#YES2015 BERMULA
HARI INI.

👉 HADIAH MERCHANDISE UPIN IPIN PERCUMA
👉 SELAGI STOK MASIH ADA. SIAPA CEPAT DIA DAPAT
PILIH 👉 BELI 👉 TERIMA BUKU
Haaaa... camne? tergugat dak nengok iklan kat atas tuuu.. kalau malas baca yang kat bawah ni.. cepat2 klik banner yang kat atas ni.. sebelum sold out yeaaaa.. kepada yang rajin lak, jom tengok apa citer buku2 lain kat bawah ni.. jommmmmm... 
Huhuhu.. saja nak share kat sini link2 buku yang teman rasa tertarik nak membeli.. dan saja share dengan korang kot korang pun yang jenis suka membaca tu, terminat jugak nak belek2 buku2 yang tenagh ada sale sekarang ni.. pergh.. pastu kan.. kalau beli banyak.. dapat FREE satu buku hadiah dari Bookcafe tuuu.. haaa.. apa lagi.. jom la jenguk2 wwbsite bookcafe ni.. untung kalau beli time sale.. berbaloi2.. ye takkk? macam2 buku ada.. kloik je link bawah ni kalau korang nak cari something yang susah nak cari kat luar sana.. ok.. byeee.. 
  Karya Agung dari mereka2 yang berilmu dan berwibawa.. 
 Waqaf Al-Quran.. Moga dimurahkan lagi rezeki kita yea..
 Haa.. bagi sape2 yang nak buat goodie bag tu.. apa kata beli kat sini je Yasin ni.. Jimat!
 Klik sini untuk lihat buku2 yang tengah promosi giler2 babas
Surah Al-Waqiah ni bagus untuk diamalkan tiap2 malam.. moga murah rezeki..

TIP PEMBELIAN UNTUK DAPAT PENGHANTARAN PERCUMA

1. Pastikan jumlah pembelian adalah RM150 & ke atas.

2. Pastikan semua produk yang dibeli berada dalam Kategori A (Diskaun 40% & ke bawah)

3. Jangan campur produk Kategori A & Kategori B dalam satu order. Buat order berasingan.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



3 Ulasan

Catat Komen

Terbaru Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New