TUNTUT HADIAH KORANG CEPAT!
Kepada mereka yang tersenarai dalam list pemenang.. mohon tuntut hadiah segera.. tempoh diberi sehingga 31 Disember ini, kalau tuntut selepas itu teman tak pasti sponsor masih nak layan atau tak.. ikut budi bicara sponsor lah yea.. pandai2 lea kautim yea.. ehehehe.. Yang penting teman udah bagi tau kat sini, okeh...

Kalau boleh tuntutlah secepat mungkin yea.. if korang tuntut cepat.. dapatlea hadiahnya cepat kann.. dan yang mana dapat hadiah topup / barangan tu, rajin2 lea buat entri review / penghargaan untuk sponsor dan penganjur nanti yea... ekekekekekk.. teman pun buat camtu kalau menang mana2 GA.. kita dapat gak tempias trafficnya kalau buat entri review/penghargaan kepada diorang.. tak percaya?? Cer buattt.. heee.. opsss.. nanti kata paksa lak yea.. kih3.. ok lah.. takyah buat pun takpe.. takde hal okeh.. he2..

So! Cepat2 tuntut yea!! Teman dapat tau dari sponsor ramai yang tak tuntut lagi.. please alert this, collect hadiah kome cepat2.. untuk senangkan koje kami jugak.. heee..

Senarai Pemenang klik sini--->PEMENANG GIVEAWAY 1 YEAR BLOG TENGKUBUTANG

13 Ulasan

  1. dah tuntut topup RM5 dengan sis Linda tapi still belum ad respond

    85. http://inameowmew.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok yunk, dah settle kan? Linda sudah respon kan? ok.. hee.. tahniah.. =)

      Padam
  2. anne tak menang tapi nak hadiah boleh? haha.. gurau je.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehehe.. alalala.. nanti anne join GA akan datang yea.. mana tau rezeki..

      Padam
  3. Ehh saya tk tgk lagi siapa yg menang..

    BalasPadam
  4. hope mereka alert pd kemenangan mereka

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu lea.. senang koje kalau dah selesai semua kan..

      Padam
  5. kita tak da lucky..sapa tak tuntut bagi kat kita la ahaha

    BalasPadam
  6. suzy dh tuntut dengan BUTIK MIZANA, tapi belum ada respon...
    90. http://namakusuzy.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. suzi, dah ada respon kan? nanti sponsor akan post hadiah...=)

      Padam
  7. Assalamualaikum Wr Wb

    Apakah Anda memiliki masalah keuangan dan Anda sedang mencari bantuan Pinjaman asli, Kami di sini untuk membantu Anda dengan Pinjaman untuk meringankan bisnis Anda dan menyelesaikan semua hutang Anda, kami menyediakan semua jenis pinjaman, besar atau kecil, ini adalah peluang Anda untuk finansial kebebasan.Kami menawarkan yang berikut ini.

    √ Pinjaman Bisnis Besar

    √ Pinjaman Bisnis Kecil

    √ Pinjaman Rumah Baru

    √ Pinjaman mobil

    √ Pinjaman Pertanian Besar atau kecil

    √ Pinjaman untuk proyek jangka panjang atau pendek

    √ Mulai Pinjaman bisnis

    √ Koperasi Pinjaman

    √ Pinjaman untuk Proyek yang ada

    Mengapa Anda harus memilih kami.

    + Kami memberikan pinjaman dengan suku bunga yang sangat rendah

    + Tidak masalah dari negara mana Anda berasal, kami akan meminjamkan Anda.

    + Proses kami sangat mudah dan sederhana. sangat orang bisa memahaminya.

    + Kami adalah perusahaan yang sangat jujur dan dapat diandalkan.

    + Kami tidak memberikan informasi pribadi Anda kepada siapa pun,

    informasi Anda aman bersama kami.

    Tujuan utama kami adalah meminjamkan sebanyak mungkin yang Anda inginkan dan siap untuk mendapatkan pinjaman, Anda harus mengatakan pada diri sendiri cukup, Anda tidak dapat terus membiarkan kurangnya uang membatasi pertumbuhan bisnis Anda. hubungi kami dengan informasi kontak kami di bawah ini dan biarkan kami bergandengan tangan dengan memberikan Anda pinjaman yang akan membantu mengembangkan bisnis Anda. Anda tidak perlu khawatir, kami sangat dapat dipercaya dan Bersedia meminjamkan Anda.

    Hubungi kami dengan:
    Perusahaan:  Femi Otedola Loan Firm  
    Email: femiotedolaloanfirm@gmail.com
    Email: femiotedolaloanfirm1@Outlook.com
    WA: +1(469) 464-5833 (Chat only) 
    WA: +1(806) 395-2203 (Chat only) 

    atau kunjungi Situs web kami dan gunakan Kontak Kami dan kami akan membalasnya kepada Anda.

    Situs web: https://femiotedolaloanfirm.blogspot.com

    Hubungi kami hari ini dan mari bantu mengembangkan bisnis Anda.

    BalasPadam

Catat Komen

Terbaru Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New