Nity

Nuff

11 Ogos 2016

Skin Sticker Untuk Eken H9R

Skin Sticker Untuk Eken H9R

Hai.. Buat korang yang memiliki  Eken H9R, kini korang dah boleh memiliki kamera yang cantik juga setanding GoPro, hanya hiaskan body kamera korang dengan Skin yang menarik dan buat orang tertarik melihatnya.. 

Terdapat banyak design-design menarik yang korang boleh pilih ikut kesukaan korang. Di bawah ni disenaraikan design-design dan corak mengikut kod untuk korang pilih dan sekiranya berminat nak order, boleh sahaja terus pm ke FB Page HYPER GRAFIX 

Sila nyatakan kod yang anda mahukan, sekiranya ingin lebih mudah.. screenshoot aje skin yang korang mahukan dan seterusnya selepas bayaran dibuat, kami akan terus postkan SKIN STICKER korang.. 


Klik dibawah untuk lihat Skin yang sesuai dengan kamera Eken H9R korang :















Skin Sticker for Eken H9R Action Camera

+ 100% Original HYPERGRAFIX 
+ PVC Sticker (Tidak Mudah Koyak) 
+ Waterproof colour
+ Weather Proof
+ Large Format Print 
+ Perfect Fit

Kami juga ada menjual Skin Sticker for SJCAM :
SJ4000 SJ4000+ SJ5000 / SJ5000+ / SJ5000X Elite / 
SJcam M20 

Skin untuk GoPro Hero 4 Black & GoPro Hero 4 Silver / GoPro Hero Session / GoPro Hero 3 / GoPro Hero 3+ 

Eken H3R / Eken H8R / Eken H9R 


Untuk Order :
Sila PM FB Page 



Follow sekali Instagram


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

Skin Sticker Untuk Eken H3R

Skin Sticker Untuk Eken H3R

Hai.. Buat korang yang memiliki  Eken H3R, kini korang dah boleh memiliki kamera yang cantik juga setanding GoPro, hanya hiaskan body kamera korang dengan Skin yang menarik dan buat orang tertarik melihatnya.. 

Terdapat banyak design-design menarik yang korang boleh pilih ikut kesukaan korang. Di bawah ni disenaraikan design-design dan corak mengikut kod untuk korang pilih dan sekiranya berminat nak order, boleh sahaja terus pm ke FB Page HYPER GRAFIX 

Sila nyatakan kod yang anda mahukan, sekiranya ingin lebih mudah.. screenshoot aje skin yang korang mahukan dan seterusnya selepas bayaran dibuat, kami akan terus postkan SKIN STICKER korang.. 


Klik dibawah untuk lihat Skin yang sesuai dengan kamera Eken H3R korang :















Skin Sticker for Eken H3R Action Camera

+ 100% Original HYPERGRAFIX 
+ PVC Sticker (Tidak Mudah Koyak) 
+ Waterproof colour
+ Weather Proof
+ Large Format Print 
+ Perfect Fit

Kami juga ada menjual Skin Sticker for SJCAM :
SJ4000 SJ4000+ SJ5000 / SJ5000+ / SJ5000X Elite / 
SJcam M20 

Skin untuk GoPro Hero 4 Black / GoPro Hero 4 Silver / GoPro Hero Session / GoPro Hero 3 / GoPro Hero 3+ 

Eken H3R / Eken H8R / Eken H9R  


Untuk Order :
Sila PM FB Page 


Follow sekali Instagram




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

Skin Sticker Untuk Eken H8R

Skin Sticker Untuk Eken H8R

Hai.. Buat korang yang memiliki  Eken H8R, kini korang dah boleh memiliki kamera yang cantik juga setanding GoPro, hanya hiaskan body kamera korang dengan Skin yang menarik dan buat orang tertarik melihatnya.. 

