Nuff

09 Februari 2015

Astaghfirullah - Hafiz Hamidun ( Zikir Terapi Diri )

Hari tu call kakak ipar teman.. dan setiap kali call kakak ipar teman, tak tahu kenapa hati jadi sayu dan sebak sangat mendengarkan caller Rongtone kakak ipar.. kakak ipar teman set kan caller ringtone dia zikir terapi diri "Astaghfirullah" ni.. 
Lama sangat kak ipar tak jawab panggilan telefon.. sempat juga teman dengar alunan zikir dari Hafiz Hamidun ni berulang-ulang.. dan sempat jugak menitiskan air mata tiba-tiba.. tak tahulah kenapa.. tetiba terbayang muka kakak ipar yang sedang menghadapi dugaan hebat dalam hidupnya.. 
Tak dapat teman nak ceritakan apakah dugaan hebat dari Allah SWT kepada kakak ipar teman tu.. walauapapun, teman kagum dengan ketabahan kakak ipar teman..  Belum tentu mereka-mereka diluar sana mahupun diri teman sendiri mampu bangkit dan setabah kakak ipar teman.. 
Ya Allah.. Kau permudahkanlah segalanya ya Allah.. Berilah kesihatan yang sempurna dan kebahagiaan hakiki buat kakak ipar ku.. Aamiinnn.. 
Astaghfirullah - Hafiz Hamidun ( Zikir Terapi Diri ) 
Klik video untuk dengar zikir terapi ini.. memang berkesan untuk terapi diri.. banyak lagi video-video terapi diri dari Hafiz Hamidun.. sangat-sangat menyentuh hati teman.. teruskan menonton Utube ni.. 



Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 



Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 
klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Related Posts

6 ulasan:

  1. inshaaAllah permudahkans egala utk kakak ipar tengku butang ye

    BalasPadam
  2. All the best ! ,

    Saya ada buat GA , Sudi tak join ? http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html

    BalasPadam
  3. memang sedap zikir ni.selalu dengar kat astro oasis. semoga dipermudahkan segala urusan kalian.

    BalasPadam
  4. zikir yg menenangkan jiwa . semoga akak ipar tengku butang tabah melaluinya ...

    BalasPadam
  5. Pengalaman mengajar manusia menjadi antra dua. Lebih baik atau lebih jahat. Kitalah yg membuat pilihan. Pengalaman itu, bukan hanya dr kita tapi juga dr sisi manusia lain.

    Kerana itu, belajar itu tiada batasan waktu. Teruslah belajar selagi nyawa di badan. Belajar dengan alam, universiti kehidupan.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2