Nuff

07 November 2019

DOA TIAP KALI SELESAI BACA / KHATAM ALQURAN



DOA TIAP KALI SELESAI BACA /
KHATAM ALQURAN


Sebelum ni masa zaman TB remaja dulu, TB memang tak tahu pun kena baca doa ni lepas je baca Al-Quran, Tapi lepas TB selalu dengar adik perempuan TB selalu baca ni lepas dia selesai baca Al-Quran, TB baru tahu rupanya ini ayat / doa setelah selesai baca Al-Quran atau Khatam Al-Quran..  Dan sejak itu TB dah start baca doa ni .. 

Munkin ramai yang tahu pasal ni .. Tapi TB just share je untuk siapa yang tak tahu lagi tu.. supaya kita rasa lebih puas hati sebab ikut kaedah dan caranya.. kan.. ok itu je.. kalau ada salah mohon perbetulkan ye.. tq.. 




Related Posts

0 comments:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New