hai semua.. teman ada join Contest I Love Ninetology, saja suka-suka join.. tapi sape yang tak mengharapkan kemenangan apa-apa hadiah kan.. so.. teman berharap sangat dapat menang hadiah smartphone Ninetology ni.. hehe.. bukan apa.. niat nak bagi hadiah kat hubby.. huhu.. bukan hubby tak mampu nak beli.. tapi yelah.. orang yang selalu fikir bisnes ni, mana nak keluar duit untuk benda-benda macam ni.. walaupun sebenarnya gajet smartphone sekarang penting untuk bisnes dan macam-macam.. Hubby memang penjimat orangnya.. diulangi.. penjimat.. bukan kedekut yea.. hehehehe.. dia lebih pentingkan pelaburan untuk bisnes dari gajet2 ni.. hoho.. ok lah.. takmo citer panjang.. nak minta jasa baik korang VOTE gambar teman yea.. klik je  VOTE SINI dan VOTE SINI (pastikan korang login Facebook dulu yea.. tq semua.. )

 VOTE SINI

VOTE SINI



3 MORE DAYS. 
REGISTER/SNAP/UPLOAD/LIKE & SHARE @www.ninetology.com/iheart and you'll walkaway with a free Ninetology Smartphone. ‪#‎iheartninetology‬‪#‎week9‬ ‪#‎finalweek‬





VOTE SINI dan VOTE SINI 


(pastikan korang login Facebook dulu yea.. 

tq semua.. )



JANGAN LUPA like Page Ninetology Malaysia juga.. heeee.. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------






JOM CANTIK & KURUS DENGAN 
PANACEA BEAUTY

Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


3 Ulasan

Catat Komen

Terbaru Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New