Nuff

16 Mei 2014

PEMENANG GIVEAWAY 2ND YEAR WED. ANNIVERSARY MYLUV & ME by Tengkubutang

= PENGUMUMAN PEMENANG =

GIVEAWAY 2ND YEAR WED. ANNIVERSARY 

MYLUV & ME

Opsssssssssssss!! nanti dulu!! sebelum tu nak pesan sikit.. heeee.. 
Bagi yang menang tu, hope sudi2kanlah buat entri penghargaan buat blogger yang sponsor hadiah yang korang menangi tu yea.. tak rugi pun, kalau nama blog sponsor tercatat dalam entri korang pun lagi ok sebab membantu juga carian enjin Google untuk beri trafik ke blog korang..

aishh.. tak reti teman nak terangkan.. maksud teman.. kalau pelawat nak cari blog sponsor, diorang taip url blog sponsor kat search enjin Google tu, tapi alih2 keluar blog korang lak sebab dalam entri korang terdapat nama blog sponsor yang pelawat tadi cari.. ha2.. kan dah dapat traffic gak tu kalau org tu terniat nak singgah blog kome.. aishh.. tak reti lah nak citer.. paham2 sendiri jelah yea! Apa2 pun, jom kita tengok siapa yang bertuah memenangi hadiah2 Giveaway teman dan sponsor2 ni yea..
Siapakah yang bertuah itu?? 
Jom kita tengokkkk!! Tahniah yea!
Pemenang No : 59 dan 66
TUNTUT HADIAH DARI ----> : Nur Arina / Arina camaro
Hadiah --> wide shawl utk 2 pemenang
             Fanpage Sponsor--> https://www.facebook.com/ArinaCamaroShawl?ref=hl

Pemenang No : 28
 TUNTUT HADIAH DARI ----> Asha Alya/Sweety Cool
Hadiah --> sticker keyboard 1x pemenang

Pemenang No : 71
 TUNTUT HADIAH DARI ----> Hazirah Shah
Hadiah -->  nrg herbalife x1
Blog Sponsor--> www.iuzira.com
Pemenang No : 39
 TUNTUT HADIAH DARI ----> Lilly Lolly
Hadiah -->  1pcs gelang handmade utk 1 pemenang

(gambar contoh)
Pemenang No : 13 dan 72
 TUNTUT HADIAH DARI ----> Mazatul Azura Muhamad
Hadiah --> tudung bawal 2 pcs untuk 2 pemenang

Pemenang No : 10
TUNTUT HADIAH DARI ----> Nasrina Amarudin
Hadiah --> Shawl untuk 1 pemenang
Instagram Sponsor--> IG nuraisy_shoppe
Pemenang No : 2 dan 8
 TUNTUT HADIAH DARI ---->  Nur Farahain
Hadiah --> fridge magnet untuk 2 pemenang
               FB Sponsor-->https://www.facebook.com/ain8291
Pemenang No : 4 dan 55
TUNTUT HADIAH DARI ----> Nurul Faiz Drifter
Hadiah --> Fridge magnet x 2 pemenang
             Instagram Sponsor-->http://instagram.com/faqihhakim
Pemenang No : 6 dan 45
 TUNTUT HADIAH DARI ----> Raden Galoh Cendera Kirana
Hadiah --> 2pack Pore Strip for 2 winners
             Fanpage Sponsor-->https://www.facebook.com/SyahoneyKittyShoppe

Pemenang No : 12
 TUNTUT HADIAH DARI ---->Syiera Shiera/Syiera Mat Saman
Hadiah --> buku "mudahnya menjemput rezeki" x 1 pemenang
         Instagram Sponsor-->instagram.com/syieraa_shieraa

Pemenang No : 36 dan 61
TUNTUT HADIAH DARI ---->Wir Aida
Hadiah -->set sarung bantal kusyen n sarung kotak tisu untuk 2 pemenang
            Fanpage Sponsor-->https://www.facebook.com/PermataHatiBuahCinta?ref=hl

Pemenang No : 60 
 TUNTUT HADIAH DARI ---->Yana Aina/Yana Nazlyzan
Hadiah -->Lolipop keychain & Brooch utk seorang pemenang
            Fanpage Sponsor-->https://www.facebook.com/NazlyizanCreation   

Pemenang No : 43 dan 64
 TUNTUT HADIAH DARI ---->Nasrina Amarudin
Hadiah -->Ephyra 2 Peket untuk  x 2 pemenang 
Instagram Sponsor--> IG nuraisy_shoppe
Pemenang No : 47
TUNTUT HADIAH DARI ----> Cik Eymasu
Hadiah --> kain felt untuk seorang pemenang
Blog Sponsor-->Eymasu Craft
            
Pemenang No : 44 dan 16
TUNTUT HADIAH DARI ----> Sheila Salim
Hadiah -->topup rm10 x 2 pemenang

Pemenang No : 57
TUNTUT HADIAH DARI ----> Cik Eymasu
Hadiah --> Starter kit felt untuk seorang pemenang
Blog Sponsor-->Eymasu Craft

Pemenang No : 63 dan 68
TUNTUT HADIAH DARI ----> Cik Amal
Hadiah -->Topup RM5 X 2 pemenang
Blog Sponsor--> http://www.cikamal.com
    Instagram Sponsor--> http://instagram.com/cik_amal1992
Pemenang No : 19 dan 32
TUNTUT HADIAH DARI ---->Noorhasniza Khalid/Mamaniza.com
Hadiah -->Jam Dinding untuk 2 pemenang
Blog Sponsor-->http://www.mamaniza.com/
Pemenang No : 53 dan 48
TUNTUT HADIAH DARI ---->Keyme Keymoo
Hadiah --> RM5 X 2 pemenang
Pemenang No : 1
TUNTUT HADIAH DARI ----> Ct Aman
Hadiah -->Cash RM30 untuk seorang pemenang
Pemenang No : 33
TUNTUT HADIAH DARI ----> Syamimi Saad
Hadiah --> RM5 X 1 pemenang
Pemenang No : 34
TUNTUT HADIAH DARI ---->Afiqah Nu'aimi
Hadiah -->1 mask, 1 eye mask untuk seorang pemenang
              Fanpage Sponsor-->https://www.facebook.com/pages/Blog-Aimifiqa/206780626031654
Pemenang No : 31, 67, 62
TUNTUT HADIAH DARI ----> Yana Afi
Hadiah -->RM10 x 3 pemenang
             Fanpage Sponsor-->https://www.facebook.com/yanapinkblossom
Pemenang No : 35, 30, 70
TUNTUT HADIAH DARI ---->Jaslina Murni
Hadiah -->Topup rm5 X 3 pemenang
(gambar contoh)
Pemenang No : 15 dan 51
TUNTUT HADIAH DARI ----> Embun Beauty House
Hadiah --> Tudung Bawal Paesly untuk 2 pemenang
Pemenang No : 20
TUNTUT HADIAH DARI ---->Ainllah Abdullah
Hadiah --> eBook bertajuk '"Cara Buat Website Sendiri'
Blog Sponsor--> www.aehllah.blogspot.com

Pemenang No : 27 dan 18
TUNTUT HADIAH DARI ----> Linda Lyn
Hadiah --> Topup RM5 x 2
Blog Sponsor--> lindalyn2012.blogspot.com/

Dan......
Pemenang bagi Hadiah dari teman... 
Hadiah Misteri dari teman.. Gelang/Bangle AVON untuk pemenang bertuah..
Hadiah --> Gelang/Bangle Avon

Buat yang menang tu teman ucapkan tahniah.. tapi bagi yang tak menang tu, jangan kecik hati or merajuk hati yea.. teman dah seadil2nya pilih pemenang menggunakan Random.Org tu.. takde tipu2 or pilih kasih yea.. semua ni bergantung pada rezeki yang beno nya.. hee.. apa2 pun try lagi yea.. mana tahu akan datang rezeki korang lak.. haaaa.. Aminnn.. 

Nak ucap tQ jugak buat para SPONSOR yang sudi sponsor hadiah untuk GA teman ni, maaf sangat2 sebab tak dapat penyertaan yang ramei (75 orang sahaja).. maybe terlebih sangat kot syaratnya.. lepas ni akan had kan spomsor mungkin.

ok, kepada yang menang HADIAH BARANGAN sila TUNTUT HADIAH DARI ----> sponsor yang korang menang hadiah tu yea dengan menyatakan :
Hai.. Assalammualaikum, saya adalah salah seorang pemenang GIVEAWAY 2ND YEAR WED. ANNIVERSARY MYLUV & ME by Tengkubutang, dan saya menang hadiah yang di sponsor oleh awak.. disini saya sertakan Butir2 maklumat untuk urusan Hadiah.. terima kasih.. =)
Nama : 

Alamat :

No.Tel :

Hadiah yang dimenangi :

Pemenang ke : 

Entri Pengumuman Pemenang GA :

Entri Penyertaan :

Kepada yang menang HADIAH TOPUP sila TUNTUT HADIAH DARI ----> sponsor yang korang menang hadiah tu yea dengan menyatakan :
Hai.. Assalammualaikum, saya adalah salah seorang pemenang GIVEAWAY 2ND YEAR WED. ANNIVERSARY MYLUV & ME by Tengkubutang, dan saya menang hadiah yang di sponsor oleh awak.. disini saya sertakan Butir2 maklumat untuk urusan Hadiah.. terima kasih.. =)
Nama : 

