19 April 2017

Skin For PS4 Fat , PS4 Slim & PS4 Pro by HYPERGRAFIX #1

Skin For PS4 Fat , PS4 Slim & PS4 Pro
by HYPERGRAFIX #1 | REVIEW

Terdapat banyak design-design menarik yang korang boleh pilih ikut kesukaan korang. Di bawah ni disenaraikan design-design dan corak mengikut kod untuk korang pilih dan sekiranya berminat nak order, boleh sahaja terus pm ke FB Page HYPER GRAFIX 

Sila nyatakan kod yang anda mahukan, sekiranya ingin lebih mudah.. screenshoot aje skin yang korang mahukan dan seterusnya selepas bayaran dibuat, kami akan terus postkan SKIN STICKER korang..

Sebelum dan selepas..... Skin HYPERGRAFIX TEMPLATE SKIN BARU BELI dari JAPAN ..... sticker lama cabut tak tinggal kesan gum....Test Print dan Tampal untuk PS4 PRO... sangat sangat puas hati.....











PROMOSI.....PROMOSI.......

Skin untuk controller PlayStation 4 (DS4) .... RM20.00 untuk 2pcs .... siap pos express..... siapa berminat boleh snap gambar controller yang dia nak dan pm HYPER GRAFIX



PS4 SLIM / PS4 FAT / PS4 PRO SKIN STICKER

+ 100% Original HYPERGRAFIX
+ 3M PVC Sticker
+ Colour Water Proof
+ Perfect Fit
+ Full Body Wrap

Price : RM20.00 x 2 pcs

Untuk Order :
Sila PM FB Page 

Follow sekali Instagram


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

32 ulasan:

  1. Balasan
    1. sticker GoPro pun ada .. jemput ke hypergrafix

      Padam
  2. Wow! Looks nice. Is it transparent skin for the PS4?

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe.. they have many design u can choose

      Padam
  3. Look interesting. Thanks for sharing with us. =3

    BalasPadam
  4. These are really beautiful skins! I don't have PS4, though. Luckily? If I have, I'll be out of budget always buying skins. HAHAHA

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha.. same to me.. always will change the skin

      Padam
  5. Such an interesting article :) Love it!!

    BalasPadam
  6. I love playing Play Station! Thank you for sharing :)

    BalasPadam
  7. so very gempak.. now you can make your ps4 look so awesome... oh wow....

    BalasPadam
  8. i tak ada ps4 kalau ada mungkin I akan beli skin ni, cantik-cantik semuanya

    BalasPadam
  9. uish nice! hoping my bf taknampak post ni haha sebab nak belikan dia hadiah eh hahaha cantik sangat designnya semua nampak ohsem!

    BalasPadam
  10. Wahhh ada lagi byk skin sticker rupanya. Dr smart cam sampai lah PS4 fat/slim/pro. Design menarik pula semua tu. Rambang mata jap.

    BalasPadam
  11. Gamers should really read this! Haha. Boleh rambang mata dibuatnya!

    BalasPadam
  12. Nak share dengan member yg minat giler² dgn PS4 ni..makin bersemangat la dyorang main lepas ni..hehhe

    BalasPadam
  13. Cantiknya corak dia...peminat ps2 boleh cuba ni. Nampak stylo habis

    BalasPadam
  14. ps4 pun dah ada jugak mesti cantik dari yang hitam kosong jer thehehe nak suggest kat kawan2 yang cari.sy tak sempat nak ada ps4 tapi mungkin suatu hari nanti.

    BalasPadam
  15. Saya salute Tengku. Berinisiatif untuk menghiasi gajet yang ada.

    BalasPadam
  16. Akak berharap sgt agar anak dara akak x nampak semua ni..kalau x sure dia berzikir nak jugak..hehehe

    BalasPadam
  17. Nampak menarik sticker ni..nampak ganas sikit..heee

    BalasPadam
  18. cantik sangat sticker ni semua... kena cari game console dulu... hahahah

    BalasPadam
  19. Kena cari juga ni.... tunggu masa free nanti.

    BalasPadam
  20. Xmain game. So mampu tgk je 馃榿
    Very nice designs.

    BalasPadam
  21. wowwwww! unik gila semua design tu wak! hihi.... sape kaki gaming memang wajib dapatkan satu ni!

    BalasPadam
  22. Kak mmg bkn peminat games, tp bila tgl design dia colorful kak sukalah...

    BalasPadam
  23. Wah best nyer, so canggih i main game juga tapi belum lah sampai tahap se canggih ni lagi.

    BalasPadam

贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙ 贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