Nuff

11 Januari 2016

Tebus Hadiah di WOOP !

TEBUS HADIAH DI WOOP ! | 
hai.. haaa.. hari ni teman bosan sangat sampailah terbuka WOOP ni.. then terasa seperti nak tebus hadiah .. yelah.. sebab point pun dah banyak.. pastu tunggu Bluetooth Speaker Sony yang comel macam gambar bawah ni lambat sangat aih ada stocknya.. so, tebus la mana yang ada.. huhu.. 

Maka teman pun tebus lah macam dalam gambar diatas ni.. apa boleh buat.. itu je yang nampak menarik dimata buat masa ni.. walaupun sebenarnya banyak lagi yang best2 untuk ditebus.. 

hehehehehe.. lepas ni tebus macam gambar bawah ni lak.. nak tebus banyak2 tak boleh.. sebab syarat Woop kita hanya boleh tebus sekali sahaja dalam seminggu.. so, minggu depan lah tebus yang lain..hehehehe.. 
Haaa.. comel kan si bulat hitam ni.. huhuhu.. geram ooo.. comelll!! TEMAN SUKA BULAT2 NIH! hahahaha.. ok lah.. buat korang yang masih tak tahu tentang WOOP ni.. boleh lah baca kat entri teman kat SINI dan SINI yea.. kalau nak Daftar lak.. sila KLIK SINI .. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Related Posts

8 ulasan:

  1. Balasan
    1. best tau Farah.. ada mainan untuk kanak2 jugak untuk ditebus

      Padam
  2. Lissa dah join woops ni.. tapi points ciput jer.. haha

    BalasPadam
  3. wahhh...not bad jugak hadiah yang boleh redeem nie..Happy New Year Tengku Butang.. :D

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. happy New year jugak.. hehehe.. jom la join Woop

      Padam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2