Nuff

11 Mac 2019

HARRAZ DAPAT HADIAH BIRTHDAY - DINOSAUR


HARRAZ DAPAT HADIAH BIRTHDAY - DINOSAUR

Terima kasih buat sahabat 3 suku teman bernama KASIH sebab bagi hadiah Dinosaur ada suara ni kat Harraz, katanya hadiah birthday.. huhu.. suka benar la harraz dapat hadiah tu kan.. TB sebenarnya tak sangka yang harraz ni suka sangat-sangat Dinosaur ni, bila dapat je dia asik usung ke sana ke mari.. time nak minum susu pun di peluknya..

TB pun cakaplah.. aiii.. kamu ni dah macam Fahri pulak dah.. sejak bila minat dinosaur ni? hahaha.. Lepas tu baru perasan.. harraz mana ada Dinosaur lagi kat rumah ni.. just baju je banyak yang dinosaur.. hihihi.. itupun mamanya yang pilih kan .. entah kenapa minat dinosaur.. tak tahu lah.. kih3.. Harraz lepas dapat dinosaur ni.. asik lah tekan-tekan bagi keluar suara dinosaur tu.. suka betul dia.. thank you kasih.. 

Buat Kasih.. Disebabkan hadiah ang ni aku tau harraz ni minat gak dengan Dinosaur..Ingatkan minat kereta je.. huhuhu.. Lepas ni kena belikan Dinosaur gak ek? alamak.. tak nak lah aku.. nanti kena hafal spesis2 Dinosaur yang banyak tu.. tak laluuu.. hahahaha.. 




Related Posts

2 ulasan:

  1. bdk laki mesti suka dinosor, mcm la si aiyan tuh... ber ekor2 anak dinosor dia

    BalasPadam
  2. seronok dia.. hepy blated bday harraz :)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng