Nuff

20 April 2016

Tips/Cara Nak Kurangkan Mata Sembap / Eye Bag / Dark Circle

Tips/Cara Nak Kurangkan Mata Sembap / Eye Bag / Dark Circle |
Teman ni sejak akhir-akhir asyik tidur lewat, mata pun dah macam panda sangat-sangat.. macam tak sihat je rupanya.. lepas tu malas nak berbedak.. dah kena matahari pulak.. wajah jadi makin kusam lak.. so, continue guna skin care Nour Ain.. sib baik dah kembali ayu.. cewahhh.. haha.. ok lah.. hari ni teman nak share dengan korang bagaimana nak rawat mata yang sembap, dark circle, eye bag .. haaa.. nank tulis dalam bahasa melayu tak ingat ayat dia.. so, tepek jelah ayat omputih.. korang faham kan? hahaha.. 
ok mula-mula, nak tanya.. korang ada tak baby wipes ni? ala tisu untuk cuci montot baby kalau baby baru lepas "she she" or "poo poo" .. heeeee.. haaa..  kalau takde.. beli la satu.. menda ni boleh pakai ber ulang-ulang.. cuma kena basuh bersih-bersih selepas guna.. 
Ok, caranya camni.. amik tisu tu satu, nak amik banyak pun boleh.. sekali buat je.. tapi teman share satu2 untuk kome paham.. haha.. actually i know ada yang dah tau lama dah menda ni.. so.. dok diam-diam.. let me share dengan orang yang tak tahu yea.. 
keluarkan sehelai
basahkan dan cuci bersih2 dengan sabun atau apa-apa yang boleh hilangkan bau tisu tu
haa.. dah bersih kan? lpat dua macam ni
letak kat peti sejuk yang tempat ais tu.. 
esoknya pagi2 leh guna.. heee...
keras macam ni la yang kita nak.. hee.. jom tengok cara nak guna lak..
tepek tisu yang dah keras tadi kat bahagian mata yang sembap/dark circle/eye bag tu..
ulang banyak kali.. sampai tisu tu dah layu (cair/lembut)
jangan tekan tau.. just letak dan lembut2 je..
ambil tisu lain yang masih keras dengan ais tu.. tutup mata.. letak atas mata lak.. 
ulang balik cara yang sama..
Kalau nak buat kat seleuruh muka pun boleh.. untuk kurnagkan minyak kat wajah
last.. letak kat kening.. picit slow2..

haaa.. pasni mesti korang rasa mata segar je tau.. sejuk aje.. dan rasa selesa.. hehehehehe.. mata pun ada la kurang sikit sembapnya dari tadi.. so, rajin-rajin kan diri buat hari-hari yea.. heee.. K bye!

Esok nak review produk Dwidara lak.. ha? apa tu? nanti teman share yea..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page






















Related Posts

5 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New