26 Februari 2018

Promosi / Diskaun Buku-Buku Menarik di BookCafe


Promosi / Diskaun Buku-Buku Menarik di BookCafe 


Haa.. TB taknak cerita panjang.. korang pun dah nampak tajuk tu kan.. All About Tawaran Buku Online murah-murah beb! pergilah terjah.. teman pun tengah membelek-belek buku resepi kat website Bookcafe ni.. harga nya macam nak pengsan teman tengok.. murah sangat kome weh!!!! Tak percaya?? klik kat sini kalau nak ebli Buku resepi lah kan.. Ada Resepi dari Chef-cehef popular dan ada Resepi campak-Campak yang sudah semestinya menyenangkan kita.. Ada resepi dari Chef yang suka berblog.. haaa.. boleh tengok kat link ni yea.. KLIK--> SINI

Haa.. kalau nak tengok buku-buku lain.. boleh tengok kat bawah ni yea.. korang klik je mana-mana yang ada offer tu.. klik dekat KLIK DISINI tu yea!

Oh ya.. bagi warga penduduk Selayang dan yang berdekatan, jom lah terjah Pembukaan Kedai Bookcafe di Selayang18 pada 3.3.2018 ni .. Ada banyak offer murah-murah time tu tau.. Jom tengok kat link ni.. ---> SINI











Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

12 ulasan:

  1. Bestnya... I is pantang tengok buku. Suka beli buku untuk anak-anak.

    BalasPadam
  2. jap, tgh cari Novel Lafazkan Kalimah Cintamu..ada tak?hehe

    BalasPadam
  3. Kak Sue lama dah tak beli buku, boleh lah singgah Selayang nanti kalau free masa tu..

    BalasPadam
  4. Bila ada pronosi mcm nih yg buat duit habis tau.diskaun saja

    BalasPadam
  5. Cantik sgt lah. Ana memang duduk dkt selayang pun. Boleh terjah ni.

    BalasPadam
  6. Buku travelog menggamit minat akak ni...nanti nak beli lah

    BalasPadam
  7. Menarik ni.. . Bolehlah terjah nanti. . Wink wink.. Bestnya lama tak nyoping novel

    BalasPadam
  8. Wah! Diskaun! Para ulat buku mesti seronok ni.

    BalasPadam
  9. wow
    nak kena terjah nih
    diskaun banyak betul

    BalasPadam
  10. Berbaloi kalau beli time sale macam ni. Boleh borong banyak skit. hehhe

    BalasPadam
  11. ni bagus ni borong banyak banyak time sale ni hehe

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