28 Februari 2014

Senarai Peserta Giveaway T.shirt by Tengkubutang

Ho3.. ni entri kelam kelibut namanya.. disini teman senaraikan link blog peserta yang join Giveaway T.shirt by Tengkubutang ni yea.. sila semak cepat.. ada tak yang tertinggal.. kot lea ada yang terdouble teman letak ke.. sila inform segera yea.. pastu pada 3/3/2014 teman akan umumkan pemenangnya yea.. 
01.   http://cutiefany.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
02.    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
03.    http://thisni3zahata.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
04.    http://itsmetira.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
05.    http://shafyqahazahar.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
06.    http://nasuhanass.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
07.    http://akutechikmolek.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
08.    http://jnjikita.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
09.    http://nadcontestandgiveaway.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
10.   http://thinkingofthestar.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
11.   http://kikirie.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
12.   http://www.munirahizzan.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
13.   http://nuurfarhani96-misswhiterose.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
14.   http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
15.   http://nureenasirellesya.blogspot.com/2014/02/giveaway-t-shirt-by-tengkubutang.html
16.   http://danianasreen78.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
17.   http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
18.   http://nims007.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
19.   http://amielovely525.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
20.   http://kakarians-forever.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
21.   http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
22.   http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
23.   http://madihahdaisy.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
24.   http://munauwaratul.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
25.   http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
26.   http://justforfund.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
27.   http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
28.   http://annurgiveaway.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
29.   http://haryatifaizal.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
30.   http://coretangirlblog.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
31.   http://urbanzara.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
32.   http://doraummie.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
33.   http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
34.   http://cek-asayangawak.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
35.   http://planetcikhijau.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
36.   http://msredcheesecake.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
37.   http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
38.   http://jmbelog.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
39.   http://vidolaaa.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
40.   http://nineight.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html
41.   http://mahligaiqirana.blogspot.com/2014/02/giveaway-tshirt-by-tengkubutang.html

27 Februari 2014

SENARAI PEMENANG MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG


Pemenangnya ialah :

Handphone Strap untuk 3 pemenang

Keychain Cute untuk 4 pemenang


Keychain Comel untuk 2 pemenang 


Enchanteur Paris Body Lotin 30ml untuk 1 pemenang
Shawl untuk 1 pemenang
Tambahan hadiah Special On My Besday (dipilih Random jugak)
Keychain Cute untuk 3 pemenang

Tahniah buat semua Pemenang.. Terima kasih atas ucapan Happy Birthday yang korang dah buat untuk teman.. ada yang taip panjang2 lak tu.. tq yea.. heee.. terharu sangat2.. apa2 pun.. pemenang bagi Hadiah Utama  dan Entri Paling Kreatif teman akan umumkan kemudian yea.. Tungguuuu.. kita tengok siapa yang bertuah tu yea.. heeee.. buat semua Pemenang yang dah diumumkan hari ni.. sila PM Fanpage teman untuk tuntut hadiah..KLIK SINI . Sila beri butir2 dibawah untuk tujuan pengeposan..

Nama :
Alamat :
No. Tel :
Link dan No. Penyertaan :
Dapat Hadiah Apa :

Tempoh tuntut hadiah adalah sehingga 3/3/2014 .. harap Maklum..

26 Februari 2014

SENARAI PESERTA MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG

SENARAI PESERTA MINI GIVEAWAY! 
HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG 
Haii.. Assalammualaikum semua.. sorry lambat sangat2 nak hupdate senarai Peserta untuk Mini Giveaway! Happy Birthday Tengkubutang ni, tQ sangat2 kepada yang join Giveaway teman ni.. disini teman senaraikan Peserta2 yang join Giveaway ni.. silalah check blog korang tersenarai atau tak? kalau tertinggal or link ada tertaip double ke, sila inform teman yea.. 

Teman bagi masa sampai 25 Febuari ni jea untuk korang check betui2 yea.. Sebab insyaAllah.. teman akan umumkan pemenang pada jam 12.00 am, 28/2/2014 .. hee.. sebab apa teman umum masa tu? sebab.. kan besday teman 28 Febuari.. so, molek sangatlah kan buat pengumuman pemenang pada tarikh tu kann.. heee.. apapun jom check link blog korang tu dulu.. kalau rajin blogwalking le kekawan yg join!


Pemenang akan dipilih secara Random.Org, semua ada peluang yang sama untuk menang.. hadiah utama untuk Giveaway kali ni ialah Rantai Tangan AVON

Hadiah-hadiah lain yang menanti :
Handphone Strap untuk 3 pemenang
\V/
Keychain Cute untuk 4 pemenang
\V/
Keychain Comel untuk 2 pemenang 
\V/
Enchanteur Paris Body Lotin 30ml untuk 1 pemenang
\V/
Shawl untuk 1 pemenang
Sponsor by Linda 
\V/
Entri Paling Kreatif x1 
akan mendapat spek mata replica brand Rayban

Nak tengok gambaran Hadiah lain? klik SINI
Untuk senang berhubung kalau korang menang hadiah nanti, sila add FB Tengkubutang Miaw atau boleh PM teman di Tengkubutang dan PM Linda bagi Pemenang Hadiah Shawl (kalau baik hati LIKE sekali.. heee.. tQ.. muah2..)


