kari.. apabila sendawa, lidah jadi macam payau macam.. tak tahu nak kata.. maybe korang pun pernah rasa macam tu kot selepas makan.. 

So, teman kumur-kumur pun still rasa macam .. ewww.. rasa macam perlu makan something yang masam-masam untuk bagi hilang rasa memualkan tu.. hehe.. 

Tetiba teringatkan Yogurt Strawberi yang sedap.. nyum-nyum tu.. terus pi cari.. Bila dah makan memang rasa kurang dah mual-mual tu.. dan esoknya teman beli lagi.. 

Dalam dok sumbat dalam mulut, terfikir gak.. boleh ke kerap sangat makan yogurt ni? Risau pulak ada side effect lak kan.. hehehehe.. so, teman kurangkan la makan yogurt ni.. 

tapi dalam pada tu, saja la search tentang Khasiat Yogurt ni.. Untuk tahu kebaikan dia apa kan.. haaa.. kat bawah ni teman kongsikan apa yang teman dapat dari hasil search tentang Khasiat Yogurt ni pda tubuh badan kita. Jemput baca yea! semoga ia bermanfaat buat semua..  Sharing Is Caring.. 


Antara kebaikan yogurt dan fungsi kepada tubuh adalah :

  • Yogurt bagus untuk sistem imun kita kerana yogurt merupakan bakteria baik atau kultur hidup yang dapat menghalang jangkitan fungus. Ia juga bertindak sebagai antibiotik dalam tubuh kita. Ia juga dapat menghalang pertumbuhan bakteria yang menyebabkan penyakit di saluran pencernaan.
  • Bagus untuk ibu hamil dan juga ibu dalam pantang. Yogurt mengandungi kandungan serat yang tinggi dan boleh menjana penghasilan susu ibu. Bakteria baik dalam yogurt berfungsi menghadamkan laktosa iaitu gula semulajadi dalam susu. Ia bertindak merangsang sistem pelalian dalam saluran usus dan menjadikannya lebih sihat dan berfungsi dengan lebih baik.
  • Bagus untuk sistem penghadaman. Bagus bagi yang mempunyai masalah sembelit dan juga bagi yang ingin mendapatkan perut yang cantik dan kempis. Yogurt kaya dengan vitamin A, tiamin, niasin, ribofflavin susu, zat besi, forforus dan kalium. Jadi yogurt bole diambil secara kerap. Zat2 yang terkandung di dalamnya amat baik untuk perkembangan kanak2. Kandungan kalsiummya yang tinggi dapat membantu proses tumbesaran dan juga membina tulang serta gigi yang kuat.
  • Yogurt juga dapat mengelak daripada jangkitan dan mengurangkan risiko tumor pada saluran kencing atau organ lain. Ia juga dapat menurunkan paras kolestrol dalam darah dan mengelakkan serangan jantung.
  • Kajian juga membuktikan pengambilan yogurt dapat mengurangkan risiko tekanan darah tinggi dan mengurang risiko jangkitan pada faraj. Candida atau yis jangkitan vagina adalah masalah biasa bagi wanita yang menghidapi kencing manis. Amalkan makan atau minum yogurt sejuk atau sederhana sejuk kurang manis setiap hari bagi mengelakkan risiko mendapat penyakit berkenaan. 
  • Bagi mereka yang sedang berdiet, elok la memilih yogurt yang rendah lemak. Gantikan sarapan pagi atau supper dengan sebotol yogurt rendah lemak. Diet juga memerlukan sokongan gizi sumber makanan lain juga.
Oh ya.. satu lagi yang teman suka ialah, minuman Yogurt tu.. fuhh.. yang tu memang sedap gilossss.. Sebotol besar tu teman sorang pun leh habiskan tau.. tapi kalau ada hubby kami selalu share la kan.. hehe.. pengerat kasih sayang orang tua-tua kata.. ehhh.. termelalut le pulokk.. haha.. teman selalu beli minuman Yogurt yang brand Nestle tu.. sebab dia tulis situ Fat free kannnzzz.. Pastu kalau takde, teman beli brand marigold tu ke.. atau brand lain yang ada kat pasaran.. sama je rasanya..

hemm.. eh.. banyak plak nak melalut kang.. K.. byeee..


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

30 Julai 2016

RESEPI KENTANG PUTAR ALA KFC YANG SEDAP DAN MUDAH!

RESEPI KENTANG PUTAR ALA KFC

Wah.. lama giler cari resepi Kentang Putar Ala KFC ni .. memang suka kentang putar KFC tu.. kalau pi KFC memang itu yang disumbat ke mulut dulu.. letak dalam bun tu, pastu ngapp.. sedap giler rasa.. kalau teman buat Chicken Grill /Lam Chop pun mesti wajib ada kentang putar, kalau takde memang malas nak buat Chikecken Grill / Lamb Chop tu.. sebab memang tak gemor masak tapi pinggan tak complete dengan menu sampingan seperti coleslaw dan kentang putar.. heee.. 

Ni teman dapat ni dari ita, anak sedara belah hubby yang share resepi ni kat wall dia.. so, Ita.. hahahaha.. Mak Chu curikkk yea.. kah kah kah.. jangan maraaa.. hahahahah.. Ok lah.. Resepi ni Ita share dari Page Rahsia Hawa tu.. Jom tengok resepi Kentang Putar Ala KFC ni jom!! 

