Nuff

11 Mac 2013

Terharu Tak Terkata.. Terima Kasih K.eida.. =')

Salam.. hari ni teman dapat surprise wish dari my kakak ipar.. terharu sgt2 dia sudi meluangkan masa dia untuk edit kan gambar ni untuk kami.. terharu sampai menitis air mata tengok gambar ni.. xtau nape hati tiba2 rasa sebak n terharu tersangat2.. x sangka k.eida sudi buatkan edit2 ni untuk kami.. argh.. nak nangesss.. terharu tull!! wlupepun u are the best kakak ku.. hik3.. nampak2 ada sekor kucen enterframe dlm foto ni? itulea Butang.. hik3.. teman saja gitau sebab ramai jugak yang tegur teman tanya nama nama TENGKUBUTANG? ada yg cakap nama teman pelik.. ada jugak yg cakap BUTANG BAJU AKU MANA PAH.. ha3.. bukan Butang itu lahh.. ini Butang haiwan kesayangan Nabi.. cumey sgt2.. hik3.. tengoklah.. k.eida pandai jea edit n x lupa nak selitkan foto Butang sekali.. suka sgt2 foto ni.. Hepi teramat sgt.. tQ buat k.eida.. semoga K.eida dikurniakan kebahgian n rezeki yang murah.. Aminnnn..

he2.. alaang2 dh upload gambo hasil gubahan k.eida nih.. teman uploadkan sekali gambo wish hepi besday yg k.eida buatkan untuk teman jugak ritu.. aduh.. rajinnya kakak iparku ni.. terharu sgt2.. tengoklah.. habes semua gambo butang dimasukkan sekali.. tapi yg musykilnya.. awat semua gambo tido? wahahaha,, sememangnya Butang memang suka tido jea kojenya.. hik3.. ni skrg pun dia tgh tido terlentang.. adoi.. mana x domok.. selain dari gambar2 ni.. k.eida pun rajin edit video.. hari 2 k.eida ada editkan video kawen kami.. aduh.. rajinnya kakakku ini.. terharu 200% sgt2.. pepe pun.. thanx a lot buat k.eida.. sayanggg k.eida ketat2.. muah2... lap u..
haaa.. inilah wajah k.eida.. yang betanggungjawab mengedit gambo2 special untuk hari specialku.. cantik kan dia? kulitnya licin mulus.. aduhh.. suka sgt tgk muka sweet dia.. orgnya pun lemah lembut jea.. sora pun lembut sgt.. pasal 2 kot hubby dia sayang sangat ngan dia.. heee.. ha, lagi satu nak share dgn korang.. k.edia n husband dia ni memang romantik giler.. sweet jea diorang ni.. walau ank dah besar2 romantik tetap romantik.. i likeee.. nak jadi macam diorg lah.. heeee.. romantik sampai bila2.. my hubby pun ada time dia romantik jugak.. cuma bkn selalu lea sebab dia kadang2 serius jugak orangnya.. hih3.. takottt,.. =P
Tak lupa juga nk masuk kan gambo ni.. heee.. yg cantik manis ni k.eida (tau dh lea kan.. ) yg cumeyn sweet sbelah ni lak Jiha.. cumey kan..! ehhh.. mestilahhhh..  like mother like daughter kann.. klu nak tau.. Jiha ni lah tuan punya Butang.. hih3.. tokeh kedai makan 2 kasi Butang dekat Jiha ni, tp d sebabkan mamanya (k.eida) takut kucen.. so tpaksa lea bagi kitorang.. mula2 kitorang xnk.. tp bila k.eida kata kucen ni macam muka kucen teman yg dh mati Mei 2012 tu, teman rasa mcm nak pulak.. tgk2 mmg betul.. rupanya kucen yg sama yg kitorg mintak kat tokeh kedai sebelum 2.. tp diorg x kasi.. hu2.. sedih.. mungkin diorg tgk muka kitog ni mcm muka pendera or pemakan kucen kot.. (huwarggghhh.. aku nk jd Tazmania japp.. ) last2.. Butang dapat ke kitorang lak.. dh membeso bagai johan pun sekarang.. hik3.. Opsssss... ni dh ke lain topik lak.. hik3.. nak dengo citer pasal kucen2 or info berkenaan kucen, sila ke KUCEN KUCEN BELOG .. banyak cerita kucen kat dalam ni.. jangan lupa follow sekali yea.. maceh.. =) 

Related Posts

10 ulasan:

  1. Rajinnya dia.....
    Mesti adik dan adik ipar kesayangan ni... =D

    BalasPadam
  2. heeee.. xtau nak kata camne.. tapi k.eida ni memang baik org nya.. hope hubungan kami baik sapai bila2.. aminn.. =)

    BalasPadam
  3. wahh .. rajinya. untung dpt kak ipar mcm tue. Luv kucing ^^

    BalasPadam
  4. He2.. Alhamdulillah.. kakak ipar sporting.. lawa plak 2.. syukur..

    yana minat kucen yea? jom leh follow blog Kucen Kucen Belog.. heee..

    BalasPadam
  5. sweetnye siap ada butang enterprame!! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. he3.. 2 lea pasal.. pandai pulak dia enterframe.. =P

      Padam
  6. selamat ulangtahun kak..moga bhgia hingga ke akhir hayat..

    *bila nak ada bby ni..nak tunggu kita mried proses sama2 ke..hehehe
    just joke.. ;)

    BalasPadam
  7. selamat menyambut hari ulangtahun...moga kekal bahagia sampai bila2...

    adik ipar kesayangan ni...

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2