Nuff

14 Mac 2013

KaLau SaTu Hari NaNti TeMan TinGgaL kAn bLoG


Hemm.. sedang berkira-kira nak melupakan dunia Blogger.. tapi hati berbolak balik sebab dah sayangkan blog ni.. giler x sayang? susah payah teman buat blog ni.. belajo buat itu.. belajo buat ini.. semata2 nak cantikkan lagi blog teman ni.. walaupun idaklea secantik blog korang yg mabeles 2 kannn... tp yg penting hasil tangan teman seniri.. betoi x.. hemm.. x dpt bayangkan lagi klu teman berpisah dgn blog teman ni.. berpisah dengan korang yg sporting yg juga IKHLAS BEKERJASAMA.. tp klu itulea yg terbaik.. terpaksa lea teman STOP ber blog..

TAPI.... Hati teman kat dalam ni berkata-kata...


dia kata lagi.... 


RAWRrrrrrr... teman buntuuuu sudaaa.. nak jadi DINOSAUR jappp..! 
opss.. tp jangan takut.. teman jadi camni pun sebab sygkan blog ni.. syg kan korang semua.. hu3.. 2 pasai payah beno nak buat decesion untuk leave this my lovely blog dan kome2 semuaaa.. 

Pikir punya Pikir.. tak kisah lea jadi ke tak teman tinggalkan Blog ni nanti.. hanya masa yang dapat menentukannya.. kalau satu hari nanti tiba2 korang taip tengkubutang.blogspot.com dan blog ni dh  x wujud..  maknanya teman udah resign lea yea.. maka teman mintak maaf lea awal2 yea klu ada tersalah bahasa semasa berblog.. terlupa nak komen balik kew.. terlupa nk singgahbalas kew.. x sempat nk join GA korang kew.. terlupa nk follow korang balik kew..  sorry sangat2 yea.. klu teman sedar teman x buat camtu punyer.. mungkin itu diluar kesedaran teman kot.. (hik3.. ok x alasan? heee.. opss.. ini bkn alasan.. ini betui2..

Anyeong Haesayo.. Teman nak cakap ni untuk kome semua.. baca kuat2 tau!! 


Baca yg ni kuat2 jugakkkk! hu2.. teman akan cuba hepi2 kan diri nanti.. kome pun kena buat macam 2 gak yew! takmo sedey2.. be happy jew.. baru awet muda.. klu sedey jea mau cengkung muka.. X lawo!


 sekarang ni teman rasa macam kucen 2 jea.. nak menjerit sebab akan di kick away dari blog teman sendiri.. 
Apa2 pun.. kena tunggu kata putus dari ORANG ATASAN samada bole k X nak teruskan berblog ni.. tapi hati macam tau jea jawapannya.. =(

Related Posts

3 ulasan:

  1. X yah la stop...nnt nyesal..mcm sy.3x bt blog
    Huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. uik? 3x? nape lak camtu? hu2.. memang sayang nak stop.. tp klu one day PIHAK ATASAN soh stop tpaksa lea redha kan jugak.. =(

      Padam
  2. alahaiii... x yah stop ler...teruskan ajer...x kesian kat kawan2 ker?

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New