MESTI BACA!!

31 Mei 2016

Skin Sticker for Xiaomi Yi Action Camera

Skin Sticker Xiaomi Yi Action Camera |
Hai.. Buat korang yang memiliki  Xiaomi Yi Action Camera, kini korang dah boleh memiliki kamera yang cantik juga setanding GoPro, hanya hiaskan body kamera korang dengan Skin yang menarik dan buat orang tertarik melihatnya.. 

Terdapat banyak design-design menarik yang korang boleh pilih ikut kesukaan korang. Di bawah ni disenaraikan design-design dan corak mengikut kod untuk korang pilih dan sekiranya berminat nak order, boleh sahaja terus pm ke FB Page HYPER GRAFIX 

Sila nyatakan kod yang anda mahukan, sekiranya ingin lebih mudah.. screenshoot aje skin yang korang mahukan dan seterusnya selepas bayaran dibuat, kami akan terus postkan SKIN STICKER korang.. 


Klik dibawah untuk lihat Skin yang sesuai dengan kamera Xiaomi Yi Action Camera korang :































------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Skin Sticker for Xiaomi Yi Action Camera

+ 100% Original HYPERGRAFIX 
+ PVC Sticker (Tidak Mudah Koyak) 
+ Waterproof colour 
+ Perfect Fit

Kami juga ada menjual Skin Sticker for SJCAM :
SJ4000 / SJ4000+ SJ5000 / SJ5000+ / SJ5000X Elite  

Untuk Order :
Sila PM FB Page 


Follow sekali Instagram


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

SJ4000 SKIN STICKER | SJCAM

Hai.. Buat korang yang memiliki  SJ4000 / SJ4000+ / SJ5000 / SJ5000+ / SJ5000X Elite , kini korang dah boleh memiliki kamera yang cantik juga setanding GoPro, hanya hiaskan body kamera korang dengan Skin yang menarik dan buat orang tertarik melihatnya.. 

Terdapat banyak design-design menarik yang korang boleh pilih ikut kesukaan korang. Di bawah ni disenaraikan design-design dan corak mengikut kod untuk korang pilih dan sekiranya berminat nak order, boleh sahaja terus pm ke FB Page HYPER GRAFIX 

Sila nyatakan kod yang anda mahukan, sekiranya ingin lebih mudah.. screenshoot aje skin yang korang mahukan dan seterusnya selepas bayaran dibuat, kami akan terus postkan SKIN STICKER korang.. 


Klik dibawah untuk lihat Skin yang sesuai dengan kamera SJCAM korang :














SJ4000 / SJ4000+ SJ5000 / SJ5000+ / SJ5000X Elite  Skin


+ 100% Original HYPERGRAFIX 
+ PVC Sticker (Tidak Mudah Koyak) 
+ Waterproof colour 
+ Beli satu design percuma satu design fiber look 
+ Perfect Fit

Untuk Order :
Sila PM FB Page 


Follow sekali Instagram


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

RESEPI AISKRIM DRUMSTICK CIKGU ANI

RESEPI AISKRIM DRUMSTICK CIKGU ANI |
Mak aiii.. terliur kot teman tengok.. kagum pun ada bila tengok hasil macam ni dari homemade icecream tuu.. bukan beli tau.. buat sendiri.. Eh! bukan teman la yang buat.. Tapi ni Cikgu Ani punya Resepi.. Cikgu Ani memang terror la!! salute! Respect kat beliau bila dapat buat aiskrim drumstick macam ni.. huhuhu.. 

Teman nak buat jugaklah nanti.. MESTI buat punya!!! hari tu teman kata nak buat Aiskrim SUMI dan Aiskrim Choki-Choki pun dah terlaksana.. siap buat jual lagi tu.. hahahaha.. Ni nak try Resepi yang ni pulak.. Nyum-Nyum.. Tepek Resepi siap-siap kat sini.. takut terlupa.. hahaha.. geram kot tengok gambar meliurkan.. 

Nak tahu bahan-bahan dia apa dan macam mana caranya?? boleh tengok kat bawah ni yea.. pastu kalau nak resepi aiskrim lain, atau resepi lain.. jom singgah blog Cikgu Ani.. banyak yang Resepi yang sedap-sedap untuk dicuba.. 

Bahan-bahannya:
1 tin susu cair
1/2 tin susu pekat - boleh dikurangkan jika tidak mahu manis
1 sudu besar ovellete
1 biji telur
1 sudu teh serbuk vanila/ esen vanila

Cara-caranya:
Balutkan kon ais krim dengan kertas bungkus nasi lemak yang dipotong 4 bahagian. (bahagian yang licin diletak sebelah dalam ye..)
Campurkan semua bahan dalam mangkuk.
Pukul guna speed maksimum selama 20 minit. Ha... sekarang adunan sudah berbuih..
Di minit yang ke 20, adunan akan jadi seperti ais krim yang cair macam ni... Gebu kan?
Tuangkan ais krim ke dalam kon yang sudah dibalut tadi. Tuang adunan tu hingga hampir penuh kelonsong tu. Tinggalkan sedikit ruang untuk coklat ganache nanti.
Masukkan ke dalam peti ais hingga ais krim beku.
Bila ais krim dah beku, kita buat coklat ganache nya.

Cairkan coklat masakan + sedikit susu UHT / UHT whipping cream/ susu cair secara double boiling ( didihkan sedikit air kemudian masukkan coklat masakan dan susu dalam bekas tahan panas lain, letak atas periuk berisi air mendidih tadi, supaya coklat cair. Kacau hingga coklat cair sekata.) Alihkan dari api, masukkan sesudu mentega cair dan kacau sebati. Sejukkan sebentar.

Tuang coklat ganache tadi ke atas ais krim yang sudah beku dan bolehlah dihias dgn taburan kacang tanah atau kacang badam yang telah disangai ataupun coklat rice....

Masukkan ke dalam peti ais hingga coklat beku.


Gambar dan Resepi Kredit to :




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!


klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page