Innity 1

Nuff

27 September 2018

Lazada Shopathon Blogger Contest


Lazada Shopathon Blogger Contest


Wah.. Lazada buat Sale lagi.. Hari tu 9.9.2018, sekarang ni bermula pada hari ini.. 27 September 2018 Lazada buat kali keduanya mengadakan Shopathon Sale lagiii.. Hari ni je tau!! Cepat!! kalau nak shopping dengan happy (sebab ada diskaun terlajak laris). Kena cepatlah kan sebab 1 hari je. Jangan terlepas untuk menikmati diskaun sehingga 90% dari pelbagai jenama wehhh..

Haaa.. macam biasa Lazada selalu buat Contest kalau ada Sale ke apa.. So, TB memang selalunya tak lepaskan peluang.. Untuk Sesi Pertama TB dah terlepas (bermula 1 - 9 September 2018) sempena 9.9 Festival Sale yang secara automatik memberikan voucer RM30 kepada semua blogger yang join contest tu.. 

So, TB nak cuba nasib untuk sesi Kedua ni pulak lah... Mana tau dalam Lazada Shopathon Blogger Contest Session 2 ni ada terselit rezeki untuk Harraz, baby boy kesayangan TB tu.. (eh baby lagi keee).. Haha.. sebab TB kalau join contest Lazada memang tak beli barang sendiri.. Memang niat nak beli untuk Harraz je.. Sebab memang itu sebagai hadiah untuk harraz yang hadir dalam hidup mama dan papa.. ehhh.. ter melalut pulak.. heheh..


Haaa.. Kali ni pulak.. untuk sesi ke 2 Lazada Shopathon Blogger Contest diadakan sempena Shopathon Sale yang berlangsung pada hari iniii.. iaitu 27 September 2018 dan sebenarnya Contest ni dah bermula 21 September sehingga 27 September 2018 tauu. TB je terlambat nak publish awal-awal entri contest ni.. busy sangat sekarang.. internet pun kadang-kadang buat hal..

Oh yaaa.. nak bagi tahu.. kali ini pihak Lazada menawarkan hadiah sehingga RM6450 kepada 30 pemenang. Tu yang TB pun rasa nak join sangat tu.. hehehe.. moga ada rezeki harraz.. Aamiinn.. doakan yea!

Seperti sebelum-sebelum ini, macam biasa peserta perlu menjawab 1 soalan, untuk kedua-dua sesi ni.. dua-dua soalan sama je.. soalannya ialah :

Question : 
Select three of your favorite brands on Lazada and tell us why you love them. The article must contain screenshots of the brands store pages mentioned.

Hehe.. macam biasa.. tepek la gambar yang korang screenshoot dekat website Lazada tu.. tepek gambar apa yang dalam wishlist korang nak beli.. sebab nanti boleh share dengan kawan-kawan apa kelebihan dan apa yang bestnya korang pilih benda tu kan.. Oklah.. TBpilih barang harraz je semuanya.. memang nak beli barang dia je kalau join apa-apa contest.. dah rezeki dia kan.. hope harraz dapatlah habuan dia jugak untuk contest kali ni.. Aamiinn..

Jom tengok apa yang TB nak belikan utnuk harraz dalam website Lazada tu.. 



1. MARSSTAR 1201 Trevi 12 inch Children Bicycle with Caliper Brake (Orange)


Klik Gambar Kalau Nak Terus ke Link Basikal ni.. heheh.. 

Disebabkan Harraz asyiklah tenung-tenung basikal anak sedara masa dekat Taiping ritu.. TB terasa nak belikan dia basikal je.. sebab dia pun nampak macam excited dengan basikal.. siap berapa kali naik sendiri dan try kayuh kayuh walaupun dapat kayuh sikit je baru.. huhuhu.. Tapi rasanya kalau ada depan mata yang dia punya sendiri maunya asyik naik basikal je kerja dia.. hahaha.. Amacam.. lawa tak pilihan TB ni? Basikal ni ada lampu2 dekat tayar dia.. TB beli sebab ikut ketinggian harraz.. risau beli besar-besar nanti dia tak dapat naik rugi pulak kan.. sedangkan kita nak asah keyakinan dia menaiki basikal dari awal.. 

