Nity

Nuff

08 Disember 2014

VANISH POWER O2 PENGHILANG KOTORAN DEGIL


Haiii.. puas hati betul guna Vanish Power O2 ni.. paling best bila baju-baju dan kain-kain yang terkena kotoran, mudah sahaja dihilangkan kotorannya.. teman suka gunakan ia untuk cuci bahagian kolar baju hubby miaw2 tu.. cepat je hilang daki/kotorannya..

Caranya.. letak je sedikit Vanish Power O2 pada bahagian kotoran/daki di kolar baju tu.. letak air sikit.. then gonyoh lembut-lembut bahagian kolar tu.. sekejap je dah nampak bahagian kolar tu bersihhhhhh ajeee.. sukaaaa.. huhuhuhu..

Oh yea.. Vanish Power O2 ni jugak boleh hilangkan kesan-kesan kotoran degil yang lain tau, seperti karat.. kain yang terkena tumpahan cecair berwarna seperti milo, kopi... dan cecair lain yang berwarna.. malahan kalau pakaian kita terkena dakwat pen atau kosmetik yang kita pakai pun masih bole cuci weh... cubalah!

Ni teman dapat Sampel hari tu.. tak guna lagi dari hari tu.. baru tadi try guna.. wah.. best dan menyenangkan.. barulah nampak lagi bersih.. dari guna sabun biasa.. jenuh menyental.. Leh bli pek beso pasni.. dah terbukti berkesan hasil cubaan sendiri.. heheheheh..


NAK TENGOK PRODUCT TERKINI DARI VANISH?
KLIK SINI

Related Posts

5 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. wow,,macam best je..iqha nak try jugak lah guna vanish ni ;)
    btw,,iqha singgah sini sambil klik2 altelnativ.my :))

    BalasPadam
  3. akak pun suka beli vanish....kalau anak2 makan coklat, rendam lama sket memang hilang:)

    BalasPadam
  4. nad pakai habis pudarbaju nad..luntur..hahaa

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2