Giveaway T.shirt by Tengkubutang

T A M A T
Haii semua.. salam Rabu.. Teman nak buat Giveaway T.shirt by Tengkubutang ni, sempena Besday teman 28 Febuari ni (lagiii???), Ha2.. jangan terkejut.. ni tengah mood happy ni.. heee.. 

Aishh.. asik Giveaway sesaja Tengkubutang ni yea.. bukan apa.. nak update entri macam tak sempat.. nak blogwalking pun tak sempat lagi nih.. bz sangat2.. so, dengan cara buat Giveaway dapatlah jugak menghargai rakan2 blogger yang singgah.. 

Punca sebenar Giveaway ini dibuat?? Alkisahnya semalam ada gambo kesayangan dah terdelete dekat FB, sedih sebab gambo tu kenangan bersama baju T.shirt pemberian my lovely hubby, pastu gambo tu jugaklah gambo kenangan masa blog terpilih masuk Majalah Remaja November tahun lepas (2013).. lepas dah godek2.. cari punya cari.. baru jumpa balik gambo tu.. ha2.. so, dengan perasaan gumbira teman nak buat Giveaway lah.. hati tengah senang kan.. hee.. Hadiah dia T.shirt Comey.. 

Tapi.. Terpaksa lea bagi seorang pemenang aje, sebab t.shirt ni memang ada sehelai aje.. Limited.. ni pun gara2 selongkar stor.. terjumpalah sehelai.. So, sape nak?? haa.. kalau nak, kenalah join Giveaway T.shirt by Tengkubutang ni yea.. 

Haa.. nak tau Hadiahnya T.shirt apa?
KLIK SINI

Moh lea join, mana tau korang pemenangnya.. heeeee.. rezeki sempena besday teman .. mana tau kan.. 

Tapi ikuti syarat2 ni dulu yea..
1.) Follow blog Tengkubutang

2.) Buat entri bertajuk Giveaway T.shirt by Tengkubutang

3.) Copy dan tempek Banner diatas ke dalam entri korang dan link kan ke entri Giveaway ini yea.. 
4.) Letak link penyertaan korang kat komen dibawah ni yea.. itu jea.. =)

TARIKH TAMAT : 28 FEBUARI 2014
Pemenang dipilih secara Random.org
Pengumuman Pemenang ialah pada : bergantung pada waktu lapang teman.. 
Selamat menjoinkan diri..

24 Februari 2014

PEMENANG COKOLAT COKOLI SEGMEN BY TENGKUBUTANG

PEMENANG COKOLAT COKOLI SEGMEN BY TENGKUBUTANG
Jom kita tengok sape yang bertuah.. tQ buat sahabat semua yang sudi join Segmen ni yea.. Alhamdulillah.. seronok tengok ramai yang join.. nanti kalau ada lagi segmen lain lagi, join lea tauu.. Mohon Maaf sekiranya ada terkurang semasa Segmen diadakan.. jangan ambil hati yea.. tq.. Tahniah buat yang menang.. sila tuntut hadiah dekat Embun beauty House yea.. =).. buat yang tak menang tu, InsyaAllah. rezeki korang akan datang kot.. mana tau kan! Good Luck!
Hadiah 1.) 
Coklat Daim 1 paket 300gm (65 pcs..) 
Hadiah 2.)
Pepero 1 kotak
Hadiah 3.)
Coklat Daim 20 biji
 
Tahniah buat semua pemenang.. itu jea dapat teman umumkan.. nak tulis panjang2 teman pun bz sikit.. buat pemenang sila tuntut hadiah dekat Embun beauty House yea.. 

23 Februari 2014

BISMILLAH 5 -- Amalkan Untuk Merawat Diri

Sedikit penkongsian ayat ini

MANAFAAT:
Manafaat Bismillah 5 ini terlalu banyak, dan secara keseluruhannya boleh menjadi penawar kepada semua jenis penyakit & rasa bisa pada tubuh badan samada yang diketahui puncanya atau pun tidak.

KAIFIAT/CARA:
Letakkan tangan di tempat yang sakit, tarik nafas, dan baca Bismillah 5 sebanyak 7 kali. Kemudian tiup pada tempat yang sakit itu. Selepas itu tiup/hembus pula pada air.

Jika tempat sakit itu tak boleh diletakkan tangan, sebab sakit atau payah untuk letakkannnya, boleh letakkan tangan di anggota lain dengan fokus hati yang tinggi dan anggaplah/gambarkan tempat tersebut adalah anggota yang sakit.

GA 1 ANIVERSARY SEMEK dan MAMAT

Klik Banner Cepatt!! Jom Join GA 1 ANIVERSARY SEMEK dan MAMAT,jom2!!
Heee.. 1st sekali, teman nak kata.. teman taktau bila Dedeq punya hari bahagia tu diadakan.. tapi teman nak jugak doakan semoga Dedeq dan pasangan akan melangkah ke pelamin Indah dengan langkah kanan, bermakna sentiasa murah rezeki dari awal perkahwinan sehinggalah ke akhirnya.. hingga korang juga bersatu dan bercinta selamanya hingga ke hujung nyawa.. aminn.. love u dedeq!