Oh ya.. TB kongsikan jugak carta untuk korang pilihkan basikal yang sesuai dengan ketinggian anak korang.. boleh tengok kat bawah ni ye..



2. Sweet Heart Paris TL614W 3 in 1 Walker-Riding-Stroller Ride on Car (Red)

Klik Gambar Kalau Nak Terus ke Link Basikal ni.. heheh.. 

Haaaa.. gambar kedua ni ialah Walker-Riding-Stroller Ride on Car. Huhuhu.. terbayang-bayang harraz naik kereta kecik ni.. mesti dia suka sangat-sangat.. pun sama juga untuk bina self confident dan guna motorskill juga bila dia dok kerabat-kerabat dan imbang badan tu.. hahahaha.. takde la imbang badan sangat punnn.. sebab tayar 4.. kih3.. apa-apa pun kaler dia tu lawoooo.. i loikeee.. macam biasa.. mama dia pulak over excited pekehal???


3. Sweet Heart Paris TLPOLI Cozy Coupe Ride on Car (Red)

Klik Gambar Kalau Nak Terus ke Link Basikal ni.. heheh.. 

Haa.. yang ni TB baru ternampak tadi.. macam berkenan pulak nak beli .. kalau harraz tengok ni mesti suka kot.. hehehe.. TB nak beli yang preloved hari tu tapi blurr fikir camne nak ambil.. huhu.. postage plak gerenti mahal kan.. so, TB nak beli kat Lazada je lah.. nampak menarik je ni.. kaler pun cantik.. 


4. Rocking Horse


Klik Gambar Kalau Nak Terus ke Link Basikal ni.. heheh.. 

Haaa.. Yang ni pulak.. saja tepek kuda ni jugak.. sebab nanti senang nak tengok balik time nak beli nanti.. huhu.. ni nak cerita pengalaman terbeli rocking elephant.. ku sangkakan besar.. rupanya kecikkkk.. adoi laaa.. kesian harraz .. naik elephant tu dah macam gorila.. dia besar.. elephant tu kecik.. macam sesuai untuk 18 bulan ke bawah je.. huhuhu.. geram pun ada.. harraz naik kaki nya terjuntai .. huwaaa.. so, TB cadang nak jual balik.. condition LIKE NEW tau.. dekat telingan kalau tekan ada music.. tengok lah nanti nak jual kat mana.. 

Oh ya.. lepas tu TB ternampak kuda ni.. hehehehe.. macam terbekenan.. tapi takut nak beli kalau-kalau tersalah beli lagi.. dalam gambar nampak hensem je kuda ni.. sekali yang dapat.. errrr.. bersememeh kudanya.. hahahaha.. opsss.. mintak jauhh... yang ni memang dalam wishlist TB gak sebab ada sangkut paut dengan self confident and mood happy harraz..

Haaa.. itulah dia barang special yang TB nak sambar di  Shopathon Sale? ni.. heee.. korang pulak? nak beli apa?? cepattt shopping .. lupa pulak.. kalau korang shopping melalui aplikasi Lazada lagi power weiii.. kadang ada diskaun lain yang menanti.. hehehe.. tak caya?? cer download aplikasi lazada tengok! 




Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

5 ulasan:

  1. Salam perkenalan TB..
    Banyak SALE di Lazada semenjak dua ni.. Kena pandai ambil peluang boleh jimat..

    BalasPadam
  2. Tahniah! juga.
    Dah shopping ke?

    BalasPadam
  3. ambik kesempatan shopping masa sales cam ni. dpt la berjimat sikit..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile