Nuff

31 Mei 2016

Skin Sticker for Xiaomi Yi Action Camera

Skin Sticker Xiaomi Yi Action Camera |
Hai.. Buat korang yang memiliki  Xiaomi Yi Action Camera, kini korang dah boleh memiliki kamera yang cantik juga setanding GoPro, hanya hiaskan body kamera korang dengan Skin yang menarik dan buat orang tertarik melihatnya.. 

Terdapat banyak design-design menarik yang korang boleh pilih ikut kesukaan korang. Di bawah ni disenaraikan design-design dan corak mengikut kod untuk korang pilih dan sekiranya berminat nak order, boleh sahaja terus pm ke FB Page HYPER GRAFIX 

Sila nyatakan kod yang anda mahukan, sekiranya ingin lebih mudah.. screenshoot aje skin yang korang mahukan dan seterusnya selepas bayaran dibuat, kami akan terus postkan SKIN STICKER korang.. 


Klik dibawah untuk lihat Skin yang sesuai dengan kamera Xiaomi Yi Action Camera korang :































------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Skin Sticker for Xiaomi Yi Action Camera

+ 100% Original HYPERGRAFIX 
+ PVC Sticker (Tidak Mudah Koyak) 
+ Waterproof colour 
+ Perfect Fit

Kami juga ada menjual Skin Sticker for SJCAM :
SJ4000 / SJ4000+ SJ5000 / SJ5000+ / SJ5000X Elite  

Untuk Order :
Sila PM FB Page 


Follow sekali Instagram


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!


Related Posts

0 comments:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New