31 Disember 2014

Ucapan Selamat Tahun Baru | Happy New Year

Rasa sayu je bila nak meninggalkan 2014 ni.. hati ni rasa macam pilu aje tetiba.. awatnya yea.. hu3.. apa2 pun.. sebelum korang terus membaca, buat peserta Giveaway 2 Year Blog Tengkubutang, Sila semak List pemenang di bawah ni yea.. klik Link kaler hijau tu.. OK.. Selamat Tahun baru Semua!!


Okeylah.. Sempena Tahun baru 2015 yang bakal menjelma ini, teman ingin menyusun 10 jari sekiranya ada terkasar bahasa, atau terguris hati korang ke.. secara tak sengaja mahupun ter sengaja.. teman mohon ampun dan maaf yea.. jangan simpan dalam hati yea.. So, sape2 yang taktau ayat apa nak sms atau ucapkan pada kawan korang.. meh tengok sini.. kita share sama2 yea.. 

Semoga damai dan kasih Allah mengisi setiap hari dalam hidup anda.Harap anda dan keluarga anda selamat dan bahagia. Selamat Tahun Baru 2015.

Dengan berjalannya waktu, setiap pengalaman dalam hidup adalah pelajaran, tapi cinta akan selalu menjadi kekuatan dalam perjalanan kehidupan. Selamat Tahun Baru 2015.

Harapan Tahun Baru ini Kita akan memiliki visi baru, misi baru, hidup baru, hari baru yang akan lebih baik dari hari kemarin .. Selamat Tahun Baru 2015 semua!

Selamat Tahun Baru .. Ucapkan selamat tinggal pada 2014 dan selamat datang  2015.. Semoga tuhan memberkati kita .. semoga tahun ini jauh lebih baik dari tahun lalu dan harapan bahawa kita selalu menjadi teman yang baik .. Selamat Tahun Baru 2015.

Iman membuat segala sesuatu menjadi mungkin. Harapan membuat segala sesuatu menjadi bekerja. Cinta membuat segala sesuatu menjadi indah. Semoga kamu memiliki semuanya untuk tahun baru ini, Selamat tahun baru 2015 .

Detik..demi detik, hari demi hari,hingga bulan demi bulan telah mengusung banyak cerita, suka..duka..menjadi warna nyata dalam hidup kita, tapi biarkan semua menjadi kenangan yang terpahat,kini tahun baru telah menyambut kita,tibanya kita memperbaiki kegagalan menjadi kejayaan, kita buka lembar kisah baru dengan semangat dan keceriaan Selamat tahun baru 2015.


Tahun Baru….
MOTIVASI & OBSESI BARU
PERBAHARUI LAGI DIRI KITA MENJADI LEBIH BAIK!!!
Selamat Datang 2015.

Tiada kata yang seindah lantunan syair.
Tiada mutiara yang secantik bidadari.
Tapi hari ini lebih dari hari sebelumnya, 
kerana tak lama lagi kita akan melewati detik pergantian 
yang banyak di tunggu jutaan manusia di dunia.
Hanya satu yang dapat aku lakukan dan berkata
Selamat tahun baru 2015.

|””|__|””|.*.*.*.*.
| APPY.*.*.*
|__|””|__|.*.*.*.*
*.*.*.*.*.*.*.*.*.
*. NEW YEAR 2015 *
*.==.== .*
2 U & UR FAMILY

GOD BLESS
B-egin withL-ove in ISLAM
E-xpect blessing
S-hare goodness
S-hine like the sun
l-nspire everybody
N-ever forget that
G-OD is with u always
Happy New Year 2015
Wishing u SUNLIGHT in u’r heart
SUCCESS in u’r path
ANSWERS to u’r prayers..
HAPPINESS in u’r life..
SMILE in u’r face..
Happy New Year 2015
FAITH makes all things possible,
HOPE makes all things work,
LOVE makes all things beautiful.
May you have all three in this New Year 2015


Matahari menyelinap dibalik bukit, sembunyikan kenangan hidup, menyimpan lembaran usang, menyambut hari-hari muda, sebentar lagi akan menjelang. Selamat datang tahun baru 2015, harapan baru dan perubahan.

