Nity

Nuff

07 Jun 2015

Owner FB Dah Meninggal Tapi Fb Masih Aktif???

Ingat tak berita tentang kemalangan seorang gadis comel yang bernama Nur Allia Samad ni? Tak ingat? Ha? Tak Tahu? Jom baca ceritanya dibawah ni.. Pastu baru baca apa yang teman cuba sampaikan dipenghujung entri ni..

Al Fatihah - gadis ini dikatakan meninggal dunia setelah terlibat dalam satu kemalangan jalan raya di Ulu Melaka. Gadis yang bernama.. .. Nur Allia Samad, .. berumur 19 tahun itu terbabas dan melanggar sebatang pokok dan meninggal dunia.....

Mangsa ketika itu menaiki sebuah kereta produa kancil meninggal dunia di tempat kejadian akibat kecederaan parah di kepala dan badan....Mangsa yang merupakan bekas pelajar (Kolej Vokasional Langkawi) itu, berasal dari Kampung Kedawang, Langkawi, Kedah ...



Apa yang menyedihkan, mangsa pernah memuat naik satu status di laman facebooknya yang ditujukan kepada kekasihnya dengan ayat agar menunggunya mati dahulu jika ingin memutuskan hubungan.....Selepas arwah memuat naik status itu,,,beliau dikatakan kurang mengemaskini akaun laman sosialnya kerana kemungkinan terlalu kecewa..... Wallauhualam…

Namun.. Apa yang dikesali.. Walaupun arwah Nur Allia telah tiada namun ada yang menangguk di air keruh.. Menggunakan facebook arwah seolah-olah arwah masih hidup.. Perkara ini tidak boleh dibiarkan kerana bukan saja status di update malah gambar2 juga dimuat turun ke dalam facebook ini.. Kasihan.. Seperti tiada ketenangan buat arwah Nur Allia disana.. Sampai hati penggodam tersebut buat macam tu pada facebook Nur Allia.. Buat rakan2 semua.. Mari kita ramai2 bantu arwah Nur Allia untuk memadamkan akaun facebook beliau.. Jom kita report ramai2.. Moga roh arwah Nur Allia tenteram selepas ini.. 
Sila klik dan report



Jom sedekahkan surah alfatihah buat adik Nur Allia Samad.. Semoga rohnya berada dikalangan mereka yang beriman..




JOM CANTIK & KURUS DENGAN 

PANACEA BEAUTY



Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


Related Posts

6 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2