21 Februari 2014

SENARAI PESERTA COKOLAT COKOLI SEGMEN BY TENGKUBUTANG

Haaaaa.. Tamat sudah COKOLAT COKOLI SEGMEN BY TENGKUBUTANG , Sorry sangat2 lambat publish senarai peserta.. teman busy sangat2 sekarang ni.. ada hala penting nak kena selesaikan..  sebab tu buat segmen ni pun pendek2 jea.. itupun sebab nak support bisnes member teman iaitu Embun beauty House... Walauapapum Alhamdulillah.. ramai juga yang join.. apa2 pun good luck buat semua yea.. Jumlah peserta adalah seramai 90 orang, dan undian akan dibuat berdasarkan Random.Org yea..

Teman bagi tempoh 2 hari bermula hari ini (sabtu) hingga Isnin malam, dalam masa dua hari ni teman bagi masa untuk korang check ada tak link penyertaan korang dalam list peserta ni.. kalau takde sila bagitau cepat yea.. sebab teman akan umumkan pemenang bila-bila masa jea selepas tempoh 2 hari yang teman bagi ni yea.. selepas pemenang dah diumumkan, segala komplen link blog takde ke atau tercicir dalam senarai ke apa, teman tak layan dah yea.. keputusan adalah MUKTAMAD.. hope korang faham, okeh.. Lupa lak, sila check jugak kalau ada blog yang teman tertaip dua kali, sila inform teman yea.. Good Luck semuaa.. heee...

SENARAI PESERTA COKOLAT COKOLI SEGMEN BY TENGKUBUTANG
01.  http://mrsfara.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
02.  http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
03.  http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-ttengkubutang.html
04.  http://madihahdaisy.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
05.  http://justforfund.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
06.  http://aienaaa.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
07.  http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
08.  http://aisyasakura.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
09.  http://isyapurple.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html 
10.  http://sukasukianiss.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
11.  http://kakarians-forever.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
12.  http://dramaticyang.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
13.  http://xiauraellallyn.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
14.  http://dewqracintakita.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
15.  http://shafyqahazahar.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
16.  http://itsmetira.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
17.  http://akugadishijabista.blogspot.com/2014/02/coklat-daim-pepero-giveaway.html
18.  http://nuraaisy.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
19.  http://norshafikahaf.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html 
20.  http://wwweffafarhana.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
21.  http://tiramisusweetsour.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
22.  http://iyqa92.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
23.  http://iamtifa.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
24.  http://eymasu.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
25.  http://wanaseoby.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
26.  http://fatinamdzfr.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html?m=1
27.  http://vidolaaa.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
28.  http://nadhirahafieqah.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
29.  http://myraazmee.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html 
30.  http://dilaella.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang_20.html
31.  http://thesupersomething.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
32.  http://idreyldreams.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
33.  http://ainamallow.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
34.  http://shafiquestevenson.blogspot.com/2014/02/COKOLAT-COKOLI-SEGMEN-BY-TENGKUBUTANG.html
35.  http://damiashukri.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
36.  http://ratupimples.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
37.  http://misakipureblood.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
38.  http://www.syuhadasalleh.my/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
39.  http://httpterataiungu.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang_2421.html 
40.  http://muslimahsejati96.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
41.  http://lasenoritalala.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
42.  http://taiptaipkeyboard.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
43.  http://rusukiri.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
44.  http://aqilahmurai.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
45.  http://jueazrin.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
46.  http://anereodacandid.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
47.  http://ceritamayapersada.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
48.  http://norminieza.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
49.  http://ibulala.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html 
50.  http://blogashalya.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
51.  http://norakmallina.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
52.  http://jnjikita.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
53.  http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
54.  http://april-in-love.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
55.  http://www.nabilabiela.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
56.  http://atieyusoffamily.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
57.  http://www.opzzpinky.my/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
58.  http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
59.  http://akuainkausiapa.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html 
60.  http://lazymenaip.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
61.  http://ohdanee.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
62.  http://dosoo.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
63.  http://ainexo96.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
64.  http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
65.  http://faralalalala.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
66.  http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
67.  http://amirahamer.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
68.  http://hyesemua.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
69.  http://undeniableethought.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html 
70.  http://misspaiepal.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
71.  http://smileon-secret.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
72.  http://akubudakcutez.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
73.  http://deyawanny.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html  
74.  http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
75.  http://anisninja.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
76.  http://nenektanjung.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
77.  http://www.aienhermionie.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
78.  http://sicomotizati.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html 
79.  http://official-shahirasulaiman.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html 
80.  http://lobaksusue.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
81.  http://anne-nurain.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
82.  http://msredcheesecake.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
83.  http://diyanawan.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
84.  http://puyibl.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
85.  http://cenderahation9.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
86.  http://luvblogz.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
87.  http://thezackprince.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
88.  http://cammylia.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
89.  http://namakusuzy.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
90.  http://www.fatindiana.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html
91.  http://jombercontest.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html