Malam ini akan berlalu, minggu ini akan beranjak, bulan ini akan pergi, tahun ini akan meninggalkan. Sejarah kehidupan, catatan suka dan duka, menyongsong tahun baru. Selamat tahun baru 2015. Semoga selalu berjaya dan sejahtera.
hari berganti
bulan berganti
tahun pun berganti
tahun baru harapan baru
tetap semangat
masa lalu adalah kenangan
hari ini adalah goresan
hari esok adalah harapan
selamat tahun baru 2015
selamat tinggal kenangan
selamat datang harapan

let sun bring you hope
let stars bring you rightness
let love bring you happiness
let my message bring you the dream come true
happy new year 2015
wish you all the best

buka hati dapat cinta
buka tangan dapat persahabatan
buka mata dapat pemandangan
buka handphone dapat pesanan
buka pesanan dapat ucapan
SELAMAT TAHUN BARU 2015!!!

Cinta di bulan Febuari
Kedamaian di bulan MaC
Ketenangan di bulan April
Kesenangan di bulan Mei
Kegembiraan di bulan Jun hingga November
Dan keuntungan di bulan Disember
Semoga TAHUN BARU 2015 INI Tuhan memberimu…
12 bulan kebahagian
52 minggu kegembiraan
365 hari kejayaan
8760 jam kesihatan
52600 mInit keuntungan
3153600 detik keceriaan

Yesterday is memory. 
Today is a gift. 
ommorow is a Hope. 
Let’s begin New Year 2015 
with faith, love, peace and new hope.


No regret about the past…
No fear about the future…
New hopes & dreams in 2015…
Thankful to God for His blessings in 2015…
Happy New Year !!

Only open HEARTS receive LOVE
only open MINDS receive WISDOM
only open HANDS receive GIFTS
and..
only SPECIAL FRIENDS receive my Happy New Year greeting .
HAPPY NEW YEAR 2015 !!!

 Happy new year wishes Messages for Whatsapp

Yοu are Α dreamer, Αnd you are Αn achiever. Μay you dream Αnd achieve Βigger feats, with Εvery passing Υear. Αll the best fοr the New Υear.

Αnother fresh new Υear is Ηere.Αnother year tο live! Tο banish wοrry, doubt, Αnd fear, tο love Αnd laugh Αnd give!

Ηere is a ωishing that the cοming year is Αglorious οne. Τhat rewards all yοur future endeavors ωith success.

οne can go Βack in time tο change what Ηas happened. Sο work on yοur present to Μake yourself a wοnderful future. Happy Νew Year.

We Αre in the last mοnth of the Υear…. Just felt Ι should thank Εveryone who made Μe smile this Υear. Yοu are one οf them so Ηere’s a big Τhanks You.

New Υear begins, let υs pray that Ιt will be Α year with Ρeace, happiness Αnd abundance of Νew friends, Gοd bless us Τhrough out the Νew year.

Ηappiness keeps yοu sweet Trials Μake you strong Sοrrows make you Ηumble Success keeps yοu glowing & Gοd keeps you gοing. Μay you have Α greatest new Υear.

Wishing yοu a fabulous Νew year with full οf great achievements Αnd experiences. Α meaningful chapter ωaiting to be ωritten Happy New Υear.

Ιf you are nοt happy being single yοu will never Βe happy in Α relationship. Get yοur own life Αnd love Ιt first, Τhen share it.

Ι will no lοnger waste my Τime relieving the Ρast; Ιnstead I will spend Ιt worrying about Τhe future.

Credit to :

30 Disember 2014

InsyaAllah.. Malam Ni Umum Pemenang... Tungguuuu..

Okeylah.. setelah tempoh menyemak link url blog peserta tamat petang semalam, so.. hari ni teman dah cari pemenang2 yang bertuah semua.. dengan menggunakan khidmat Random.org.. 

Tapi nak publish sekarang tak sesuai kot.. sebab teman dok kelam kabut settle kan bab.. Opss.. takleh citer.. Rahsia.. kang ada pulok mato-mato yang berkenaan baco ayat ni.. heeee.. shhhhhh.. diam2.. 

heee.. ok lah.. insyaAllah.. kalau takde apa2.. malam ni teman umumkan pemenangnya yea.. Tapi nak gitau awal-awal ni yea.. selepas keputusan diumumkan, segala komen2 dan pertanyaan pasal link takde dalam list peserta ke, atau yang sewaktu dengannya.. teman tak amik pot dah ye.. sebab dah bagi tempoh lama kot untuk check.. sorry kalau teman cakap ni gurih hati lak.. hee.. Tata.. taktau nak taip apo dah ni.. nak siap balik umah jo .. 

