26 Disember 2013

SENARAI PEMENANG GIVEAWAY 1 YEAR BLOG TENGKUBUTANG

hai korang semuaa.. maaf sangat2 sebab lambat sangat umum pemenang, kalau ikutkan memang nak umum cepat.. tapi macam2 hal pulak lea yang datang.. memang kepenatan dalam berberapa hari ni.. tak tido semalaman pun ada.. hu3.. nantilah teman citer yea.. apa2 pun, jom nengok siapakah yang bertuah yea.. 
Pemenang Top Referral 1
Tuntut Hadiah-->Linda
lindalyn2012.blogspot.com

Pemenang Top Referral 2
Tuntut Hadiah-->Cheq Eem
www.vitamin4kesihatan.com

= Pemenang Random =
Peserta No. 46
Tuntut Hadiah-->Nas Honey
Peserta No. 17
Tuntut Hadiah-->Linda
Peserta No.3
Tuntut Hadiah-->Tengkubutang Miaw
tengkubutang.blogspot.com
Peserta No.13
Tuntut Hadiah-->Linda
Peserta No.57
tuntut hadiah --->Gina Kojuji's House
Peserta No.96
tuntut hadiah --->Gina Kojuji's House
Peserta No.90
Tuntut Hadiah-->BUTIK MIZANA
Peserta No.49
Tuntut Hadiah-->EIMANELsDoorgift
Peserta No.53
Tuntut Hadiah-->Tengkubutang Miaw
tengkubutang.blogspot.com
Peserta No.59
Tuntut Hadiah-->Linda
Peserta No.19
Tuntut Hadiah-->Tengkubutang Miaw
tengkubutang.blogspot.com
Peserta No.69
Tuntut Hadiah-->Syamimi Saad
hanyadihatiku.blogspot.com
Peserta No.85
Tuntut Hadiah-->Linda
Peserta No.37
Tuntut Hadiah-->Lienda Ramly
lienliedot.blogspot.com
Peserta No.105
Tuntut Hadiah-->Hakimie Inderaputra
www.hakimiputra.com
Peserta No.104
Tuntut Hadiah-->Sheila Salim
Peserta No.83
tuntut hadiah --->Gina Kojuji's House
Peserta No.76
Tuntut Hadiah-->Sheila Salim
Peserta No.110
Tuntut Hadiah-->Syamimi Saad
hanyadihatiku.blogspot.com
Peserta No.5
Tuntut Hadiah-->Hakimie Inderaputra
www.hakimiputra.com
Peserta No.2
Tuntut Hadiah-->Nas Honey

Bagi Pemenang Topup, sila hubungi Sponsor
BAGI LINK PENYERTAAN KORANG
PESERTA NO. BERAPA
PLAN APA (MAXIS/CELCOM/DIGI ATAU...)

Bagi Pemenang Barangan, sila hubungi sponsor
BAGI LINK PENYERTAAN KORANG
PESERTA NO. BERAPA
APA HADIAH YANG DIMENANGI
ADRESS DAN NO. TEL UNTUK TUJUAN POST

Ok, selesai sudah pengumuman Hadiah ni.. lega teman.. hope korang tuntut cepat2 pada Sponsor yea.. sekiranya hujung bulan ni (31/12/2013) masih tiada yang menuntut hadiah, maka hadiah akan lupus serta merta.. tiada cabutan kedua hokeh! Teman mohon aaf sekali lagi sekiranya teman agak lewat mengumumkan pemenang Giveaway ni.. mohon maaf sangat2.. teman memang agak bz sejak akhir2 ni.. ni pun mungkin dapat update ini saja dulu.. entri terbaru akan teman update kemudian nanti.. apa2 pun, TAHNIAH buat semua pemenang yea! yang tak menang tu, cuba lagi dalam Giveaway akan datang yea.. jangan serik join Giveaway teman lagi tauu! Pasni ada Giveaway lagi teman nak buat.. hadiah dia... haaaa.... awesome gak! tungguuuu!!! join reramai tauu.. heee.. okeh2.. ada koej ni.. Assalammualaikumm!
Reactions:

24 ulasan:

  1. tahniah kepada semua pemenang....!!
    kepada pemenang top referral no 2 sila hubungi saya untuk tuntut hadiah.... :D

    BalasPadam
  2. Tahniah untuk suma pemenang :) tak dak rezeki dekat sini.

    BalasPadam
  3. Wah...tahniah kepada pemenang..

    BalasPadam
  4. Banyaknya. Tahniah kepada semua yang menang. =)

    ZH Blogger

    BalasPadam
  5. emm tak da rezki kot..tahniah mereka yg menang

    BalasPadam
  6. betul ke yana yg menang tue?? wahh Alhamdulillah .. mcm tak percaya !! TQ kak .. n TQ jgk pd sponsor ^^

    BalasPadam
  7. tahniah kpd semua pemenang..sy pun xda rejeki kat sini huhu:)

    BalasPadam
  8. tahniah buat semua pemenang... :)

    BalasPadam
  9. alhamdulilah rezeki..suzy dapat giveaway dri tenkubutang...terima kasih pada sponsor juga penganjur giveaway..

    BalasPadam
  10. wahh.... tahniah utk pemenang.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tahniah pemenang !! no pemenang 104 tu dekat aje dengan kite .. kah kah .. 103 .. : )) tak ape lah , bukan rezeki kali ni .. : )))

      Padam
  11. takda rezeki.. :( tahniah kepada pemenang..

    BalasPadam
  12. Alhamdulilah terima kasih penganjur dan sponsor, tahniah kpd semua pemenang!!!! :))

    BalasPadam
  13. takda rezeki.. congrat semua pemenang :)

    BalasPadam
  14. Jap..sy peserta no berapa? Waaaa

    BalasPadam
  15. Ramai sponsor banyak hadiah. Wuu bestnya kalau dapat join. Tapi dah terlambat.. Apapun tahniah bt semua pemenang. Nak tunggu tengkubutang next giveaway pula-lah :D hihi.

    BalasPadam
  16. Alhamdulillah menang, tahniah semua... thanks TB sebab inform, maaf lambat tuntut...

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