Nuff

19 Februari 2015

HAPPY CHINESE NEW YEAR!!

Haiiii.. Buat Liew,Lee,AhSoon,Ann dan kawan-kawan yang berbangsa cina yang lain teman nak wish u all Selamat Menyambut Tahun Baru Cina buat u all semua.. Semoga Ong bertambah mali ini tahun yea.. Heee.. Ucapan bawah ni untuk u all..
In this New Year,
May Good Luck,
And Good Fortune,
Always be with you!

Tahun ni.. Tahun kambing.. So teman letak gambo kambing yang cantik dan berwarna warni ni yeaa..



Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Related Posts

3 ulasan:

  1. wah hihi happy chinese new year1!!

    BalasPadam
  2. happy Chinese new year gak semua...
    hari ni just lepak2 kat umah sambil update koleksi handbang & backpack baru...

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    BalasPadam
  3. raya cina tahun ni x rasa sgt meriahnya. limau pun dpt makan 2 bj je? mercun pun x sangat tapi pelik. habis cuti, mercun melampau2 pulak. ke ada majlis penutup? mungkin..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2