24 Disember 2014

LAST DAY SUBMIT PENYERTAAN GIVEAWAY 2 YEAR BLOG TENGKUBUTANG!!!



LAST DAY SUBMIT PENYERTAAN GIVEAWAY 2 YEAR BLOG TENGKUBUTANG!!!
Setelah tempoh Giveaway dilanjutkan kerana sengaja beri laluan kepada peserta untuk melengkapkan syarat-syarat disamping memberi kepuasan kepada Sponsor yang sudi menaja hadiah untuk Giveaway kali ni.. Bukan apa la kan.. sponsor dah sudi sponsor hadiah.. tapi kenaikan LIKE dan Followe tak seperti yang diharapkan.. sebab tu teman tekankan supaya korang cukupkan syarat.. inilah keadilan namanya.. jangan lupa jasa sponsor.. heee.. ok lah.. bagi yang dha cukupkan syarat itu, bagusssss.. dan bagi yang belum lengkapkan syarat2.. please tunaikan segera okeh! 

Bagi yang belum menyertainya.. sila klik Link ini --->

10 Disember 2014

GIVEAWAY 2 YEAR BLOG TENGKUBUTANG

BismillahirRahmaniRahim..
Pada 25 November 2014 yang lepas genaplah 2 tahun blog kesayangan teman ni haa.. Kalau umur budak, udah berlari-lari dah budaknya kann.. huhuhu..

Sempena ulangtahun Blog TENGKUBUTANG yang dah mencecah 2 tahun ni, teman nak buat Giveaway sikit lah.... heee.. just nak buat penghargaan buat korang yang sudi jenguk dan singgah sini selalu.. jasa korang tetap teman kenang sampai bila2.. heee.. ok lah.. hope korang sudi-sudilah join yea.. hope dapat sambutan dari rakan blogger semua.. 

GIVEAWAY terbuka kepada semua rakan blogger di Malaysia. GIVEAWAY bermula pada hari ini, 7 Disember 2014, iaitu tepat jam 11 Pagi sehingga 24 Disember 2014 (jam11.59 malam) 

Semua Blogger Malaysia dijemput menyertainya. Para SPONSOR pun leh join gak.. 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lengkapkan 8 Syarat dibawah :

1.) Buat entri bertajuk "GIVEAWAY 2 YEAR BLOG TENGKUBUTANG" . 
TEMPEK BANNER atas ni ke entri korang, jangan lupa pastikan link ke entri GA teman ni yea.. dan Publish entri. jangan lupa Tinggalkan URL entri korang ke dalam ruangan komen INI.. kat tempat lain x dilayan.. harap maaf yea.. sila ikut arahan kalau taknak penyertaan terbatal..=)



3.) Follow Instagram
❤ Mawar Biru ❤ Ct Aman❤ izz_zara_shoppe ❤ mamanautokou ❤ Krim Herba Kemboja Original
ietamatsaad❤  LadyShah



4.) Like Fanpage Sponsor (akan di check!) 



5.) Add Facebook



 5.)  Add Blog Mawar Biru ke dalam Bloglist korang (Wajib! akan di check!)

6.) ❤ LIKE n SHARE GAMBAR INI di wall FB korang secara Public (akan di check!)

7.) ❤ LIKE n SHARE GAMBAR INI di wall FB korang secara Public (akan di check!)

8.) ❤ LIKE DAN KOMEN APA SAJA di GAMBAR INI (akan di check!)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
- SENARAI HADIAH -
SENARAI PESERTA -

 Pemenang akan ditentukan secara 
❤ Random.org

NOTA :
Thank You buat semua peserta yang sudi join, teman mohon maaf kalau banyak sangat korang kena LIKE n FOLLOW.. moga kepenatan korang mendapat ganjarannya.. doa2 kan yea..TQ sebab sudi join, 

Jom support GA TENGKUBUTANG ni!! =)

Note : Sila cukupkan Syarat yea.. Kalau didapati Syarat tak cukup selepas pengumuman Hadiah sekalipun, Pemenang dibatalkan, dan dengan serta merta pemenang lain yang cukup syarat akan dipilih.. baru adil kan.. 

