Nuff

13 Mac 2013

Yeay! Widget Slider About Me dh OK d edit.. heee...

TQ Azuriaaa.. Nice 2 know U.. heee.. =D

heh heh heh hih hih hih kui kui kui ngeh ngeh ngeh hik hik hik ha ha ha lalalalalalala.. (aishh apo kono teman ni? sawan apo? heee.. actually teman sihat2 walafiat jew.. xde sakit apo pun.. mental fizikal masih normal mcm korg lagi.. good condition org putih ckp.. heee.. teman cuma nk share gambo ni jea.. tau apa 2? itulea widget yg ada belah kanan blog teman ni.. (cer klik.. cer klik.. aishhh.. kelik jelah! ) ..bg yg dh terror buat ni dok diam2.. jangan ngata teman JAKUN lak yea.. teman cuma nak wish ucapan TQ dekat seseorang jea.. wlu bagaimanapun teman nk bg tau.. teman memang JAKUN pun.. ekekekek..

Bercerita pasal Widger Slider About Me ni, mula2 teman dh try buat mengikut apa tertulis dalam blog Azuria-freebies  dan hasilnya JADI.. tapiii.. hemm.. klu dh sebut TAPI ni kome pun boleh agak pasti ada yg x kena pada widget slider yg teman buat 2.. hee.. mmg tepat apa yg kome pikirkan.. memang ada mslh sikit dgn widget 2.. yg teman buat 2 coding dia ada salah sikit.. 2 yg jadi mcm 2.. tulisan about me 2 nmpk separuh je.. pastu gambar Butang x betul2 centre n kotak mesej mcm sumting wrong sumwhere jew.. so.. teman pun pi la habak mai kat Azuria ..Teman ngadu kat dia tentang widget yg teman dh buat.. pastu dia minta coding yg teman buat 2.. hari ni teman dapat dh coding yg Azuria dah repair kan.. waaaaahhh.. dh Okey ana funya ABOUT ME tuuuu.. (cer klik.. cer klik.. kelik jea lahhh! ) hi3.. sukanya teman.. Kome pun klu rajin2 gi lea jenguk Blog Azuria ni.. ada mcm2 widget lawa2 kat blog dia.. dan x susah nak faham pun sbnr nya.. (teman yg lemau kot.. dh tua.. hik3)

Apa2 pun TQ yea Azuria sebab sudi luang masa godek2 code yg teman buat salah 2.. hih3.. teman terlebih pandai mana x nya.. hik hik hik

Related Posts

2 ulasan:

  1. sukanya azuria baca... =D

    tq buat review utk teman..hik3..yang awk buat x salah,cuma saiz gambar tu je lain..jadi die kaco sket..

    tq sgt2..nice to know u too.. ^^

    BalasPadam
  2. ho yeke.. he2.. gambo beso sgt kot?

    he2.. entri ni mmg khas untuk awk sbb sudi luang masa untuk edit coding 2.. heee.. thanx again tau!

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New