SENARAI PESERTA MINI GIVEAWAY! 
HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG 
Haii.. Assalammualaikum semua.. sorry lambat sangat2 nak hupdate senarai Peserta untuk Mini Giveaway! Happy Birthday Tengkubutang ni, tQ sangat2 kepada yang join Giveaway teman ni.. disini teman senaraikan Peserta2 yang join Giveaway ni.. silalah check blog korang tersenarai atau tak? kalau tertinggal or link ada tertaip double ke, sila inform teman yea.. 

Teman bagi masa sampai 25 Febuari ni jea untuk korang check betui2 yea.. Sebab insyaAllah.. teman akan umumkan pemenang pada jam 12.00 am, 28/2/2014 .. hee.. sebab apa teman umum masa tu? sebab.. kan besday teman 28 Febuari.. so, molek sangatlah kan buat pengumuman pemenang pada tarikh tu kann.. heee.. apapun jom check link blog korang tu dulu.. kalau rajin blogwalking le kekawan yg join!


Pemenang akan dipilih secara Random.Org, semua ada peluang yang sama untuk menang.. hadiah utama untuk Giveaway kali ni ialah Rantai Tangan AVON

Hadiah-hadiah lain yang menanti :
Handphone Strap untuk 3 pemenang
\V/
Keychain Cute untuk 4 pemenang
\V/
Keychain Comel untuk 2 pemenang 
\V/
Enchanteur Paris Body Lotin 30ml untuk 1 pemenang
\V/
Shawl untuk 1 pemenang
Sponsor by Linda 
\V/
Entri Paling Kreatif x1 
akan mendapat spek mata replica brand Rayban

Nak tengok gambaran Hadiah lain? klik SINI
Untuk senang berhubung kalau korang menang hadiah nanti, sila add FB Tengkubutang Miaw atau boleh PM teman di Tengkubutang dan PM Linda bagi Pemenang Hadiah Shawl (kalau baik hati LIKE sekali.. heee.. tQ.. muah2..)


18 Ulasan

  1. Yeayy...no.29. Semoga bertuah (^^,)

    BalasPadam
  2. link saya takda atau penyertaan saya tak diterima :') http://shafiquestevenson.blogspot.com/2014/02/COKOLAT-COKOLI-SEGMEN-BY-TENGKUBUTANG.html

    BalasPadam
  3. ala...x sempat nak join...dah tamat... :'(
    gud luck teman2x.... =D
    btw, hepy besday tenku butang..! (eh,ter wish awal pulak..hehe)

    BalasPadam
  4. ala...x sempat nak join...dah tamat... :'(
    gud luck teman2x.... =D
    btw, hepy besday tenku butang..! (eh,ter wish awal pulak..hehe)

    BalasPadam
  5. listed !
    hope ad tercalit no bertuah 49 :)

    BalasPadam
  6. Erk..name says terdouble,104 dn 120

    BalasPadam
  7. ramai peserta GA happy birthday tengkubutang, semoga sukses semua.

    BalasPadam
  8. wah ramainya peserta..saya no.20

    BalasPadam
  9. ala..nama saya x tersenarai pun..huhuhuhu
    http://suriaqistina.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html

    BalasPadam
  10. Ramainya yang sertai. Tahniah kepada penganjur.

    BalasPadam
  11. Alamak nama saya xde plak, tp dah terlewat nak ckp ... Hmmm ...

    http://jombercontest.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html?m=1

    BalasPadam

Catat Komen

Terbaru Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New