adseng

Nuff

22 Disember 2018

HARRAZ NAK TRY HUGGIES DRY PANTS - MALAYSIA'S FASTEST ABSORBING DIAPER PANTS


HARRAZ NAK TRY HUGGIES DRY PANTS -
MALAYSIA'S FASTEST ABSORBING DIAPER PANTS


Sebagai Ibu tiada apa yang lebih penting melainkan sentiasa memastikan anak kita selesa, tenang dan  happy dengan segala keperluan yang sempurna untuk tumbesaran mereka termasuklah memilih yang terbaik untuk anak kecil kita untuk bergerak aktif .

Bercakap tentang anak yang semakin membesar dan aktif, fuh.. TB nak share la sikit pasal Harraz ni tau.. sejak Harraz dah masuk 2 tahun ni.. Aktifnya lain maciamm.. bergerak sana-sini, selongkar itu-ini, terlompat sana sini, Panjat tinggi-tinggi.. Adoi.. Aktifnya tak tahu nak kata.. Akal pun  makin banyak..

Sekarang ni dah pandai taknak pakai lampin dan seluar pulak.. jenuh mamanya nak pujuk bagi pakai.. kadang geram jugak.. TB nak pakaikan dia lampin bukannya senang.. sebab jenis tape..  kalau salah pakai kan nanti takut kebocoran pulak nanti.. huhu.. Lepas tu tanya pada kawan macam mana nak buat ye untuk senang pakaikan harraz lampin?

Kawan kata beli je Dry Pants .. jenis seluar .. senang je.. sarung je tak perlu susah-susah tape.. Dalam kepala TB terus teringat jenama Huggies .. Sebab pernah pakai sampel yang TB request kat laman web Huggies hari tu.. Pernah test pakaikan pada harraz masa baby, Harraz selesa dan tiada tanda-tanda kemerahan pakai brand Huggies ni..

So, sekarang TB pun nak cubalah Huggies Dry Pants ni untuk Harraz.. Kebetulan nak balik kampung ni.. elok sangatlah pakai yang jenis pants ni kan..

Haa.. Apa yang TB tahu Huggies ni adalah Lampin di Malaysia Yang Mempunyai Kuasa Penyerapan Paling Pantas  tau! orang putih kata MALAYSIA'S FASTEST ABSORBING DIAPER PANTS . Haa.. ramai mommy-mommy suka pakaikan anak diorang Huggies Dry Pants ni..

Haa.. jom baca sedikit info tentang Keistimewaan Huggies Dry Pants ni.. Kenapa ramai sangat yang suka pilih brand huggies ni..



Sistem Penyerap Pantas
Huggies Dry Pants ni bagus sangat sebab ia mempunyai 1,000 lubang mikro serap pantas untuk penyerapan segera dan mengunci cecair agar kulit Si Manja sentiasa kering dan selesa.. Kalau pakai waktu malam sebelum tidur bagus ni sebab ia boleh menyerap air kencing sehingga 10 jam tau, so lampin baby kering dan baby boleh tidur lena sepanjang malam .. 


Getah Pinggang Muat Selesa 5-Cara
Selain itu untuk keselesaan dan pergerakan bayi yang aktif Huggies Dry Pants ni juga direka dengan Comfort 5 technology, membolehkan muat secara fleksibel dari bahagian: pinggang pada perut, pinggang belakang, dua belah kaki dan kelangkang.. So, harraz yang aktif ni sesuai sangatlah pakai Huggies Dry Pants ni kan.. 


Penyerapan Sehingga 10 Jam
Melalui pengalaman TB masa pakaikan harraz Huggies Dry Pants sebelum ni, Harraz nampak serasi dan tiada tanda kemerahan lepas guna lampin ni, lagipun Huggies Dry Pants ni mempunyai ciri pelapik luar yang beraliran Udara 100% dimana ia memudahkan pengaliran udara sebanyak 10 kali ganda tau.. so, ia membantu mencegah ruam lampin.. Berdasarkan kajian atas kadar kencing purata bayi dalam tempoh 12 jam dan keupayaan simpanan lampin 100%. 


Pelapik Luar Beraliran Udara 100%
Memudahkan pengaliran udara sebanyak 10 kali ganda dan membantu pencegahan ruam lampin berbanding dengan pelapik tanpa pengaliran udara.


Pelindung Kebocoran
Satu lagi yang bagusnya Huggies Dry Pants ni sebab ia ada teknologi U-Fold dengan penghalang kebocoran berganda yang boleh mengelakkan kebocoran air kencing dicelah peha.. huhu.. dulu pernah tersalah beli lampin, macam ni lah jadinya.. air kencing keluar celah peha.. habis basah baju harraz.. adoi..

Haa.. banyak kan keistimewaan untuk baby-baby yang pakai Huggies Dry Pants . Patutlah aktif tanpa batasan yea.. sebab selesa sangat-sangat pergerakan guna lampin Huggies ni kot.. huhu  

Haaa..  Untuk Saiz lampin pulak, kena pilih yang bersesuaian dengan berat baby tu yea.. jangan main pilih je, takut terpilih saiz kecil nanti terketat pulak, kalau pilih saiz besar nanti mengelebeh dan boleh sebabkan kebocoran pulak dah.. huhuhu.. anak dahlah kurus, dipakaikan saiz tak sesuai nanti banjir tilam tu dibuatnya.. hahaha.. bocor.. So, pilihlah saiz yang sesuai ikut berat baby korang ek.. 


Saiz Huggies Dry Pants

Saiz : S
4-8 KG

Saiz : M
6-12 KG

Saiz : L
9-14 KG

Saiz : XL
12-17 KG

Saiz : XXL
15-25 KG

Cara Pakai :
Haha.. cara pakai memanglah siapa-siapa pun tahu kan.. Tapi ada sesetengah pants tu taktau mana depan mana belakang sebab macam sama je dua-dua side kan.. penyudahnya main sarung aje lah.. haha.. dah pakaikan baru nampak terbalik tu..  TAPI dengan Huggies Dry Pants  jangan risau.. takkan terbalik punya sebab dekat depan tu ada tulis FRONT , so.. dah tau mana depan mana belakang kan.. hehehe.. 

Haaa.. Kalau minat nak beli korang boleh lah dapatkan di Lazada, kadang offer murah-murah tau.. jom klik sini cuci mata dulu - http://bit.ly/2LgcBwt

TB pun nak cuci mata sat nak pilih dan beli Huggies Dry Pants  untuk stok balik kampung hujung bulan Disember ni.. 

#HuggiesMyFastest
#HuggiesPants





Related Posts

8 ulasan:

  1. Memang bagus sgt ada produk yg bagus ni. Boleh bantu ibu2 lebih mudah untuk uruskan anak2

    BalasPadam
  2. Bagus betul huggies dengan teknologi baru ni, anak-anak mesti lagi selesa dan bebas dari masalah ruam

    BalasPadam
  3. Menarik jgk dgn teknologi dia.. Sure ibu2 pun suka beli pads jenama ni

    BalasPadam
  4. mmg Huggies terbaik...anak buah Sally mmg pakai...senang nak jaga, nak tukar jugak

    BalasPadam
  5. Huggies Dry Pants memang terbukti berkesan. Kadar penyerapan yang tinggi dan memberi keselesaan

    BalasPadam
  6. Kadar serapan yang pantas.. Huggies mmg bets dr dulu lagi..

    BalasPadam
  7. value for money, selesa dan anak pun boleh bermain lebih lama dan tidur lebih lena

    BalasPadam
  8. Wow! this new product is awesome for babies. I am sure its comfortable.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile