Nuff

09 Mac 2016

REVIEW - SABUN AL-RAZI

IKLAN BERBAYAR!! |
Harga Yang Sangat Murah!!! Berminat untuk order? sila pm Facebook Embun Eiza atau Fanpage Butik Embun Beauty House  Selain Sabun Al-Razi..  Butik Embun Beauty House juga ada menjual bermacam2 barangan lagi seperti Tudung Bawal, Shawl, Pritzel, Krim Untuk Kurus, Produk Marine Essence dan pelbagai lagi.. untuk keterangan lanjut.. rajin2lah singgah Fanpage Butik Embun Beauty House yea! Selamat membeli dan membelah yea.. (^_________________^), 

Jom kita tengok Review tentang Sabun Al-Razi ni pulak.. testimoni diri sendiri ni tauu.. heee..

Terus terang teman nak gitau, memang teman puas hati dapat sabun ni.. sebab selama ni tercari2 sabun yang sesuai dengan kulit muka, susah bebeno nak jumpa.. Tapi Akhirnya Butik Embun Beauty House yang dikendalikan oleh Embun Eiza, telah memperkenalkan teman kepada Sabun Al-Razi ni.. MasyaAllah.. memang rasa kulit nampak semakin ok.. tQ Embun Eiza , kalau korang nak tau apa kebaikan Sabun Al-Razi ni , jom baca bawah ni..
Sabun untuk kecantikan kulit dan wajah anda
1 KOTAK MENGANDUNGI 2 SABUN
Sabun Al-Razi selamat digunakan dan disahkan oleh Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia

Sabun AL-Razi merupakan kombinasi HERBA SEMULAJADI,BEBAS BAHAN KIMIA,serta HALAL bagi merawat masalah kulit seperti :-
*Jerawat/Jerawat Batu
*blackhead/whitehead
*Pori-pori terbuka

*Pigmentasi

*Mencerahkan bahagian muka & badan

*Meratakan tona kulit muka,

*Mengurangkan kedutan.

*Ianya juga boleh menghilangkan jeragat,

*Membuang parut kecil seperti sel kulit mati
*Membaiki lapisan kulit yang bermasalah

NO. KKM --> NOT131103088
Sabun al razi diperbuat daripada bahan semulajadi yg Mampu merawat Serta menyelesaikan masalah kulit Anda!!marilah memcubanya bagi melihat hasilnya seawal 3 hari!..
cara nak guna? meh baca bawah ni.. 
CARA-CARA PENGGUNAAN

Mula2 Basahkan wajah dengan air suam agar pori-pori lebih terbuka. Dengan ini, khasiat Sabun akan lebih mudah meresap ke wajah.

Gosokkan Sabun al razi di telapak tangan dengan sedikit air, dan sapukan secara lembut dengan jari tangan ke seluruh wajah bermula dari dahi, hidung, pipi dan leher

Basuh muka dengan air beberapa kali sehingga sisa-sisa sabun hilang di wajah. Gunakan air sejuk agar pori-pori tertutup dan melancarkan peraliran darah.

Keringkan wajah dengan tuala bersih. Pastikan bukan dengan baju atau kain yang sudah diguna.

Jangan mencuci wajah apalagi menggosok wajah secara berlebihan,seperti 6-7kali malah akan meningkatkan produksi minyak sobaceous yang dapat menyebabkan masalah kulit pada wajah. Cuci wajah 1-2 kali sehari dengan menggunakan sabun Al-Razi sudah memadai.


Teman dah cuba, korang bila lagi? best tau sabun ni, kesan seawal 3 hari tau! Banyak kebaikan yang korang boleh perolehi guna sabun ni.. kerana kandungan ekstraknya terbaekk!

KEBAIKAN RAMUAN SABUN AL RAZI:
Sabun Al-Razi diperkaya dengan Tea tree oil,ekstrak aloe vera,olive oil & vitamin C. Formula baru dengan kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih sesuai untuk menghapuskan masalah kulit rakyat malaysia. Jom baca apa khasiat yang terkandung dalam sabun ni..



ALOE VERA/LIDAH BUAYA -> boleh merawat parut jerawat,bekas luka dan mengurangi keradangan kulit muka,ia juga digunakan sebagai rawatan untuk kulit yang terbakar sinaran matahari

TEA TREE OIL -> untuk mengatasi kulit berjerawat. Kandungan anti bakterianya efektif untuk mengecutkan jerawat yang meradang.

