26 Februari 2014

SENARAI PESERTA MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG

SENARAI PESERTA MINI GIVEAWAY! 
HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG 
Haii.. Assalammualaikum semua.. sorry lambat sangat2 nak hupdate senarai Peserta untuk Mini Giveaway! Happy Birthday Tengkubutang ni, tQ sangat2 kepada yang join Giveaway teman ni.. disini teman senaraikan Peserta2 yang join Giveaway ni.. silalah check blog korang tersenarai atau tak? kalau tertinggal or link ada tertaip double ke, sila inform teman yea.. 

Teman bagi masa sampai 25 Febuari ni jea untuk korang check betui2 yea.. Sebab insyaAllah.. teman akan umumkan pemenang pada jam 12.00 am, 28/2/2014 .. hee.. sebab apa teman umum masa tu? sebab.. kan besday teman 28 Febuari.. so, molek sangatlah kan buat pengumuman pemenang pada tarikh tu kann.. heee.. apapun jom check link blog korang tu dulu.. kalau rajin blogwalking le kekawan yg join!


Pemenang akan dipilih secara Random.Org, semua ada peluang yang sama untuk menang.. hadiah utama untuk Giveaway kali ni ialah Rantai Tangan AVON

Hadiah-hadiah lain yang menanti :
Handphone Strap untuk 3 pemenang
\V/
Keychain Cute untuk 4 pemenang
\V/
Keychain Comel untuk 2 pemenang 
\V/
Enchanteur Paris Body Lotin 30ml untuk 1 pemenang
\V/
Shawl untuk 1 pemenang
Sponsor by Linda 
\V/
Entri Paling Kreatif x1 
akan mendapat spek mata replica brand Rayban

Nak tengok gambaran Hadiah lain? klik SINI
Untuk senang berhubung kalau korang menang hadiah nanti, sila add FB Tengkubutang Miaw atau boleh PM teman di Tengkubutang dan PM Linda bagi Pemenang Hadiah Shawl (kalau baik hati LIKE sekali.. heee.. tQ.. muah2..)



Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

18 ulasan:

  1. link saya takda atau penyertaan saya tak diterima :') http://shafiquestevenson.blogspot.com/2014/02/COKOLAT-COKOLI-SEGMEN-BY-TENGKUBUTANG.html

    BalasPadam
  2. ala...x sempat nak join...dah tamat... :'(
    gud luck teman2x.... =D
    btw, hepy besday tenku butang..! (eh,ter wish awal pulak..hehe)

    BalasPadam
  3. ala...x sempat nak join...dah tamat... :'(
    gud luck teman2x.... =D
    btw, hepy besday tenku butang..! (eh,ter wish awal pulak..hehe)

    BalasPadam
  4. listed !
    hope ad tercalit no bertuah 49 :)

    BalasPadam
  5. Erk..name says terdouble,104 dn 120

    BalasPadam
  6. ramai peserta GA happy birthday tengkubutang, semoga sukses semua.

    BalasPadam
  7. wah ramainya peserta..saya no.20

    BalasPadam
  8. ala..nama saya x tersenarai pun..huhuhuhu
    http://suriaqistina.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html

    BalasPadam
  9. Ramainya yang sertai. Tahniah kepada penganjur.

    BalasPadam
  10. Alamak nama saya xde plak, tp dah terlewat nak ckp ... Hmmm ...

    http://jombercontest.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html?m=1

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