Nity

Nuff

21 November 2015

PROMOSI BUKU-BUKU ONLINE DI BOOKCAFE.COM.MY !!!!


Lelong Buku Online di BookCafe.com.my |
Haii.. Assalammualaikum.. jap lagi teman nak gerak balik ke Taiping.. lepas subuh kami gerak lah.. doakan keselamatan kami kemana sahaja kami berada yea.. hope jalan tak jammed.. hope tak hujan.. hope sampai dengan selamat..  Apa-apa pun teringin gak nak update blog teman yang udah terabai ni.. hehehehe.. meh-meh teman nak share Jualan Online Buku-buku best di BookCafe yang tengah buat promosi ni.. jom Grab cepat! harga meruntun jiwa kotttt.. best2! Klik je dekat banner2 mana yang korang rasa berminat nak beli.. Selamat ber shopping yaaaa!!

Opss.. nak share gak antara buku2 yang menarik minat untuk dibeli.. hehehehe.. silakan cuci mata ye!
Keistimewaan Buku Ini:
- Dalil daripada Al-Quran, hadith, dan pendapat ulama.
- Bertemakan '1 hari 1 tip',
-disertakan 365 Tip Jom Amal lengkap sebagai bimbingan ibu bapa untuk setahun.
- Setiap topik dinyatakan kelebihan dan tujuan pelaksanaannya.
- Contoh cadangan aktiviti yang boleh dilakukan oleh ibu bapa bersama anak-anak.
Faham Bacaan Dalam Solatmu
Buku yang disusun oleh barisan panel penulis yang berautoriti dalam bidang agama ini adalah sebahagian daripada inisiatif bagi membantu orang Islam memahami bacaan dalam solat mereka.

Buku ini menyediakan panduan bergambar cara yang betul menunaikan solat, terjemahan lengkap dan secara per-kata bagi setiap ayat serta perkataan yang biasanya dibaca dalam solat.

Di penghujung setiap bab, latihan kefahaman disediakan bagi menguji dan meningkatkan daya ingatan serta hafalan pembaca.

Kalau kalian suka baca diari orang, mungkin kalian suka baca buku ini, walaupun orang yang suka baca diari orang lain belum tentu dia pasrah bila orang terbaca diari dia.

Segala kisah-kisah mistik, fatamorgana, dan epik ada dalam buku ini (ha???). Namun sudah pasti tidak mampu menandingi kisah realiti dan pemerhatian tajam penulisnya.

Buku kedua Puteh Press ini pasti akan membawa pembaca mengenali sosok Matluthfi dengan lebih dekat dan lebih intim (koh koh), dan yang paling penting mengenal diri kalian sendiri.

KLIK pada BANNER-BANNER 
di entri ini untuk ke website BookCafe.com.my

50% Buku Agama!! Rugi lepaskan Peluang ni! cepat beli!

wah... untuk yang suka memasak pun.. tengah promosi ni.. apa tunggu lagi??

Buku2 ilmiah seperti inilah yang kita cari2 .. jom shopping!

haaa.. bagi yang suka beli Kombo.. meh klik banner ni..

hehehe.. ini untuk ibubapa, tapai untuk persediaan jadi ibubapa pun boleh beli!
Ok lah.. itu aje.. Klik kalau nak membeli.. Selamat Membeli dan membaca.. Membaca Amalan Mulia.. Cewahh.. K.. nak solat jap.. bye2.. Assalammualaikumm.. 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Related Posts

6 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2