Nuff

06 September 2013

COLOURFUL FOOD PHOTO CONTEST

Transitions Colourful Food Photo Contest


Tadaaaaa!! Sape kat sini yang giler amik gambo makanan??? ha2.. ada Berita baik buat korang yang suka snap GAMBO MAKANAN dan share gambar tu kat facebook, korang kini berpeluang untuk menyertai Transitions Colourful Food Phote Contest yang dianjurkan oleh Transitions Optical (S) Pte Ltd. ni.. dah alang2 snap gambo tu, apakata join jea gterus.. mana tau rezeki dapat hadiah.. ha2.. 

Oh ya, Hadiah yang bakal dimenangi adalah berupa vaucer makanan berjumlah RM200.00 manakala untuk HADIAH UTAMA pula bernilai RM800.00.
Bagi yang berminat untuk turut serta, anda boleh ke link berikut :  


 * Kalau dah join, jangan lupa minta kawan-kawan korang untuk vote gambar makanan korang. Pemenang akan dipilih berdasarkan undian yang paling banyak.

opsss.. lupa lak.. Cara2 nak join contest...
Register your Detail--->Upload Your Image--->Share n Win... 
senanng kan!

Related Posts

8 ulasan:

  1. soklan tak masuk akal dan tak patut ditanya... agak2 kalau Farah masuk boleh menang tak? ekekekeke....

    BalasPadam
    Balasan
    1. aisshhh.. tuah ayam nampak di kaki, tuah farah sape tauu kann.. heee...

      Padam
  2. Balasan
    1. join lea.. mana tau rezeki menang makan n menang duikk.. heee

      Padam
  3. semua yg komen sini teman dh kunjungbalas yea.. thanx sudi singgah n komen.. =)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2