09 Disember 2014

SENARAI HADIAH GIVEAWAY 2 YEAR BLOG TENGKUBUTANG

Krim Herba Kemboja x 2 pemenang  DAN
Cash rm50 x 1 pemenang 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cash rm50 x 1 Pemenang..
Sponsor : .Aisyah Ambris

Cash rm50 x 1 Pemenang..
Sponsor : Blog Ieta
Cash rm30 x 1 Pemenang
Sponsor : Mawar Biru
Topup rm10  x 2 Pemenang
Topup rm10 x 1 Pemenang
Sponsor : Jejaka Hangat
Topup rm10  x 2 Pemenang
Sponsor : Ct Aman
Topup rm10  x 1 Pemenang
Sponsor : Iskandar Daughter
Topup rm10  x 2 Pemenang
Sponsor : Mekzumbie
Topup rm10  x 1 pemenang
Sponsor : mamanautokou
 Vitamin C Shaklee
Sponsor : Zarena Heeney
Wangian Gaharu x 1 Pemenang
Sponsor : Harith Iskandar
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tudung Lycra Ariani x 2 Pemenang
Tudung Turki bercorak x 2 Pemenang
Shawl bercorak (butterfly) x 1 Pemenang
Kerongsang x 3 Pemenang
Frame Gambar x 1 Pemenang
Sponsor : Bunga Kayangan
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cardigan Blouse 
Sponsor : Fara Hanim
Scrub Badan Sari Ayu x 1 pemenang.. 
Sponsor -->eyzamiel
Ae Noyou
Magic Pink (Krim Pemerah pipi) x 1 Pemenang
Sponsor : Erynix Blog
Bawal Sequin (contoh gambar)
Sponsor : Embun Beauty House
Kerepek Azira Food Enterprise (RM14-1kg) x 2 pemenang
Topup rm10 x 1 pemenang  
5 penanda buku x 5 org pemenang. 
Sponsor : Cik Cyda
Azuria-freebies Blogspot
Thumdrive  x 1 pemenang
Tasbih Pearl x 1 pemenang
Sponsor : EIMANELsDoorgift

NAK JOINNNNN??? KLIK SINI YEA.. ----> GIVEAWAY 2 YEAR BLoG TENGKUBUTANG

Sia-Sia Sahaja Debaran Yang Dirasai

Salam.. | buat kawan-kawan semua.. terima kasih kerana mendoakan yang baik-baik untuk teman.. didalam entri yang lepas.. iaitu entri Berdebar-debar teman ada mengatakan takut dan berdebar-debar kerana 10/12/2014 (Rabu) kelmarin teman kena  hadiri appointment doktor yang telah tertangguh dari 18/9/2014 hari tu.. 

Pada 18/9/2014 tu teman tak dapat pergi kerana baru sahaja balik dari luar negara, restock barang untuk kedai.. dan disebabkan seminggu kedai ditutup, customer dah mula call dan tanya bila kedai buka? 

So, terpaksalah kami buka kedai dan teman terpaksa melupakan tentang appointment itu, tetapi meminta tolong adik lelaki teman di kg, supaya mohon tukarkan ke tarikh appointment yang baru.. Alhamdulillah dapatlah tarikh 10/12/2014 tu..


Kalau ikutkan, pada tarikh 10/12/2014 tu, teman perlu buat Skop (memasukkan kamera melalui mulut) untuk check apa punca sakit teman selama ni.. 

Teman yang penakot ni, mula-mula seperti nak lari-lari je dari buat skop tu.. risau yang bermacam2 keluar dalam fikiran ni.. takut tekak luka lah, takut susah nak makan lah nanti, takut macam-macam.. sehinggalah stress jadinya.. Hubby teman pun risau kalau teman balik sorang, dia tak yakin teman akan gi buat skop tu.. last-last hubby yang susah nak dapat cuti, apply jugak cuti untuk 2 hari.. temankan teman buat skop di hospital Ipoh.. 

Kami balik anik bas aje kali ni.. sebab taknak penat sangat kalau naik motor.. kalau naik keta takut jam pulok.. huhuhuhu..

So, bila hubby kata nak temankan.. terus muka rasa bersemangat.. dan nak cuba lawan ketakutan tu.. siap makan puas puas sebab nak puasa malam tu, esoknya gi hospital.. appointment jam 10.00 am, tapi kami datang awal sikit.. dalm pukul 9.30.. teman disuruh letak kad appointment tu dalam kotak yang bertulis app jam 10.00, tapi.. menunggu nak dapat nombor.. lama giler.. 

