Nuff

17 Oktober 2016

Kekal Lansing dan Menawan dengan Brace 8 Slimming & Whitening

Kekal Lansing dan Menawan dengan Brace 8 Slimming 

Sana sini orang dok bercerita tentang Brace 8 Slimming & Whitening iaitu produk terbaru dari Brace Beaute . Produk perlansingan badan ini merupakan formulasi terbaru untuk KURUS dan PUTIH dengan rasa yang cukup menyelerakan.

Rasa Koko yang lazat seolah-olah seperti kita sedang meratah MILO yang nikmat gitu.. dan sudah semestinya ia amat digemari oleh sesiapa sahaja yang sukakan perisa koko/coklat .. ye tak?

Disamping dapat menguruskan badan, produk ini juga boleh memutihkan kulit tau, so.. sambil usaha nak kurus sambil tu dapat pakej wajah putih berseri.. wah.. berbaloi-baloi kan! Cara makan pun tak sesusah mana.. tak perlu nak bancuh-bancuh.. tak perlu nak shake-shake, tak perlu nak kunyah-kunyah or gigit-gigit... Hanya.. Kemam bawah lidah je tau! senang kan??

haha.. ni baru mukadimah je ni.. kalau nak tau selanjutnya jom kita baca lagi info-info kat bawah ni ye! Oh ya! selain nak bercerita pasal produk brace 8 slimming & Whitening, teman pun nak kongsi gak tentang cara nak buat side income dengan menjadi Agent Brace Beaute . Apa apa pun.. jom kita luangkan sedikit masa untuk mengetahui sedikit info tentang Brace Beaute.

Brace Beaute

Brace Beaute merupakan Gerbang Pusat Membeli Belah bersistem Affiliate dropship.

Brace Beaute menawarkan 4 pakej utama untuk menjadi agent dropship BRACE BEAUTE dan seterusnya layak untuk mendapat bonus setiap kali belian semula atau pun bonus pengenalan produk kepada pengguna.

PRODUK-PRODUK BRACE BEAUTE
1. Freely Face Serum ( 3 botol ) = Rm198
2. Diamond Firming serum ( 3 botol ) = Rm198
3. Brace 8 Slimming ( 1 botol ) = Rm198
4. Wonder Perfume ( 1 box ) = Rm198

Hanya RM198 sahaja perlu dibayar untuk berdaftar sebagai agent dropship BRACE BEAUTE. Kita boleh pilih salah satu pakej yang disediakan di atas untuk berdaftar dengan BRACE BEAUTE. Harga adalah termasuk yuran keahlian BRACE BEAUTE.

EJEN DIPERLUKAN !!
EJEN DIPERLUKAN !!
Peluang jana pendapatan bersama produk BRACE BEAUTE
.
Adakah korang dalam kategori di bawah:
1. Boring dengan kerja dan nak belajar buat bisnes
2. Kerja sampai ke malam tapi duit gaji tak pernah cukup sebulan
3. Jeles tengok orang lain makan dan shopping tempat mewah
4. Dah berniaga online tapi masih tak untung banyak
5. Dah 5 tahun kerja tapi gaji tak naik juga
6. Memang dah pasang niat nak berhenti kerja dan buat bisnes
.
Jika ada dalam list seperti diatas, terus
Whatsapp “BB” ke 60111 684 0717 Sekarang


BONUS PENGENALAN PRODUK
Sekiranya setiap agent yang berdaftar dengan BRACE BEAUTE, membuat jualan atau pun membuat belian semula mengikut pakej di atas, agent akan mendapat bonus seperti berikut:

Level 1 : Rm40

Level 2 : Rm15

Level 3 : Rm10

Level 4 : Rm5

Level 5 : Rm5

Level 6 : Rm5
........................
Total : Rm80

Woowww.. Menarik kan?? Cuma kenalkan produk keluaran BRACE BEAUTE kepada orang ramai. Jikalau ada yang berminat kita sudah mampu mendapat keuntungan sehingga rm80 dengan setiap 1 pakej terjual.