OLIVE OIL -> membantu pengelupasan sel-sel kulit mati,
pemakaian minyak zaitun pada tubuh juga membuat kulit .

EXTRAK TIMUN -> Baik untuk kulit kering, kulit yang terbakar sinar matahari, kandungan vitaminnya yang tinggi serta melembapkan kulit kandungan mineral sangat membantu mengatasi kekeringan kulit.

EXTRAK Vitamin C -> mampu menyegarkan kulit serta memutihkan wajah secara semulajadi

EXTRAK BAWANG PUTIH -> merawat jerawat batu paling berkesan serta Melembutkan kulit wajah

EXTRAK SERAI -> manfaat serai merupakan rawatan paling berkesan untuk membunuh 99% kuman di kulit muka


Berminat untuk order? sila pm Facebook Embun Eiza atau Fanpage Butik Embun Beauty House  Selain Sabun Al-Razi..  Butik Embun Beauty House juga ada menjual bermacam2 barangan lagi seperti Tudung Bawal, Shawl, Pritzel, Krim Untuk Kurus, Produk Marine Essence dan pelbagai lagi.. untuk keterangan lanjut.. rajin2lah singgah Fanpage Butik Embun Beauty House yea! Selamat membeli dan membelah yea.. (^_________________^), 


Related Posts

26 ulasan:

  1. Nak jugaa!! Mohon belanja ai is plissss

    BalasPadam
    Balasan
    1. heeeee.. melanja? mintak kat Butang.. hi3.. Ainaa dah lawo.. tak pakai apa2 pun lawo dah..

      Padam
  2. Balasan
    1. memang terbaek.. Alhamdulillah jumpa sabun yang sesuai dengan kulit muka.. badan pun boleh.. tapi teman ank jimat.. pakai kat muka je..ehehehe..

      Padam
  3. Balasan
    1. RM38 je zack, dalam ada 2 bekas.. leh tahan berbulan2 tauu

      Padam
  4. Balasan
    1. heee.. teman dah guna tu pasal berani buat review sebab OK.. =)

      Padam
  5. wah wah... nasib baik sha takde apa2 kat muka ni.. *bangga dengan riak* kuikuikui

    BalasPadam
    Balasan
    1. wahh.. ni yang jeles ni.. jom tukarrrr muka.. heee

      Padam
  6. insyaallah nanti nak cuba mcm mn butang cite dlu... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok, cubalah zaza.. ok untuk kulit sensitif gak tau..

      Padam
  7. byk sgt produk kecantikkan skrg ni...sejak beli satu produk yg dok jual online ni...mmg dah serik dah...sebab kena produk yg ada mercury...amik masa 6 bulan gak la muka ni nak ok balik...huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. yang ni ok.. guna bahan semulajadi.. insyaAllah.. teman pakai ok je.. teman kulit sensitif..

      Padam
  8. Akk, brpa harganya eh? Kalau ok blh suh cik abg ni try..

    BalasPadam
  9. Murahnya kak..salu tgk rmai yg jual rm49..saya baru je beli tp rm45..igtkn tu yg paling murah..ade yg lagi murah rupanya..rugi2..hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. yang jual lagi murah tu sebab diorang beli borong banyak selalunya.. tu yang boleh letak harga murah2..

      Padam
  10. Kak sy jumpa org kata klo murah tiruan punya. Betul ke? Sbb ade org jual smpi rm65.. kulit sy naik biji2 n jerawat lepas pakai satu produk ni. Ingat nak cuba tuka yg lain sbb blackhead sy xde kesan pn dgn produk yg sy tgh gune skang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau penjual beli dengan kuantiti yang banyak memang diorang boleh jual murah, yang teman pakai sekarang ni Alhamdulillah.. jerawat yang besar2 semua dah kecut dan surut.. Alhamdulillah..

      Padam
  11. Murahnya 38...
    Salu tgk 45 49...

    BalasPadam
  12. Betul ke Rm38 je ? Inc postage ke ? Ni original ke ? Macam mana nak order ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. rm40 include postage.. pm Embun beauty House..

      Padam
  13. salam..nk cod dekat mana 0195684714

    BalasPadam
  14. Waaa.. Bgusnya klau rmai yng sesuai menggunakannya..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2