Reaksi Lily On Her Birthday!

Jom tengok video ni.. korang pasti menangis jap lagi.. sangat2 touching.. sw…

KaLau SaTu Hari NaNti TeMan TinGgaL kAn bLoG

Hemm.. sedang berkira-kira nak melupakan dunia Blogger.. tapi hati berbo…

Wordless Wednesday --> Resam Semut

Yeay! Widget Slider About Me dh OK d edit.. heee...

TQ Azuriaaa.. Nice 2 know U.. heee.. =D heh heh heh hih hih hih kui …

Lirik Lagu 150 Juta -- Ainan Tasneem

Istimewa buat Miaw ku.. LOve U.. =) Untuk kali ke seratus lima…

Terharu Tak Terkata.. Terima Kasih K.eida.. =')

Salam.. hari ni teman dapat surprise wish dari my kakak ipar.. terharu sgt2 …

My 1st Anniversary -- 10 mAc 2012--->10 mAc 2013

CakkKKKKKK!!!  Assalammualaikum.. syukur hari ni kita masih diberi pelu…

SELAMAT HARI WANITA SEDUNIA!

Salam semua.. TERIMA KASIH kepada kawan2 yg dtg komen entri teman hari ni,…

TIPS BAWA WARGA TUA MELANCONG..

Usia bukan peng­halang bercuti di destinasi  yang diidamkan selama ini.…

Taman Botani Putrajaya

Taman Botani Putrajaya adalah taman terbesar seumpamanya di negara ini…

WAWA ZAINAL risaukan Family di Sabah

Wawa Zainal (mcm Fasha Sandha lak sekali pndg.. ) Kuala Lumpur: “Seja…

Diseksa depan anak, isteri

Teluk Intan: “Saya tidak dapat bayangkan detik ngeri apabila arwah suami d…

Muatkan lagi catatan Tiada hasil carian ditemui