Brace Beaute memberikan kita gaji rm1500- rm3000 sebulan dengan bermodalkan serendah rm198

Sesiapa sahaja boleh berniaga online atau offline bersama brace beaute

JOMM.. TUNGGU APA LAGI. 

Ramai-ramai jadi Agent Affiliate Dropship Brace Beaute.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dulu kalau nak kurus Jenuh nak ber exercise bagai.. Tapi berat tak susut2 jugak yea!! Tapi sekarang ni ada macam2 suplemen yang boleh diamalkan untuk mendapatkan bentuk badan yang lansing macam retis tu kan! Yang terbaru.. Hanya kemam je! Kompem Kurus!! Ini dia.. Produk yang bernama Brace8 Slimming and Whitening.. Yang mempunyai fungsi menguruskan badan disamping memutihkan kulit sekali.. Macam mana rasa dia? Uihhh.. Jangan risau.. Takde rasa ubat batok ok! Rasanya seakan2 coklat malt tu.. Sedappp.. Ada rasa coco2 gitu. Hehehe.. Lepas ni boleh la lansing macam retis tu ye! Bagi sesiapa yang berminat nak order boleh lah ke instagram encik @zul_fattah_ atau whatsapp aja beliau di no. 01116840717.. Jom kurus sama2.. Disamping tu leh buat bisnes sekali..cantik dan kurus sambil Jana side income dengan Brace 8 Slimming n Whitening..!! #brace8 #brace8slimminganangwhitening #bracebeaute #slimming #whitening
A photo posted by 🇹🇪🇳🇬🇰🇺🇧🇺🇹🇦🇳🇬 (ღ˘⌣˘ღ) (@tengkubutang) on


BRACE 8 SLIMMING & WHITTENING

Kandungan
1. Collagen
· Mempercepatkan kadar penyembuhan kulit mati
· Memperbarui sel kulit
· Melembutkan kulit

2. Teh Hijau
· Menurunkan kadar kolestrol dalam darah
· Anti Oksidan dan awet muda
· Merangsang penurunan dan membakar lemak secara semulajadi 

3. Garcinia Combogia
· Merawat masalah perut buncit 
· Menghilangkan pembentukan lemak asid (lipid synthesis) 

4. Hoodia
· Memperbaiki metablisma tubuh badan
· Membantu mengawal selera makan

5. Guarana
· Sebagai suplemen untuk menu diet menurunkan berat badan.
· Meningkatkan stamina dan tenaga tubuh.
· Melancarkan sistem pencernaan

6. Aloe Vera
· Mempercepatkan kadar penyembuhan pada permukaan kulit yang luka
· Menghilangkan pigment hitam dan melicinkan kulit

Cara Penggunaan/Pemakanan
Ambil 1 satu scoop/5gram sehari dan kemam pada bawah lidah. Paling sesuai diambil sebelum makan dan selepas makan setiap malam. Banyakkan meminum air masak atau mineral 3 liter sehari dan makan banyak buah dan sayur-sayuran. Jauihi minuman berkafein.3 in 1 atau bergas

Fb page : brace beaute hq

Contact fattah : 0111 684 0717.

Fb personal : zul fattah saleh


Harga produk untnk brace 8 slimming ni rm198 sbotol.

Tetapiii.. untuk jadi ahli brace beaute. Just dapatkan dengan rm198 dan automatik jadi ahli dropship brace beaute.

#bracebeaute #affiliatebracebeaute #brace8

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

8 ulasan:

  1. pertama kali tahu ada produk kurus rasa coklat. biasa rasa2 oren n apple.. moga produk ini akan sentiasa dikenali ramai. insyaallah

    BalasPadam
    Balasan
    1. rasa coklat memang kegemaran ramai.. sebab tu la menjadi pilihan pengeluar kot..

      Padam
  2. kalau rasa coklat mesti ramai suka..

    BalasPadam
  3. Saya dah seminggu cuba..memang sedap & berkesan..perut rs kempes sket

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rasa dia sedap tak macam ubat batuk kan.. heee.. perut kempis hati senang .. =)

      Padam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New