No. henfon :

Plan : MAXIS/CELCOM/DIGI/

Hadiah yang dimenangi :

Pemenang ke : 
Entri Pengumuman Pemenang GA :
Entri Penyertaan :


Kepada yang menang EBOOK sila TUNTUT HADIAH DARI ----> sponsor yang korang menang hadiah tu yea dengan menyatakan :
Hai.. Assalammualaikum, saya adalah salah seorang pemenang GIVEAWAY 2ND YEAR WED. ANNIVERSARY MYLUV & ME by Tengkubutang, dan saya menang hadiah yang di sponsor oleh awak.. disini saya sertakan Butir2 maklumat untuk urusan Hadiah.. terima kasih.. =)
Nama : 
Email Address :

Hadiah yang dimenangi :

Pemenang ke : 

Entri Pengumuman Pemenang GA :

Entri Penyertaan :

PARA PEMENANG DIBERI TEMPOH SEHINGGA JUMAAT DEPAN (16/5/2014) UNTUK TUNTUT HADIAH DARI PARA SPONSOR.. KALAU LAMBAT TUNTUT, TERPULANG KEPADA BUDI BICARA SPONSOR ITU SENDIRI.. PANDAI2LAH KAUTIM YEA.. HEEE..

Opsss!!! Nak pesan sekali lagi ni.. Jangan lupa yea.. buat entri penghargaan buat Sponsor hadiah yang korang menang tu.. teman dah sediakan link2 diorang kat atas ni.. just copy aje n paste dekat entri.. 

Related Posts

25 ulasan:

  1. Alhamdulillah syiera menang. Thank you :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tahniah syiera, cepat tuntu hadiah yea.. heee

      Padam
  2. alhamdulillah :) menang juga..cpe menang gelang tu? :D

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah, menang gelang lagi :) yeay ............................ thankyou! (: #39

    BalasPadam
  4. alhamdulillah kali nie ada lucky kat blog tb..tahniah semua pemenang

    BalasPadam
  5. cpt2 tuntut hadiah...hehehe...twq tengku butang....bg peluang cek jd sponsor...;)

    BalasPadam
  6. Tahniah kpd yg menang... Dh agak x mng... Haha.. Blh gtu.. Sesaja memeriahkan GA TB jr...

    BalasPadam
  7. tahniah pd semua pemenang...

    BalasPadam
  8. tahniah yeeeee. jgn lupa tuntut hadiah fridge magnet tuuuuuuuu.. hihi :)

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah menang No 64 :)

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah... tq to sis... ^^ pemenang no 71

    BalasPadam
  11. Yeayyyy ! dapat hadiah ! terharuuuuuu !!! =')

    BalasPadam
  12. Alhamdulillah ... Nanti dah dapat hadiah kita review blog sponsor eak ...

    BalasPadam
  13. Herrmm.. Sedihnya.. Xdpt menang pun tapi TAHNIAH yerr untuk korang yg menang :)

    BalasPadam
  14. Alhamdulllah menang. :) no 55 terima kasih ya
    http://kakyongzatie.blogspot.com/2014/04/giveaway-2nd-year-wed-anniversary-myluv.html

    BalasPadam
  15. As salam..
    Alhamdulillah... Ada rezeki di sini (51). Terima kasih ♥

    darlingninie-cgl.blogspot.com/2014/05/syukran-jazilan-tengkubutang-embun.html

    BalasPadam
  16. Tahniah kepada para pemenang! hehehehe

    BalasPadam
  17. tahniah pd pemenang sume. :)

    BalasPadam
  18. terharuu sangat2!! ni first time.. thankyouu sangat3!! hehe..
    nanti boleh join lagi.. hani pemenang yang ke-34 !! :)

    BalasPadam
  19. alhamdulillah..pemenang no 57

    BalasPadam
  20. Yeah !! dapat cash RM30 :) Thanks :)

    BalasPadam
  21. yeah..dpt adiah jgk..hehe...
    tq..

    BalasPadam
  22. wah tahniah!
    [Infinite Last Romeo Giveaway by Fiqa Nsz]
    Jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
    Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album],
    Cabutan bertuah pula mencari seramai sembilan pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder dan topup!

    Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
    Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

    http://fiqansz.blogspot.com/2014/05/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html

    BalasPadam
  23. oh kita ada buat main suka2 kat blog kita.. kalau sudi atau lapang marilah jalan2 blog kita ye..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2