Lepas tu, dah dapat nombor, kena tunggu lak nombor tu dipanggil, baru dapat jumpa doktor.. tunggu punya tunggu.. sekali nombor teman dilangkau pulak.. ok, takpe.. biar dulu.. mungkin lepas tu nombor teman lak.. tapi.. lepas tu, dilangkau lagi, dilangkau lagi.. sampailah 5 nombor... aishhh.. ini sudah mendatangkan marah..

Teman pun gi kaunter dan tanya nape nombor saya tak dipanggil? nombor lain yang dipanggil dulu.. dah langkau 5 nombor ni..? then.. staff kat situ check kad teman, dan dapati kad teman tak sampai lagi.. Aduh.. mana pulok perginya kad teman tu.. hemm.. sambil toleh tengok hubby.. dah lembik lunyai nunggu teman ni haa.. aduii.. kalau lama giler camni, orang yang emnunggu kita, dari tak sakit pun boleh jatuh sakit.. aishhh..

Jam dah menunjukkan pukul 12.30 pm.. aduh.. dalam hati risau je appointment di postpone ke tarikh lain.. sebab ingatkan masa rehat diorang tutup jap kan.. rupanya tak tutup.. tunggulah kami sambil melangut bosan.. nak buka internet slow giler.. kejap ada kejap takde line nya.. line sakit macam tuan dia ni kot.. 

hemm.. akhirnya nombor teman naik.. dalam kul 1.30 camtu.. masuk je bilik doktor.. sembang2.. pastu doktor suruh baring.. doktor tekan-tekan perut.. then doktor kata takde apa.. mungkin masalah tulang rangka yang sakit tu.. (what?? mungkinnn??? ) pastu doktor kata tak perlu buat skop.. hemm.. teman udah puasa dah dari jam 10 mlm tadi sampai 1.30 tengahari.. bole plak kata tak payah skop?? memang keceewa sangat2.. di saat teman dah beranikan diri untuk buat sesuatu yang teman takut.. tiba-tiba tak jadi pulak.. tension teman masa tu..

Pastu doktor kasi ubat tahan sakit.. hemm.. hanya dengan tekan-tekan perut aje, doktor dah bagi ubat tahan sakit.. doktor pun bagi tahu "mungkin" masalah tulang rangka sakit.. napelah ada perkataan mungkin tu? kan elok kalau buat Skop atau X-Ray ke.. at least nampak lea jugak ruang teman nak percaya perkataan "mungkin" tu.. ini just tekan2 perut udah kata takde apa dan bagi ubat tahan sakit?

Kalau teman tak sakit.. teman tak kisah.. tapi masalahnya teman masih rasa sakit.. teman susah nak tarik nafas dalam2.. bila tarik nafas sakit.. tu yang sedih bila doktor kata tak perlu buat skop.. =(

then dah selesai semua, gi menunggu ambil ubat pulak, pastu staff farmasi panggil.. katanya ubat yang doktor catitkan tu dah habis, diorang kena jumpa doktor tu balik untuk tanya nak bagi ubat apa untuk ganti ubat sebelum tu? teman pun disuruh duduk dulu.. lepas 10 minit baru depa panggil balik.. hemm.. tengok pada ubatnya pun teman takut nak makan.. sebab perkataan "mungkin" tu yang buat teman ragu-ragu nak telan ubat tu.. dah settle.. kami pun gi makan kat stadium tu..

Dan masa tengah makan, hubby disapa oleh kawan lamanya.. kami pun sembang-sembang jap.. hubby cerita tentang sakit teman tu, then kawannya kata.. kalau dah berapa kali scan tak nampak, dan berapa kali check doktor kata tak ada apa-apa, seeloknya kita berserah saja kepada Allah.. mohon dari Allah terus.. kawan hubby ajar teman bermacam2 surah yang sesuai utnuk dibaca (surah penyembuh).. sekadar ikhtiar...

dan dia menyuruh teman sentiasa amalkan Selawat Tafrijiah atau Selawat Nariah iaitu Penghulu Segala Selawat.. baca 11x kali selepas Solat.. dan mohon pada Allah agar diberi kesihatan yang elok, dimurahkan rezeki, dan diberi keberkatan dalam setiap apa yang kita lakukan.. meh baca.. 

Nak kongsikan bacaan Selawat Tafrijiyah dalam tulisan rumi:-.