Terdapat banyak design-design menarik yang korang boleh pilih ikut kesukaan korang. Di bawah ni disenaraikan design-design dan corak mengikut kod untuk korang pilih dan sekiranya berminat nak order, boleh sahaja terus pm ke FB Page HYPER GRAFIX 

Sila nyatakan kod yang anda mahukan, sekiranya ingin lebih mudah.. screenshoot aje skin yang korang mahukan dan seterusnya selepas bayaran dibuat, kami akan terus postkan SKIN STICKER korang.. 


Klik dibawah untuk lihat Skin yang sesuai dengan kamera Eken H8R korang :

 














Skin Sticker for Eken H8R Action Camera

+ 100% Original HYPERGRAFIX 
+ PVC Sticker (Tidak Mudah Koyak) 
+ Waterproof colour
+ Weather Proof
+ Large Format Print 
+ Perfect Fit

Kami juga ada menjual Skin Sticker for SJCAM :
SJ4000 SJ4000+ SJ5000 / SJ5000+ / SJ5000X Elite / 
SJcam M20 

Skin untuk GoPro Hero 4 Black / GoPro Hero 4 Silver / GoPro Hero Session / GoPro Hero 3 / GoPro Hero 3+ 

Eken H3R / Eken H8R / Eken H9R 


Untuk Order :
Sila PM FB Page 


Follow sekali Instagram


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

04 Ogos 2016

BUKU RUJUKAN SEKOLAH PT3 | SPM | SRA | UPKK | UPSR | KAMUS YANG MURAH-MURAH !!!

BUKU RUJUKAN SEKOLAH PT3 | SPM | SRA | UPKK | UPSR | KAMUS

Banyaknya Buku Rujukan Sekolah yang boleh didapati di Bookcafe ni weh.. Ada untuk UPSR , PT3 , SPM , SRA , UPKK , dan KAMUS pun ada.. Pergh.. geram-geram teman tengok.. heheheh.. haa.. kalau ada sape-sape nak belikan untuk diri sendiri ke.. untuk anak sedara ke.. untuk sepupu ke.. boleh la tinjau-tinjau kat bookcafe ni yea.,. klik je kat SINI kalau berminat nak jenguk-jenguk.. Masih ada masa lagi untuk ulangkaji.. hee.. jom serbuuu!!! 



Haa.. amacam.. ada yang tengah mencari Buku Rujuakn untuk Exam yang akan datang ni?? meh-meh.. klik je link-link kat bawah ni yea.. Semoga ia membantu korang membuat pilihan .. semoga bermanfaat.. terima kasih.. ! 

KLIK SINI UNTUK DAPATKAN BUKU : 


UPSR

PT3

SPM

SRA

UPKK

KAMUS


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page

02 Ogos 2016

Al-Humaira Terjemahan Al-Quran Al-Hidayah Bahasa Melayu (HIDAYAH)

Al-Humaira Terjemahan Al-Quran Al-Hidayah Bahasa Melayu (HIDAYAH)

Nashkah terjemahan AlQuran yang satu-satunya buat teman terpikat ketika ini ialah Al-Humaira Terjemahan Al-Quran Al-Hidayah Bahasa Melayu (HIDAYAH) .. Teman mengetahui tentang Nashkah ini melalui seorang rakan Blogger yang menghadiahkan seorang sahabat Blogger yang menyambut birthday pada bulan lepas.. 

Sangat cantik dan terpikat melihat Balutan Nashkah ini.. Mulalah terasa nak memiliki sebuah untuk diri sendiri.. heeee.. Ada juga yang terpikat tak melihat gambar diatas ni? haaa.. kalau berminat jugak nak membeli.. Harganya berpatutan sangat tau.. RM49 sahaja untuk satu nashkah ni.. 

Al-Quran dan terjemahan keluaran Al Hidayah ini berkulit keras dan memiliki reka bentuk dengan warna dan corak yang menarik. Tulisan yang terang dan jelas memudahkan pembacaan. Al-Quran ini sesuai untuk digunakan oleh semua lapisan umur untuk belajar mengaji kerana ianya ringan dan mudah dibawa.