RESEPI KENTANG PUTAR ALA KFC 
YANG SEDAP DAN MUDAH!

Bahan-bahan Resepi Kentang Putar (Kentang):
● 8 biji kentang
● 1 kotak kecil susu segar
● sedikit butter (anggaran 2-3 sudu besar)
● secukup rasa serbuk lada hitam dan lada sulah

Cara-caranya
1. Kentang dikupas kulitnya dan dipotong sama besar
2. Masukkan kentang ke dalam periuk dan rebus dengan air yang secukupnya sehingga kentang tenggelam. Rebus dalam masa lebih kurang 20 minit.
3. Bila kentang sudah empuk, toskan air dan letakkan semula di atas api supaya lebihan air dapat dikeringkan. Dah kering boleh alihkan dari atas api.
4. Masukkan sedikit butter dalam kentang dan lenyek.
5. Masukkan lada sulah dan lada hitam mengikut citarasa. Kalau nak pedas boleh letak lebih.
6. Tuangkan susu sikit demi sedikit (ikut citarasa sebab fungsi susu ini untuk buat mashed potato rasa berlemak dan gebu) dan lenyek lagi sehingga rata.

Bahan-bahan Resepi Sos (Gravy) Kentang Putar:
● 1 labu bawang besar (ditumbuk)
● 2 ulas bawang putih (ditumbuk)
● 4 sudu butter
● 2 sudu tepung jagung (bancuh dengan sedikit air panas)
● 2 kiub ayam knorr
● secukup rasa serbuk lada hitam dan sulah
● 2 1/2 cawan air

Cara-caranya

1. Cairkan butter dalam kuali dan tumiskan bawang. Biarkan dia caramelized (bertukar warna sedikit perang (warna caramel))
2. Masukkan bancuhan tepung jagung dan tumis sehingga tepung jadi warna coklat atau sehingga warna sos yang korang suka.
3. Masukkan air dan kacau sehingga sebati.
4. Masukkan kiub ayam dan juga masukkan sekali lada hitam dan lada sulah secukup rasa mengikut citarasa.
5. Kalau kuah terlalu pekat, tambahkan lagi sedikit air.
6. Kacau sehingga rata dan tutup api. Jika sos kentang putar berketul, masukkan sos ke dalam blender dan blend sampai tak berketul. Siap, hidangkan sos yang dah siap bersama kentang putar.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

29 Julai 2016

Zikir dan Sunnah dilakukan Pada Hari jumaat

Salam Jumaat Buat Semua

Salam Jumaat Buat Semua.. Jumaat adalah Penghulu Segala Hari, Semoga Pintu-Pintu Segala Kebaikan Terbuka Luas Untuk Kita Hari ini.. Disini teman share kan zikir-zikir yang sesuai diamalkan untuk meluaskan rezeki kita disamping perlu juga berusaha dan bertawakal kepada Allah S.W.T .

Teman selitkan juga Perkara Sunnah yang elok diamalkan pada Hari jumaat yang mulia ini.. Jemput baca yea.. Semoga ia bermanfaat.. sumber dan gambar adalah dari google.. 





------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

28 Julai 2016

BUKU RUJUKAN UPSR / PT3 DAN SPM 2016 YANG MURAH-MURAH!!!

BUKU RUJUKAN UPSR / PT3 DAN SPM 2016 YANG MURAH-MURAH!!!

Haaa.. tadi teman dah kongsikan Tarikh Exam/Peperiksaan bagi tahun 2016 untuk UPSR/PT3/SPM dan lain-lain kan? Haaa.... Siap letak link lagi kat bawah entri tu, direct link ke buku-buku rujukan yang penting tapi MURAH-MURAH JER.. untuk ibu-bapa atau pelajar yang sedang buat survey Buku-Buku Rujukan untuk persiapan exam akan datang..

Dah terlambat? eh! taklah.. ada masa lagi ni! dont giveup ok! So, Sementara tengah ada offer ni, baik cepat-cepat grab! Klik je link-link kat bawah ni yea..






Memandangkan sekarang tengah ada Promosi Minggu Gaji dari Bookcafe.com.my teman syor kan dekat korang inilah masa terbaik untuk shopping buku-buku ilmiah dan buku-buku rujukan untuk anak-anak semua.. Untung membeli dikala promosi kerana dapat jimatkan kos pengeposan sebab beli banyak-banyak time murah-murah ni memang berbaloi-baloi ditambah pula buku-buku yang termasuk dalam list promosi tu memang buku pilihan kita dan carian kita selama ni.. hehehe.. ada rasa nak shopping buku-buku ke? Jom tengok promosi.. macam-macam buku ada promosinya tau!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Klik je BANNER kat bawah ni kalau nak tengok lebih lanjut.. 

1 Buku RM2 kauuuu!! KLIK Banner Atas ni ye!

Half Price!! Half Price!! Cepat Rembat!! KLIK Banner Atas ni ye!

40% Diskaun!! Masih Untung kan!! KLIK Banner Atas ni ye!

KLIK je Banner2 atas dan bawah ni kalau berminat nak tengok offer tu!











------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2