26 Februari 2018

Pembukaan Kedai Bookcafe Di Selayang 18



Jemputan ke acara GRAND OPENING
Bookcafe @ Selayang18 


Bookcafe.com.my berbesar hati menjemput anda semua ke acara Pembukaan Kedai Bookcafe yang baru, terletak di Selayang18

Tarikh: 3,4,5 Mac 2018 
Masa: 10 pagi - 9 malam 
Alamat: Selayang 18, Persiaran 3, Bandar Baru Selayang, 
68100 Batu Caves, Selangor 

(Waze/maps/google maps: Selayang18) 


Yang menarik untuk anda rebut 3 hari berturut-turut! 

1. 33% diskaun untuk 333 buku baru 
2. 33 hadiah untuk 33 pengunjung terawal setiap hari 
3. 3.33pm setiap hari akan ada FLASH SALE buku RM3 
4. Jualan buku lelong - diskaun sehingga 50% 
5. Buku terpilih dijual serendah RM10 kebawah

Ha.. apa lagi.. jom terjah weh!! Tapi kalau malas nak pi sana.. leh juga beli secara online.. ada macam-macam promosi weh dalam website Bookcafe tu weh.. jom lah terjah juga!!











Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

9 ulasan:

  1. wahh syok ni kalau dekat boleh pergi shopping buku tapi sayang jauh nak pergi... hihihi

    BalasPadam
  2. Wow! Book cafe... too bad it's a bit far for me....

    BalasPadam
  3. Bestnye orang selayang boleh pegi Book Cafe. Teringin nak pergi cafe camni but jauh kot dari Kajang. huhuh

    BalasPadam
  4. Angka 33 tu menarik! 33% diskaun dan ada 333 buku! Takpe, nanti nak try tengok dekat online, sebab jauh kalau nak ke sana.

    BalasPadam
  5. Sedih oh jauhhh..uhukk..tapi kalau dapat pergi memang nak cari buku2 kegemaran zaza..

    BalasPadam
  6. Aiyaaaa....jauh dgn kita ni tapi berbaloi kalau g neh..byk promo!

    BalasPadam
  7. banyak nya diskaun dila selalu gak g selayang kalau sempat kite singgah okay :)

    BalasPadam
  8. how i wish i can join, wuuahhh... the place kinda far from me. every they consider to have it in KL?

    Racheal

    BalasPadam
  9. More book cafe please and must feature classic books, and no wifi. We need to encourage real conversation.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