BISMILLAHIRAHMAN NIRRAHIM
ALLAHUMMA SHALLI SHALAATAN KAMILATAN WASALLIM SALAAMAN TAAMAN ' ALAA SAY-YIDINAA MUHAMMADANIL LADZIII TANHALLU BIHIL UQADU WATAN FARIJU BIHIL KURABU WATUQDHAA BIHIL HAWAA IJU WATUNAALU BIHIR-RAGHAA-IBU WAHUSNUL KHAWAATIMI WAYUSTAS-QAL GHAMAAMU BIWAJIHIL KARIIMI WA'ALAA AALIHI WASHAHBIHII FII KULLI LAMHATIN WANAFASIN BI'ADADI KULLI MA'LU-UMILLAK.

Artinya :-

"Dengan nama Allah yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang. Ya Allah limpahkanlah rahmat yang sempurna dan berilah kesejahteraan yang sempurna kepada junjungan kita Nabi Muhammad Sallallahu Alaihi Wassalam yang menjadi sebab terlepasnya sesuatu yang masih mengalami jalan buntu dan terbukanya kesempitan serta  didatanginya semua hajat dan diperoleh semua pemberian serta husnul khatimah (bagus akhir hayatnya) dan diturunkan siraman mendung (hujan) lantaran keagungan baginda. (Dan limpahkanlah rahmat dan salam) kepada keluarga baginda, dan sahabat baginda di dalam setiap kerlipan mata dan nafas dengan bilangan semua yang diketahui oleh Mu , wahai Zat yang menguasai seluruh alam". 

Note : sekarang.. teman redha aje.. malas nak fikir apa2 tentang sakit ni.. mungkin tak sakit teruk kot, tapi bila teman stress menyebabkan sakit tu jadi teruk.. sekarang ni.. teman hanya fikir positif aje.. malas nak fikir yang rumit2 dah.. jaga kesihatan elok2 dan sentiasa ingat yang Allah yang memberi penyakit itu, maka Allah jugalah akan menyembuhkan sakit itu.. InsyaAllah.. Aamiinn.. 

08 Disember 2014

Afrena De Boutique Di Serang peminat Bola Sepak!!

haha.. Go.. Go.. Harimau Malaya..... Caiyo.. Caiyoo.. Malaysia membuat Vietnam terpana tak berdaya dengan kemenangan 4-2 di Hanoi, Khamis, untuk memastikan tempat mereka di final AFF Suzuki Cup, berkat kemenangan agregat 5-4.

haha.. yang paling best.. disebabkan Malaysia Menang 4-2 (Vietnam) Malam tadi.... AFRENA DE BOUTIQUE diserbu penyokong rimau Malaya.. kerana di AFRENA DE BOUTIQUE terdapat pelbagai Merchandising barangan Harimau Malaya.. seperti... 

- Beg Harimau Malaya.
- Mafla Harimau Malaya.
- Bendera Harimau Malaya.
- Tuala Harimau Malaya.

Lot 243&Lot7,
Danau Kota Uptown.
0166308772

So, tunggu apa lagi.. yang mana masih tercari-cari selama ni, tempatnya udah dijumpai.. haaa.. boleh lah serbu.. untuk dibawa bersama ke final AFF Suzuki Cup nanti, 

Info tambahan : 
Malaysia, juara 2010, bakal menghadapi Thailand di final dengan perlawanan pertama akan berlangsung di Bangkok, 17 Disember sebelum kedua team bertemu di Kuala Lumpur untuk perlawanan penentuan juara pada 20 Disember
Pilih.. Pilih.. Nak Post pun boleh, Nak datang terus tengok dan Beli pun boleh.. jom!
Selain dari gambar-gambar diatas, AFRENA DE BOUTIQUE juga ada menjual pelbagai jenis tuala dengan pelbagai corak, termasuk Frozen, tema ahli Gusti, Tema bola sepak, dan bermacam-macam lagi.. penat teman nak citer kat sini.. huhuhu.. jom klik entri yang berkaitan.. ada banyak lagi gambar-gambar towel dan barangan yang dijual di AFRENA DE BOUTIQUE ini.. 

AMALAN ZIKIR ASMAUL HUSNA

Meh teman kongsikan tentang zikir  yang boleh diamalkan di tempat kerja.. copy paste dari FB aje,, Moga bermanfaat untuk kita semua,.

Pssttt.. dah join Giveaway dah ke? Malam ni TAMAT nya.. pasni takde lanjutan lanjutan dah yea.. kalau nak join, jom join cepat.. Klik LINK bawah ni.. 

GIVEAWAY 2 YEAR BLOG TENGKUBUTANG