Nuff

26 Januari 2018

MENANGI PERCUTIAN 4 HARI 3 MALAM KE MANCHESTER UK BERSAMA DASHING!


MENANGI PERCUTIAN 4 HARI 3 MALAM
KE MANCHESTER UK BERSAMA DASHING!


Buat peminat-peminat bola sepak di luar sana ada berita baik untuk korang yang meminati sukan bola sepak ni..  Dashing iaitu jenama yang sudah terkenal tu kini sedang buat contest tau.. Hadiahnya begitu mengasyikkan buat korang yang minat bola, iaitu  Percutian selama 4 hari 3 malam ke Manchester United Kingdom untuk menyaksikan siaran langsung perlawanan dua Kelab Gergasi Bola Sepak Dunia, Manchester City vs Manchester United.

Pemenang yang bertuah akan memenangi penginapan percuma selama 4 hari 3 malam, tiket flight pergi-balik percuma, dan paling mengasyikkan ialah.. pemenang akan mendapat VIP SIT untuk menyaksikan dua kelab gergasi bola sepak berlawan secara langsung di Stadium Etihad .

Cara nak sertai pertandingan yang diadakan oleh Dashing ni tidaklah sesusah mana pun.. Untuk memenangi hadiah lumayan tersebut, hanya perlu ikuti 2 langkah mudah dibawah :

1.) Beli mana-mana produk DASHING atau ELITE dalam satu resit
2.) Snap gambar resit dengan jelas sebagai bukti pembelian dan
whatsapp-kan bersama NAMA PENUH dan NO KAD PENGENALAN
beserta NAMA OUTLET tempat produk Dashing/Elite tu dibeli,
ke nombor +6016-9972373 
Jom ramai-ramai join contest ini. Seramai 6 pemenang bertuah dicari untuk contest ini. Suka juga TB nak mengingatkan Tarikh tamat contest ini adalah pada 31st January 2018, iaitu lagi beberapa hari je kan.. sila cepat-cepat yea!

Oh ya.. Selain mendapat Penginapan Percuma, Tiket Flight pergi-balik dan tiket VIP menyaksikan dua kelab bola sepak gergasi bertanding, pemenang juga akan dibawa melawat Muzium Bola Sepak Kebangsaan (National Football Museum) dan stadium-stadium terkenal seperti Stadium Old Trafford, Stadium Etihad dan Stadium Anfield. Selain itu, pemenang juga berkesempatan berinteraksi dan mendapatkan tandatangan daripada pemain-pemain legend MCFC. Juga akan terdapatnya Magical Mystery Tour yang mana pemenang-pemenang akan dibawa ke lokasi yang sangat significant dengan kumpulan muzik terkenal dunia, The Beatles.


Maklumat lanjut mengenai pertandingan /
info berkenaan produk keluaran DASHING, 
Sila layari

Website DASHING :

dan 

Facebook Page :

atau hubungi :
 03-8023 8311


Related Posts

10 ulasan:

  1. Wah best hadiahnya TB. Dpt pergi Manchester tu..Wow sangat hadiahnya

    BalasPadam
  2. Perghhhh, kalau dapat menang ni memang jackpot habis lah. Setahun kemudian pun masih bangga duk cerita kat orang, kikiki

    BalasPadam
  3. alamak manchester besnye.. tempat terkenal untuk pemain bola dan boleh pergi stadium besar dia tu. tapi sedih husband jenis tak pakai brand dashing ni kalau tak boleh bagi kat dia dan kita boleh menang.

    BalasPadam
  4. Hadiah dia serious tempting. Pegi manchester tuh! Dashing ni sebenarnye pilihan saya in 20s. Suka baunyeee!

    BalasPadam
  5. Beli Dashing untuk en suami boleh tumpang sekaki g manchester kalau rezeki menang. Untung sangat 馃槝

    BalasPadam
  6. Kalau ikuykan tarilj tutup dia awal. Nampaknya dia extend tu. Sempat lagi nk join rasanya

    BalasPadam
  7. Haaa...contest mcm ni memang suka tp kena beli produk dulu...anak lelaki ramai kat umah kena belilah nampaknya.

    BalasPadam
  8. Kena la beli produk utk support contest nin.hadiah sgt awesome...kalau la dpt pi kan best..

    BalasPadam
  9. My husband a fan of dashing products. Will help him restock and who knows I can win a trip.

    BalasPadam

贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙ 贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New