Al-Quran dan terjemahan keluaran Al Hidayah ini taklah besar sangat (Saiz: 4.5" x 6.2”) , mudah dibawa.. serta sangat kemas dan cantik buatannya.. , Jumlah Muka Surat: 640 , Berat (Kg): 0.40 sahaja.. 


Kalau berminat nak membeli? 
sila Klik button dibawah ni ye.. 
Satu lagi Nashkah iaitu Tafsir Al-Azhar, yang teman suka nak syorkan buat anda semua.. boleh tengok kat bawah ni yea.. Klik pada gambar kalau nak baca detail ..  amat berguna untuk kita semua.. moga bermanfaat ye!


RM45
Saiz: 8" x 11"
Tarikh Terbit: 9 Julai 2015
Jumlah Muka Surat : 736
Berat (kg) : 1.17

Tasfsir Al-Azhar adalah hasil karya terbesar ulama agung nusantara, Profesor Dr. Haji Abdul Malik Karim Amrullah, ataupun lebih dikenali sebagai HAMKA.

HAMKA telah menggunakan beberapa metode dalam penyusunan tafsir ini, antaranya metode tahlili (analisis), tafsir Al-Quran dengan Al-Quran, tafsir Al-Quran dengan hadith, tafsir Al-Quran dengan pendapat sahabat dan tabi'in, dan tafsir Al-Quran dengan tafsir muktabar yang lain.

Di samping itu, beliau juga mentafsirkan Al-Quran dengan syair, dan menganalisis dengan kemampuan sendiri dengan pendekatan meraikan kepelbagaian mazhab. 

Tafsir Al-Azhar menitikberatkan penjelasan ayat-ayat Al-Quran dengan ungkapan yang teliti, menjelaskan makna-makna yang dimaksudkan dengan bahasa yang indah dan menarik, dan menghubungkan ayat dengan realiti sosiobudaya masyarakat nusantara.

Ia turut diperkaya dengan pendekatan sejarah, sosiologi, tasawuf, ilmu kalam, sastera, dan psikologi.

Psssttt.. tercari-cari Poster atau Carta untuk bantuan pembelajaran anak-anak? meh-meh tengok kat sini.. ada bermacam poster yang pelbagai warna dan menarik untuk kanak-kanak.. Pasti anak-anak menjadi lebih peka dan fokus untuk membaca.. jom tengok.. Klik Link dibawah ni ye!




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Maklumat tambahan kalau korang nak membeli.....


Nak tahu cara BELI

Klik SINI

Nak tahu cara BAYAR?
Klik SINI




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page

01 Ogos 2016

Ensiklopedia Kisah Para Nabi

Ensiklopedia Kisah Para Nabi



Teruja melihat Buku Istimewa ini iaitu Ensiklopedia Kisah Para Nabi yang menceritakan pelbagai kisah-kisah yang terjadi pada zaman Nabi-Nabi kita semasa kehidupan mereka dahulu..


Ensiklopedia Kisah Para Nabi ini bagi pendapat teman MESTI dimiliki oleh setiap keluarga yang beragama Islam.. Supaya kita dapat mengetahui perjalan cerita dan kisah para nabi suatu ketika dahulu dan dapat disebarkan kepada anak cucu kita akan datang.. 

Allah s.w.t. menjadikan Adam,sebagai bapa manusia,dengan tangan-Nya yang mulia. Membentuk tubuhnya dan meniupkan roh padanya. Lalu para malaikat sujud(hormat)padanya. Kemudian Allah menciptakan isterinya,iaitu Hawa,sebagai ibu manusia. Kehadiran Hawa yang ditempatkan disyurga,membuat Adam menjadi tenteram kerana telah memiliki isteri sebagai pendamping hidupnya di syurga. Allah melimpahkan nikmatnya kepada kedua-dua pasangan suami isteri.

Kisah-Kisah para nabi didalam buku ini adalah berdasarkan Sumber yang Autentik, Sahih, dan dapat dipertanggungjawabkan, yakni dari Al-Quran dan hadis-hadis asal yang Sahih.. Wallahualam..


Kalau nak dapatkan boleh klik :


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2