Nuff

06 September 2013

NISA KAY OH NISA KAY...



Opsss.. Contest ni dah tamat.. saja teman letak banner atas ni kat sini, 
sebab entri ni merujuk kepada banner ni.. muahuhuhu..
 beso sangatlea isu nya yea..sampai buat entri..
 ekceli ini entri org xde idea yang beno nyaa.. hik3
huk3.. awat lea Nisa Kay tak umum2 kan lagi keputusan pemenang GA ni.. janji 21hb Julai2013.. tapi idak jugak umum2nya.. hu3.. tau  lea x semestinya teman yang menang tapi nak jugok tau sape yang bertuah menang tu.. aishh.. x nyabo2 yewww.. eleh.. sape yang join GA Nisa tu pun gerenti berfikiran yang sama dengan teman betul x? timbul atas kepala SIMBOL TANDA SOAL ni..Tengok gambo bawah ni...ha2.. byk tul tanda soal kan heeeee..banyak n bewarna warni lak tu.. tu mewakili blogger2 yg join contest Nisa Kay.. hik3.. yolah! tiba2 lak nak libatkan blogger lain yg penyabo tu yea.. 
betul x?? atas kepala korang ada simbol ni?? hehehehe.
 (utk blogger2 yg join contest Nisa Kay)
hihihi.. ekceli bukan lea terlampau taksub sangat nak hadiah,
 tapi saja gatai tangan taip entri ni.. hu3.. untung2 Nisa Kay baca..
 kalau x baca pun nak wat lagu mana kann.. meh3.. 
tapi kalau ditakdirkan menang salah satu hadiah GA Nisa tu, sape tak happy kan.. heee.. kalau hadiah dok dalam bloglist Nisa memang beribu2 lemon happy sangat .. (sapa xmo kannn..) hu3.. syok n giler2 hepi macam budak dalam gambo kat atas ni... heeee... 
buat Nisa, kalau terbaca entri ni.. jangan marah yea.. teman just gurau2 aje.. sebab hari2 gi blog Nisa intai2 keputusan pemenang GA tu.. tapi x muncul2 gak.. maybe Nisa BZ sikit sekarang kan.. he2.. xpe.. teman paham.. (paham, tapi masih buat entri ni yeaa.. ha2.. apo lah teman ni..)

bagi blogger lain yang belum mengenali siapa Nisa Kay.. jom singgah belog beliau.. 


Related Posts

26 ulasan:

  1. Assalamualaikum kak, sheila pun joined GA nisa tu. tertunggu2 sampai skrg. tak sabor nak tahu siapa yang bertuah menang hadiah2 tu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. heee.. betul tu sheila.. x sabo nak tengok sape yg bertuah kan..dapat tak dapat tu belakang kira.. toi x.. heee..

      Padam
  2. ye. saya pon pikir benda yang sama....hehehe banyak kali gak dok intai.. lattes intai aitu tak nampak jugak nama kita naik as peserta.... huhu... urmm hari pon takde.... bz sungguh dia kan? dan nampaknya sepanjang ogos ni tiada update mengenai senarai peserta GA tersebut. huhhhh memang bz weiii.. :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. ho3.. Pn Bayu pun join gak yea.. hee.. terpaksa bersabo lea kita yea.. maybe Nisa memang bz giler skrg..

      Padam
  3. sape la yg bertuah tu..
    dari dulu nak cuba..hmm..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu lea.. tertanya2 sape yg bertuah.. sape yg menang tu memang bertuah giler..

      Padam
  4. Assalamualaikum,
    Tetiba kami ni pulak jd nebes nak tau sapa yg menang

    BalasPadam
  5. Heheheh hai kak... sabar ya.. busy kot Nisa tu.. sabar.. happy waiting :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihihi.. sabar menanti ni yunk.. thanx sebab cool kan.. hik3

      Padam
  6. anis doakan awak bejaya..fuhhh fuhhh :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. waaaa.. siap jampi lagi tuu.. fuh.. fuh.. ha2.. pasti mengena ni.. heee.. tahnx!~

      Padam
  7. Balasan
    1. ha2.. tau xpe.. Nisa saja jea buat jantung org nak tercabot kan.. hik3

      Padam
  8. nisa lupa kot,
    p la ingtkan.hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. heeee.. dia lupa or bz xtau lea pulak.. he2.. xpe.. teman leh tunggu lagi.. tau nisa bz.. =)

      Padam
  9. lama da tu. hehe all the best ^^

    BalasPadam
  10. semua yang komen sini teman dah kunjungbalas.. thans xebab sudi singgah n komen di b,log teman yea.. =)

    BalasPadam
  11. gud luck.. hehe
    lama sangat tu :D

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New