29 Disember 2013

PEMENANG GA 1 YEAR BLOG TENGKUBUTANG PLEASE ALERT!

TUNTUT HADIAH KORANG CEPAT!
Kepada mereka yang tersenarai dalam list pemenang.. mohon tuntut hadiah segera.. tempoh diberi sehingga 31 Disember ini, kalau tuntut selepas itu teman tak pasti sponsor masih nak layan atau tak.. ikut budi bicara sponsor lah yea.. pandai2 lea kautim yea.. ehehehe.. Yang penting teman udah bagi tau kat sini, okeh...

Kalau boleh tuntutlah secepat mungkin yea.. if korang tuntut cepat.. dapatlea hadiahnya cepat kann.. dan yang mana dapat hadiah topup / barangan tu, rajin2 lea buat entri review / penghargaan untuk sponsor dan penganjur nanti yea... ekekekekekk.. teman pun buat camtu kalau menang mana2 GA.. kita dapat gak tempias trafficnya kalau buat entri review/penghargaan kepada diorang.. tak percaya?? Cer buattt.. heee.. opsss.. nanti kata paksa lak yea.. kih3.. ok lah.. takyah buat pun takpe.. takde hal okeh.. he2..

So! Cepat2 tuntut yea!! Teman dapat tau dari sponsor ramai yang tak tuntut lagi.. please alert this, collect hadiah kome cepat2.. untuk senangkan koje kami jugak.. heee..

Senarai Pemenang klik sini--->PEMENANG GIVEAWAY 1 YEAR BLOG TENGKUBUTANG

Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

12 ulasan:

  1. dah tuntut topup RM5 dengan sis Linda tapi still belum ad respond

    85. http://inameowmew.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok yunk, dah settle kan? Linda sudah respon kan? ok.. hee.. tahniah.. =)

      Padam
  2. anne tak menang tapi nak hadiah boleh? haha.. gurau je.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehehe.. alalala.. nanti anne join GA akan datang yea.. mana tau rezeki..

      Padam
  3. Ehh saya tk tgk lagi siapa yg menang..

    BalasPadam
  4. hope mereka alert pd kemenangan mereka

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu lea.. senang koje kalau dah selesai semua kan..

      Padam
  5. kita tak da lucky..sapa tak tuntut bagi kat kita la ahaha

    BalasPadam
  6. suzy dh tuntut dengan BUTIK MIZANA, tapi belum ada respon...
    90. http://namakusuzy.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. suzi, dah ada respon kan? nanti sponsor akan post hadiah...=)

      Padam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